yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, July 9, 2012

Buat feminat semua yang merindui saya *muahhh*






Sape rindu saya angkat tangan!




.





.














gaya awek bunga, ahahah.bunga raya bunga kebangsaan!



minnie mouse kesayangan sape ni?


at Floria Putrajaya :)
haih qies every year wajib pegi.Awek munge kan :P



*Ahemmmsss*


Puas dah layan aksi photogedix budak banyak akal di atas?


Oh sebelum tu,

Assalamualaikum Anty & Ankel semua :)
Sihat ke kawan-kawan momma semua..?

Sangat lama kan momma tak updates pape story..wuuu near sebulan.
Yes ku sangat merindui belog kesayanganku ini.
+_+

Okay malam ni momma ada masa sket nak lap habuk :P
Maklang siap tanya ape mimpi tetibe hapdet ni?
Phewwww teramat super busy lately, bermacam komitmen setiap hari.I know i know ramaaaaii sangat rindu kat Qies, tiap hari ade je yang PM momma,


' momma qies, bila nak vacuum blog tuu..lamanya tak updates?'

' Pliss kak yat, saya rindu sangat dengan celoteh akak, pasal qies tuuu dah pandai ape sekarang?'

'Akak janganla tak updates belog, belog akak nila pengubat stress saya'


Erkkk, sampai camtu sekali.*terharu lap airmata*

HAHA

Sorry sangat sayang-sayangku sekalian.Memang masa teramat mencemburui sekarang ni.Tiap hari niat nak updates nak updates, padahal dulu kunun nak ada tab nak updates selalu.Tapi ke laut jugak.Ampun tuanku.Ampun Nuffnangku :P Hehhe.


Sebenarnya Momma sangat kebizian melayan si budak cerdik banyak akal sorang ni.Plus lappy pulak dah sadakallah hul azim, ayayayayai dah 4 tahun lebih umonya.Memang time nak tuka dah.sobss.ni Pun pinjam lappy makcu qies sat.Makcu tengah praktikal ni bolela free sket lappy dia tak guna.huhu.


Ok bai, sampai jupe lagi.Nanti bebila momma updates agi story mory morning glory.Korang baca lah sampai muntah.hehehe.bole gitewwww..?


** Nantikan sales baju bajan syomel for raya at qies-syomelicious!


8 comments:

Cheetah said...

dah besar dah anak akak .. ;)

angahMia said...

akhirnye...dpt gak tgk qis...dah lama kak yat xupdate...makin shomell awek bunga tu!

~mY LiFe~ said...

finally update jgak blog ni wpun kjap... windu kt qies....

Siti Asiah said...

Baru terubat rindu acik kat Qies...same la berat bb ke-2 acik ngan Qies...3.15kg...:)

iduraz said...

uisshhh...ramai peminat qies rindu tau..

Dokter faRyn said...

tulaaaaa.. lama tak jengah sebab tak updet. huhu

TwiggyLiyana said...

sooooo adorable!!!

http://babyhoots.blogspot.com

mrs kayrul said...

lama betul la yat tak celoteh tau kat blog..asal bukak jer entri lama....hari nie buka dah banyak entri baru....

selamat berpuasa untuk yat sekeluarga

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails