yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, August 28, 2012

Lebaran kali ini *sila layan gambar raya kami, hehe*




Assalamualaikum, Selamat Hari Raya!


Ahahah dah masuk soploh hari syawal baru berkesempatan nak mengucapkan salam aidilfitri kat semua readers & feminats kesayangan :P

Err takpe kan,raya kan sebulan.Masih dalam suasana beraya sakan.Semalam momma dah start kije, pheww sangat busy body as usual.Syawal kali ini, agak meriah sebab adik beradik momma seramai 6 orang berkumpul sama.Tahun ni memang turn Johor.Sangat riuh & kecoh.Masa session family photoshoot walaweh mmg sgt havoc, taula dengan budak-budak kecik tatau diam.

Dan inilah antara momen aidilfitri kami,




haruslah ustazah Eryssa Qiestina mendahului carta :P
Tima kasih maklang kasi tudung syria sgt syomel.padan kan dengan baju shocking pink polkadot tu.


lambang kasih syg momma, gigih tu malam raya jahit beads :P



Aksi ayel & qies dipagi syawal.haha.sangat cutie!

Alololooo Aqiesh riang ria raya :)


niela cucu sorga 2009 yang bikin ribut umah!



Olohhh cucu kesygan atok nak ikot pegi solat raya :)


kami yang shocking pink + grey tahun ni.




hoeyeaah jambatan baru kg dah siap! harus amik gambar lompatlompat.TQ YB!



Ecececeh sempat lagi maklang & paklang to be beromantika raya :P


Hmm momma lah jadi photog derang :P



Dua beradik gedik maklang & makcu.hehehe.


Si gorjes momma, ecececeh :P





Family bahagia kami :)



bersama kesayangan buah hati momma :)


Di kesempatan ini, saya ingin memohon ampun & maaf andainya ada kekhilafan yang tidak disengajakan, ada entri yang mengguris hati sesiapa dan ada perlakuan yang tak menyenangkan.Yang baik sememangnya datang dari ALLAH, yg buruk dari diri ini.

Salam minal aidil wal faizin, Raikan syawal penuh kesyukuran pada Ilahi.


Bersambung bahagian kedua nanti.


3 comments:

mrs kayrul said...

selamat hari raya yat...cantik baju raya..tak terpikir plak leh JV kan pink dan silver..memang mengancam

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

cantik laa pic kak yat...pinky...gitu...

Dokter faRyn said...

bila la nak dapat jumpe qies ni huhuh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails