yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, January 11, 2011

Mari share rezeki dari nuffnang dgn qies :)




** Sticky mode entry nie..please scroll down for latest entry okeh :) **




Alhamdulillah syukur nikmat..

permulaan yang baik untuk tahun 2011, rezeki semakin murah..
semuanya rezeki cik eryssa qiestina lah kan, sapa lagi..

^___^


* more baju bajan syomels for qies, momma!*



pagi-pagi mama cek akaun nuffnang, tengok tengok BE dah jadik ME.dan amaun tabung basken roben utk cik ninina berjumlah tet tet tet (p&C) lah weiii. lagi mau tanyaa ka? :P

apepun alhamdulilah :)
rejeki tahun baruuu!






1st cash out for 2011 and kali ke 5 sepanjang dgn nuffnang :)

syukran rezeki cik qiestina :DD


* takde maknanya nak show off nie seme kasi u all jeles, tapi nak u all rajen-rajen update citer besh jeee tauuuuu, ai soke baca ngomelan u all tuuu...*



for those yang link kan belog-cap-hayam-entah-hapa-hapa-nie tenkiu veri-beri much kalian! :)



okay ini ada barang baek mau dikongsi..
cewaaaaaah apekah?

for laling-lalings sekalian alam termasuklaah silent reader semua..

mari mariiiiii join our first GA..rasenya sejak 4 tahun berbelog inilah kali pertama buat utk kalian laling-lalings semuaaa..

okeh, ape kena buat? ala simpe jeeee...just tinggalkan komen kat entri ini and bagi tau..


'kenapa saya suke baca belog qies..'


slogan paling kreatif lagi mencairkan hati cik qiestina dan sekutunya will win! ( no bodek bodek hah :P)

simple jee kan, takyah jadik follower bagai kerana for me nak follow ke tak nie no paksa-paksa yeh.kalo suke just follow jeeek.kena ikhlas gitu kan dalam bersahabat..
for those yang sudi follow tu, thank you beri-beri much :)


ada hadiah menarek tertarek nak kasi for the lucky one.



yang pasti jari syomels qies yang akan pilih si bertuah itu tau nanti!




marilaa qies nak share rezeki qies dgn kengkawan..kot kot kita bole jupe live ke qies bole banje makan eskrem basken roben :)


cepatlaaaaaaa komen, tunggu apa lagii! nanti bole mama qiestina terjah belog u all pulak.tengah rajen nak blogwalking ni :DD

hurry hurry!


closing date : 11.01. 2011 (before 11.11 am)



52 comments:

Suliana said...

wah.. dah buat GA ye.. okelah. nak komen juga la, menang ke tidak, tak kisah..

sy suka baca blog qies ni sebab nak tahu cerita ceriti kehidupan seorang kawan lama yg mana story telling nya tentulah lain dari yang lain. tambahan lagi, dengan kehadiran si kecil qiestina ni, membuatkan acik kepochi ni lagi excited nak tahu. nak jumpa live, jauh sekali. so, baca belog mama dia je la.. mama dia pun rajin update dgn gambar2 yang menarik, kamera mahal la katakan. hehe. cara penulisannya yg ikhlas mengemmbirakan hati acik ni. happy to know my frens is happy :-)

bye. panjang tak? hehe

Mama Qiestina said...

tq antie sue :)

hahahahah kepochi tu tak menahan tuuu :D

tq my fwens, ko lah antara sahabat yg selalu baik hati support aku tauu.muah muah! kalo ko tak menang pon,bebila je aku bole banje basken roben :)

:: noremy anak rahmat :: said...

nak tumpang gak..hehehehhe

saya suka baca blog qies nie sebab ingin mengetahui & memahami perasaan mama yat as wife seafarer bcoz saya juga salah seorang wife seafarer..yang mana superwomen yg super duper strong boleh menjaga qies without papa ekhram..orang kata,pengalaman orang juga cikgu terbaik kita...dan yang paling penting,senyuman qies melt my heart la..macam mashmallow masuk dalam mulut..at least,kurang rasa kempunan nak "berbaby" bila tgk baby kawan-kawan especially qies..yelah,setiap orang rezeki tak sama kan?

hepy dapat kenal mama yat & qies (^_^)

Mariana said...

Kenapa saya suke baca belog qies?

Sebabbbb belog qies memang besh. Besh kenape? Sebab maaaanyaaaak pixca syomel, mamapapa pon syomel, apatah lagi entri-entrinye...Tentulah yang paling syomel. Daaan yang paling suke amat...mesti laa omelan mama qies. Itulah yang menghidopkan belog nih. Luahan seorang ibu yang ikhlas menulis tentang 1st si manjenye. Tu yang sehari sampai berkali-kali nak klik kat http://huneyhubby.blogspot.com/ tuuu. Bukan sebab nak cari info je kita tengok belog. Nak hiburan mata dan hati pon bole jugak tengok belog. Susunan ayat yang santai dan ala-ala pelat tuh memang soke bangat tawww...dah terbawa-bawak dah. Dan dah jadi follower jugak, follower copycat ayat-ayat syomel tuh. Thanks mama qies sebab buat mamaleesya tersenyum hepi tiap kali bace entri ^_____^

far_east said...

'kenapa saya suke baca belog qies..'

sebab:

suke baca citer2 yang mama qies hapdet tiap2 ari pasal qies...sungguh cumil dapat tengok gelagat riang qies dgn momma dan poppa dia..

dieha said...

"kenapa saye suka baca bloq qies...:

sbb saye suka ngomelan mama qies...sangat syiok..tambah-tambah bercerita tentang si anak daranya...besides tidak lokek utk berkongsi ilmu dengan kawan-kawan..

mamaelly said...

kenapa saya suka baca blog qies kerana :

sebab BLOG QIES BESSHHHHHH...

penulisan mama qies yang sentiasa memberi inspirasi dengan segala yang berkenaan kehidupan.. tentang kasih sayang, tentang cinta seorang isteri terhadap suami, tentang kasih ibu terhadap anak, tentang pengorbanan dan segala2nya... membuatkan diri senantiasa ternanti2 entry yang menarik membuatkan hati tertarik utk terus dan terus membacanya tanpa jemu..

sekian..


wahhh penat perah otak..hihi

nieda said...

"kenapa saye suka baca bloq qies...:

sebab wajah Qies yg shomel tu menarik perhatian semua orang. Walaupun tak pernah berjumpa, tapi rasa rapat je. Itulah kuasa blog. Aunty ikut je kisah Qies dari new born sampailah dah jadi anak dara yang syomel tau. Pastu pengalaman mama Qies pun best juga. Bukan senang hidup berjauhan as a husband and wife. Qies patut bangga punya strong mama dan papa yg cayang sama qies..

zieta hafiz said...

saya suka baca blog qies adalah kerana QIES.......comel,manja keletahnya membuatkan nauri keibuan saya tersentuh.........

Azian & Zaini said...

Kenapa saya suke baca blog Qies....

1st - dah follow blog ni sejak Qies blm lahir lagi, berkongsi kisah suka duka dikurniakan zuriat yg agak lewat...

2nd - Suke tgok pic2 cantik, kisah2 romantik husband & wife sambil dpt tau ada jugak rupenya pasangan PJJ yg sgt2 mencabar emosi.

3rd - sebab blog ni la yan start berblog ok :p

4th - adanya si comel tu, bagaikan blh berkongsi pengalaman walaupun dunia kita mmg berbeza...

putrifaidz said...

hi my dear qies...
kenapa untie suka bc belog qies???

u know wat...ur mom's belog is my inspiration to built my own blog tau..x silap dlm 2008 untie mula bc blog huneyhubby ni...from there untie follow sume cite suka duka mama ngn papa lovelife..susah payah mama survived her life without ur papa n how's ur mom 'bawak' qies dlm pewut cumil nye tu tanpa papa qies di sisi...untie pernah titiskan air mata for her pengorbanan...sekarang qies sudah lahir dan ur mom still tulis cite2 yg sgt best ttg kecintaannya pd papa dan kesayangannya pd qies..

AtiE Yati said...

Kenapa saya suka baca belog Qies...

belog ini sangat terbaik terbaik terbaik lah! =)

kisah qies yang comel and kisah momma and poppa Qies yang terpaksa berjauhan demi kerjaya and mencari rezeki untuk keluarga ni sangat menarik and kadang2 ada feel sedih2 juga time mama Qies terpaksa berjauhan dengan papa qies and wajiblah mama Qies menjaga Qies sensorang.. selain tue saya juga suka sangat tengok pic2 qies yang comel2 tuh...maklumlah mama qies rajin 'tembak'2x pic Qies dengan dslr kesayangannya :) lagi, gaya bahasa penulisan yang disampaikan mama Qies amat mudah dan simple. anyways to mama Qies, u are strong woman and saya memang suka sangat8x baca kisah2 keluarga kak yat sekeluarga :) semoga Qies membesar dengan lebih comel dan sihat sejahtera :)

cute said...

Kenapa saya suka baca belog Qies...


seolah ada persamaan antara kite...baby Afrina Balqis tua sebulan je dr Qies...ayah Afrina org laut sama gak mcm papa Qies..entah kenapa kalu Auntie tak bukak blog Qies sehari terus termimpi-mimpi dlm tido...so jd satu kewajipan untuk auntie bukak blog Qies b4 start keje..mcm terapy...kalu momma Qies tak update ehh mcm samting hilang je..hahahah lawak kan auntie nie...

@m!z@kr! said...

sy SR blog mama qies ni since ada terbaca kat BH hari 2.

tetiba nk komen coz ada GA.hehe.(x la,sj je).

'kenape saya suka baca belog qies..'
sy suka baca blog ni sebab sy suka baca cerita kehidupan family u all.ketabahan mama qies yg kena hidup berdikari time papa qies pegi work.kagum sgt2 dgn mama qies.tabik spring betul.sebab sy ni lembik.hubby blk keja lbt sikit pun rasa dh cam down.so far, sy byk belajar dr kehidupan family qies ni.seriesly,tak bodek...

ok that's all.after this,i polo u..

hugs & kiss for the cutest gurl,qies.

ummi nia said...

nk join gak. hehehe..

antie suka baca belog nie sbb dgn belog http://huneyhubby.blogspot.com nielah membuatkan antie jd minat dgn dunia belog..suka tgk milestone cik eryssa qiestina, suka dgn gaya penulisan mama qies yg ala-ala sempoi, suka tgk gaya qies melaram dpn senapang gajah mama, minat nk mengetahui idup PJJ org kapal & byklah..smp penah skali qies hampir-hampir nk kena warded coz xsihat membuatkan hati antie risau mcm qies tue anak antie sendiri even kita xpenah berjumpa..yg penting, sy mmg tabik springlah ngan kak yat coz dpt handle anak sesorg diri bila abg ekhram naik kapal..

cik puan akish said...

kenape saye suke bace belog qies adelah kerane...saye suke dgn angel2 pixture yg momma qies snap...dgn muke qies yg shomey2 gtu...dan adelah dgn gaya penulisan momma qies yg sempoi...mudah difahami....dan yang paling penting....saye suke mengikuti milestone qies...kerane qies seumur dgn lil dadif....!!!!bby 2009!!!

Mawar misswateva said...

saya suke bace belog qies sbb tiap pagi bile tgk muke qies pg2 kt ofis hilang segala tensyen nk mule kje.nk blk kje, tgk lg muke qies, hilang penat seharian bekerja.=)
pastu suke jgk bace nukilan mama qies yg mcm2 ada.kjap sedih sbb hubster jauh.kjap happy ngn lil qiestina.
ape2 pn kak yat, keep on writing!all the best..hee.=)

ummmah to lil ninina!

MamaAiman said...

kenapa saya suke baca belog qies..

bermula dgn pencarian baby comel di google mase pregnant dulu..dgn harapan bile tgk baby comel tetiap ari, baby dlm kandungan pn comel jugak..hehe..psiko tak??memang tetiap arila jadi silent reader blog ni..sgt selesa dgn ngomelan mama qies yg sgt tulus..org cakap tulisan menggambarkan peribadi kan?tulisan mama qies simple, tapi membawa bermacam2 perasaan, hepi, terharu, sedih, sayang ditambah dgn gamba2 qies yg sgt comel tu tak jemu mata memandang..sampaila baby sendiri dah kuar masih ketagih bace blog qies, dan terikut nak buat balik blog yg lama sgt dah tutup..betul la ckp mama qies, anak pengubat hati, gula2..bila dah ade anak dapat rase perasaan tu sume! :D

MasLieNa said...

Saya suka baca blog Qiestina sebab ...
Blog ni ada tarikan yang saya pun tak tau apa,bila baca blog ni mengajar tentang kasih sayang suami isteri yang tulus mulus,sifat keibuan yang buat saya kagum.sebagai seorang ibu dan isteri juga saya dapat rasakan apa yang mama Qies rasa,tambahan bila berjauhan dengan suami.wua wua paling menyedihkan,tetapi saya tahu mama Qies kuat,cam kuat harimau..hahahaha.saya jugak suka tengok gambar yang tantek2!!
Semoga bahagia selalu dan dirahmati Allah..Amin..

linda ismail said...

saya pun nak join sekali lah. ngaaa :) sejak follow mama qies niyh mmg jarang ahh nak komen ker ataupun tinggalkan jejak :) kali niyh jeng jeng jeng....



saya suka baca blog qies sbb....


saya suka tgk semua gambar gambar qies yg tiap kali mama updated entry. sgt somellllllll dan menawan hati. tgk gambar jer dah bolee cair hati yg ngah panas niyh. haha. suka tgk tawa riang ria qies bila dia sama ngan mama n papa dia. ngeeee :D selain tuh, nak tau jugak perkembangan qies n mama dia bila tiada papa disisi :)tiap kali masuk blog niyh mesti berangan, bestnyerrrr dapat anak macam qies niyh. hehe :) bijak+manja+somel yaa ampunnnn :)


ok lah niyh kot :) ta menang pun ta per. sajer jer niyh suka suka join. haha :)

Myra Anang said...

salam yat.. nak join gak..dh buat n3 tuk yat kat blog..tak tahu plok just komen sini jer.. xpe la..myra tulis lagi la.. kalu rajin jenguk la n3 tuk qies tue yer..
actually..suke bc blog yat nie.. sebb byk moment menarik yg yat rakmkan tuk qies.. yat memg mama yang besh kan.. huhu.. myra memg tak mampu la nk rakam setiap moment Aidil..lasak yg amat.. 1 ag..kagum amat sebb qies mesra DSLR.. pandai jer bergaya.. comelll sgt2.. suami pon puji pic yg yat amek.. stp pic tue ade moment tersendiri n meaningful.. hidup la...
ok la..senang2..BW la ke blog myra yang byk bersawang tuh..

Kaseh NazLieza said...

alhmdulillah rezeki qies..semoga qies terus murah rezeki n menjadi ank yg solehah dunia akhirat..AMIN

Penulisan kak yat yang ikhlas sentiasa menyentuh hati lieza yang paling dalam...kisah hidup kak yat suka & duka acap kali bisa menitiskan air mata lieza..ternyata nasihat & pengalaman kak yat sebagai isteri & mama telah menjadikan lieza lebih kuat dalam mengharungi dugaan yang mendatang. semoga kak yat n family terus berbahagia hingga ke syurga...mama sayang qies sama macam mama sayang husna...sayang selalu untuk semua anak2 kawan2 mama...=))

iNtAn aIzaN said...

sy shuke blog Qies sbb Blog Qies mmg Terbaek n besh utk dbaca :)

Semuanye tkumpul kat sini, gula mashmallow, asam masin n garam dlm blog Yat nie..perjalanan hdup seorang isteri yg bjauhan dgn hubby, seorang insan yg kental mjalani khdupan seharian dn ibu mithali utk baby qies yg chomel..

Alhamdulillah, dr sini Ezan blajar erti kehidupan ,kebetulan Ezan juga hdup bjauhan dgn hubby :( berkongsi suka duka..wpun kami bdua tak pernah bjmpa pun

Thanks Yat...keletah Qies buat Ezan rindu utk mdpt zuriat sendiri..InsyaAllah, jika diizinkan Ezan pun nak seorang lg qies" jugak :)

Aminnn.

Huszaini said...

kenapa saya suke baca belog qies..

sebab blog ni simple dan cantik.. opkos lah si qis ni cantik dan comel pastu gaya cerita seronok di baca dan gambar yg diambil sumer cantik2.. sekian terima kasih :)

Mama Farra dan Faris said...

SAYA SUKA BACA BLOG MY SWEET SOUR LOVE LIFE SEBAB ADA KISAH TENTANG SORANG MAKHLUK TUHAN PALING SEKSI DI BUMI TUHAN IAITU CIK ERYYSA QIESTINA...

(ha...jgn tiru...ko klo tak bagi aku menang siap ko..boikot ...tanak kawan...series ...)

Mama Qiestina said...

alamaaaak mak ngah pon nak join kaaaaaaaaaaaa? adoiiiii! baru nak soh jadik panel tauuu.mana aci ahli kuarga terdekat join..main tifuu :P

ika said...

assalamualaikum...kak yat..
first ika nak cakap ika tumpang happy bcoz hari ke hari qies n kak yat sekeluarga semakin bahagia n semakin di murahkan rezeki.... hehe..

"kenapa saya suke bace blog kak yat"
first dulu2 lagi dah suke.. kerana dulu ika nak tahu bagaimane seorang isteri orang kapal melayari hidupnye sehari-hari tanpa si suami di sisi... kerana that time ika pon bercinta dgn org kapal.. so nak blajar sabar n kuat semangat lah konon2.. hehe..

now , bila cinta tue dah berakhir... ika still jadi peminat blog akak yat becouse... dah anggap kak yat mcm sahabat.. n dah jatuh hati pulak dgn si ninina.. so mane moley stop kan kan... hehe..

so sampai bila2 pon akan tetap jadi follower u laling..

tggu bulan 4 nie, insyallah ika pindah putrajaya.. nak sgt sgt sgt.. gomol si qies yayang tue.. ekekehhh....

@e_da said...

nak join jugak....

"kenapa saye suka baca bloq qies..... kerana auntie ida kagum dengan mama qies a.k.a yatt..kekentalan jiwa isteri orang kapal membesarkan anak tanpa suami disisi (suami berlayar)..mengharungi detik kehamilan bersendiri dan hanya sesekali ditemani suami...terasa diri sendiri kerdilkerna belum mampu untuk menghadapi sepertinya... auntie ida also suka every moment snap picture dr mama qies n seronok baca kisah qies yang sebaya dgn anak teruna auntie aka mika...

semoga yatt sekeluarga terus diberi ketabahan dan kebahagian berpanjangan..aminnn

NanA DayanA said...

salam..
nak try nasib la manatau boleh jumpa Qies chomel..kite tak jauh pun!

Kenapa Saya Suke Baca Belog Qies?..
kerana kagum dengan penceritaan oleh mama Qies bout their lives..their hepi family..lagipun gambar2 sumenya menarik sampai tertarik menelek sambil membaca.melihat progress pembesaran Qies memang indah sampai rasa takde satu hari pun without her chomel picts.tentang ketabahan mama Qies menjadi supermomma sepeninggalan si pria di lautan.mula baca blog Qies masa Yat cite penantian pria pulang ke pangkuan..setiap hari membaca sama debaran menanti kepulangan mcm Yat..n sama menangis bila balik tak ikut timing.but your family very2 besh!keep writing!

HASNAH said...

waaaa..nak join jugak.sib baik masih smpt...fuhhh!!
nape mak encik ni suker sgt baca blog qies?? sebabnya...
sebuah blog yg menarik (dr segi olahan citer), dan dah buat mak encik tertarik (dgn pic2 yg cantekk sgt2)...dan yg sememangnya ko mmg da'booooooommmm!!! (family yg bhgia)

sayunk said...

sayunk datang singgah.. best bce n3 kt sni.. bby tuh cute gilew.. huhuhu sme cm mama diew..

jom singgah blog sayunk plak.. jgn lupe tgglkn jejak..

http://sayunk.blogspot.com/

Dzanie said...

saya suka baca blog qies nie sebab ingin mengetahui & memahami perasaan yat sebagai seorang isteri yg terpaksa membesarkan qis tanpa suami tercinta..mmg payah hidup tanpa suami ni,byk cabarannya dengan karenah anak ni..dan selalu tersenyum sendiri apabila melihat kalian dapat bersama menjalani xtvt keluarga...sebab kedua saya teramat menyukai qies dan sentiasa memohon pada Tuhan supaya dikurniakan baby gurl yg tomei mcm qies dan berharap supaya dapat memeluk qies apabila kita berjumpa(walaupun seringkali jumpa qies disekitar pasar tani/alamanda)sori yer qies aunty segan nak perkenalkan diri biarlah aunty menjadi secret admire qies sahaja.....:)buat yat teruskan menulis ya.....:)

aresaliyana said...

"kenapa saya baca blog qies?"

1. Sebab saya terpegun dgn ketabahan seorang isteri/ibu menjalani kehidupan harian bila berjauhan si suami.. Kisah qies seolah-olah sama dgn kisah saya ketika saya kecil... Membesar bukan di depan mata ayah...

2. suka tengok gmbar... nice shoot:)

Mama AqiL said...

"KENAPA SAYA SUKE BACA BELOG QIES"

FOR SURE LAR ANTY SUKE BACA BELOG QIES COZ QIES NININA KAN GIRLFREN ABANG AQIL IRSYAD...HARUSLAH ANTY KENA JENGUK BELOG QIES NININA HARI2TO MAKE QIES NININA HAPPY AND SAFE WITH SUPERMOMA YANG SOWANG2 MEMBESARKAN QIES NININA WHILE POPA KEJE JAUH DILAUTAN...hehehehehe..

FrIenDSHiP 4 EvER KeY..And SHArIng Is CaRIng..(,")

mY HeArT wiLL gO On said...

alamak da nk dead line...

kenapa sy suka bace blog ni???


sbb sy nk mmhamahi khidupan n perjalanan seorng isteri orng kpal yg tabah n sbar mnjaga rumah tngga n seorng anak tnpa suami tcinta disisi.. di sini la kekuatan sy utk belaja utk hidup bsama orng kpal.. tapi syng nya hbungan sy xbpnjangan... so till now sy msih lg mjd pngikut setia blog yg sgt3x besshhhh................

Anonymous said...

Heya і'm for the first time here. I found this board and I find It truly useful & it helped me out much. I hope to give something back and help others like you helped me.

Also visit my weblog; payday loans

Anonymous said...

Your ωay of telling the whοlе thing іn this paragгaρh is genuinеly fastidious,
аll be сaρаble of simply be aware of it, Thаnks a lot.


Feel free tο suгf to mу wеb page same day loans

Anonymous said...

Thanκs , I hаve just been lοoking for information аppгoximаtely
thiѕ topic for a long tіme and yоuгs
is the best I have camе upon till now. However, ωhat concerning the
conclusion? Are you pοѕіtive сoncerning
the sourсe?

Lοok at my weblog same day loans

Anonymous said...

Hello There. I found your blog the usage of msn.
This iѕ a veгy wеll writtеn аrticle.
Ι'll make sure to bookmark it and return to read extra of your helpful info. Thank you for the post. I will definitely return.

Feel free to visit my blog small loans

Anonymous said...

I lovе it when indivіԁuals get together and ѕharе thoughtѕ.
Great ѕіtе, contіnue the gοod
worκ!

mу ωebρage - web designer magazine

Anonymous said...

Valuablе info. Fortunate me I discovered your wеb ѕite by chance, anԁ I'm surprised why this accident didn't happened eаrlier!
ӏ bookmarked it.

Here is my page: 8tracks.com

Anonymous said...

Нello! Τhis is my 1st сomment heгe so
I juѕt wanted to give a quick shout out and tell yοu I reallу
enjoy reading through your blog posts. Ϲan you suggest any other blogs/wеbsites/forums that сover the same topіcs?
Apprеciate it!

Негe іѕ my weblog - register domain name

Anonymous said...

Hеllo! Sοmeone in mу Facebook group sharеd thіs website with
us sο I came tο check it out.
I'm definitely loving the information. I'm bοokmaгking and will bе tweeting this to my followеrѕ!
Excеptіonal blog and bгilliant style
аnd desіgn.

Feеl free tо suгf to my webpage:
Www.Arcadetrainer.com

Anonymous said...

That іs а very good tip еspecially to those new tο thе blogоsphere.

Ѕimple but very preсise info… Τhаnks for shаrіng this one.
A muѕt read article!

Here is my web page ... FARE UN SITO Come si crea un sito CREARE UN SITO WEB

Anonymous said...

Great infо. Lucky mе I ran aсroѕs
youг blog bу accident (stumbleupоn).
I have book marked it for lаter!

Also visіt my web-sіte - Website Laten Maken

Anonymous said...

Verу great ρost. Ι ϳust stumblеd
upon your blog and wanted tο mention that I've truly loved surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write once more soon!

Also visit my blog ... Création site internet

Anonymous said...

Nοw I am reaԁy to do mу breakfast, oncе having my breakfаst
coming yet аgain to rеаԁ other neωs.


My blog рoѕt; Submit.vizhole.com

Anonymous said...

Thiѕ piеce of wгiting іs гeаlly a nісе one it assiѕts new web uѕеrs, who are wishing in favoг of
blogging.

Feel frее to surf to mу weblоg diseño web

Anonymous said...

Ηello, і reаd youг blog from timе to time and i own a similar one аnd i was just curious if yοu get a lot of spam гemarks?
If so how do you protect against it, any plugin or аnything you can suggest?
Ι get so much lately it's driving me crazy so any help is very much appreciated.

Here is my web site ... santiagocruzhoyos.blogspot.nl

Anonymous said...

I loѵe your blog.. very nicе colοrs & theme.
Did you design thіs wеbsite yourself оr dіd you hire someοne tο do it fоr yοu?
Plz гeplу as I'm looking to design my own blog and would like to know where u got this from. cheers

Visit my homepage: создать сайт

Anonymous said...

Have you ever thought about ωriting an e-bοoκ
or gueѕt аuthоrіng on otheг blοgs?
I hаve a blog based оn thе same іdeas yοu diѕcuss аnԁ
would reallу like to haѵe yοu share some
ѕtoгіeѕ/informаtіon. Ι know my
subsсгiberѕ would appreciate your woгk.
If you're even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.

my web site creare un sito Creare Un Sito Web Come si crea un sito

Anonymous said...

We're a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your site offered us with valuable info to work on. You have done an impressive job and our entire community will be thankful to you.

Feel free to visit my web blog: www.lagbook.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails