yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, February 25, 2010

50 blog terbaek pilihan majalah INTREND *biar betikk*



am i dreaming?


*tepuk dahi sambil gosok gosok mata.Qies tulun babap mama plssss*
dush!! dush!!!




ya ini botul botul..bukan COBAAN




*





*






*




speechless...



let them speaklah!



waaaaaaallaweh!



nampak tak budak syomel bam bam kesayangan ai tgh tertawa riang dengan papanye enterprame tuuu?




hihi dah nampak header blog mama Qiestina :)




kat kolumn cahaya mata ke?

i liokeeeeee :D



alamak cover si puteh gebu's


Thank u so much to my loyal reader yg bitau kat ai ttg happie news nie and say congrats kat FB banyak banyak tuuu.
i lebiu bery strong lah!
tanpa korg sapelah blog ai neh.*sob*sob*
sgt terharu hokay.


so sowi tak dapat nak bukak FB beberapa hari since my lovely lappy kena admit kat dr.edan.
malam tadi pon dah tatahan sgt dok nak bukak FB thru my phone.
kompem kena bayo mahal gile la bil maxis bulan ni.hahaha.[ papa pls take note ha =P]

mama dah betau papa Qies tadi pasai ni,punyela gelak org tua tu.haha.sabau jelah.
tak pepasal glamer jap ye bee.kuang kuang kuang..

*sudah! kang berjuta juta komen dari mak enon yg jelesss tak hengat dtg kang*


alhamdulillah :)
ai merapu meraban pon diterima, itu kire rezeki juga.
memang ternyata rezeki baby Qies murah,sejak kelahiran die mencanak canak rezeki dia.
betullah anak itu anugerah dari ilahi yg tak ternilai.
kalo takde baby Qies, mamanye ni pon blom tentu teruja nak berblog sakan macam skrg, eventho i'm blogger since kenal papa Qies in 2007.
sudah 3 tahun suda berblog menulis berkongsi rase dengan semua.
as 1st time mama ofkos i'm excited to share her milestone with everyone.
normal la tu kan?


3 years on blogging..
dalam tempoh tu 1001 pahit manis masam seme dikongsi bersama.
deswai title my blog 'MY SWEET SOUR LOVE LIFE'
ngeeeeeeeee.


btw,still tak dapat nak carik magazine ni lagi..
papa Qies sayang, tulun carik2 kat kemaman tu ye bile u trn darat nanti.
sok la mama & Qies nak jenjalan kat alamanda p carik majalah nie.
harus buat kenangan terindah lagi.


** Credit to blog baby orked & baby nabila.antie yat pinjam gambar ye laling lalings.

:)

mwaaaaaah mwahhs!

33 comments:

P-QaH said...

kak yat..congratss!
best best..

Suliana said...

wah..tahniah!! pas ni, readers makin bertambah2 lah ye yat!! satu pencapaian yg baik..

Iryani Noor said...

wah.. congratsss yer yat =p...
rezeki anak nihhh..
glemer msk mag...
pasnih lagi ramai la yg baca blog yat..
keep up the gud work..
luv ur blog bebeh..
mwahh mwuuahh kt Qies yer =p..

masrina said...

Waaa...congratzz k yat..
wah..gempaq habes nie..
mau heboh satu kluang nie..tok n nenek Qies pon musti hepi coz moke cucu kecayangan derang masuk majalah nie,

heee
tp blog k yat mmg besh la kan..cayer laaa!!!

masrina said...

Waaa...congratzz k yat..
wah..gempaq habes nie..
mau heboh satu kluang nie..tok n nenek Qies pon musti hepi coz moke cucu kecayangan derang masuk majalah nie,

heee
tp blog k yat mmg besh la kan..cayer laaa!!!

fadel said...

nak kena beli magazine tu...

ZuRaNaI said...

wahh kak yat..congratz..hiiii..qies kecik2 da masuk mag.hiii~

.ArianiAizat. said...

congratz kak yat!!!
^___^


glamer jap qies shomel tuh :)
blik ni kena cari terus intrend neh!

cik mas said...

waaah.. congrats yat.. u deserve it.. :) peluk cium tuk qies..

Zati Zaty said...

wahhh...
congrats kak yat!!

mmg best!!
:) :)

Till The End said...

congrats kak yat ^__^

Ena Mazly said...

tahniah tahniah tahniah...

tepuk tepuk tangan utk baby qies dan mama dia...

^____^

CuppyCakeMommy said...

congrates..u deserve it babes

mrs.lune said...

wow! u deserved it k.yat =)

S.A.L.J.U said...

caya la kak yat............

tumpang eppy la....mmg best pun baca entry2 kak yat...lelagi qis bambam pun sama dah interprem.

weweeeeee......

ninieZUERYANNIE said...

waaa.. congrats! congrats!!

puterikurekure said...

tahniah yat!
vavavavava....dasat la yat ni. masuk magazine tuuuu....~

very happy for you my dear.

Dokter faRyn said...

yey!! suka-nya! :))

tuh maknenye ko kena terus-kan ber-blogging yatt. no turning back.


aku pun excited nak tau cerita qies sampai dia dah besar nanti :)

Azlina Ibu Alisha said...

congratulation Mama Qiestina..
act kite dh kenal awak dr friendster..
tp jarang berkomen sape..
best kan blog msk magazine..wlpn kecik jer, tetap bermakna..
pasni kite simpan tau magazine ni..

ezan said...

salam kenal mama qies...

congrate ! xsangka kan leh terpilih.. hopefully lepas ni kita leh jd kawan kan? :)

Ju@Lucky^Mummy said...

syabas~syabas~
tepuk tangan!!

dey said...

waaaaah glamour nyer qies ..hihi

nieda said...

tahniah...

ZiLoT said...

tahniah k.yat!!!! mesti dh besar nnti qies terharu gmbr die ade dlm majalah~ :))))

Ini Blog AnakPakWahab said...

kak yat...

c0ngratz,sis!!!

bile nak open table ni?

hehe...

yelaa.... dah femes amos ni...

siap kuar kat dlm majalah tu...

ez@ said...

semoga pas nih kak yat lebih bersemangat nk mencoret kat blog ek...za pun suka baca blog akak...congratz...

ez@ said...

semoga pas nih kak yat lebih bersemangat nk mencoret kat blog ek...za pun suka baca blog akak...congratz...

Edriena Hazelina said...

kak yat!
ooo!! hebatnye!
saye pembace setia intrend.
tapi kat cni lom kuar lagi bulan mac punye.
xsabar nak beli tau!

congrats kak yat...

reen-not-green said...

waaaaa....!!! good for u!!

Mama Qiestina said...

hye semuaaa...

mak aihhhhhhhhh byknye komen & say congrats :)

tenkiuuuuuuuuuu semua.
i'm so touched.
tanpa korang2 semua siapalah blog nie.teroskan bersama kami ya.

muahhh!

* taleh nak reply komen 1-1 cozmy darlng lappy still kena admit,ni pinjam lappy my sis*

Anonymous said...

congrate mama qies....:)

p!nkerton said...

hi mama qies, congrats yea!

nice blog, salam kenal juga :)

eNa said...

nice blog..lets join this---->http://goo.gl/tx3PD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails