yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, April 10, 2012

*teaser* Family Holiday 3 Days 2 Night

Bergolek-golek dari umah mini Putrajaya :)
+_+


Malam tadi we all dah selamat sampai dari Kemaman-Kuantan.Penat tak payah kata but we had so much fun there.Dah selamat misi menghantar Pakcu Qies memulakan alam kerjaya disana.Actually send him for On job training, kije sebenar kat Labuan nanti.

We wish u all the best ye Pakcu! Kije rerajin, kumpul duit then sila pinang makcu to be secepat mungkin.Ho yeah dapat akak biras beras & dapatkan qies kazen kawan bermain.ahaks :P terlebey sudah.


Alang-alang hantar pakcu tu, kami pun menyelam minum air la.Bercuti sekali.Selalu pegi kemaman anta Papa naik kapal, tapi kali ni pegi coti-coti.so mood gumbira.hehhe.So sorry ye buat feminats qies yang teringin nak jupe kat sana, tapi tak berkesempatan.Jadual sangat pack betul, maklumla pegi beramai-ramai ni memacam agenda dah bersusun.Kami pulak pegi satu keta so memang kena ikut je driver pegi kemana-mana :)



Happy sangat dia coti-coti dengan boifren no 1 :)
*jeles momma taw*



Kami stay kat sini for 2 night.
Kijal Permai Apartment.

Apartment ni rate dia RM 240 semalam.Ade 3 bedroom & 2 bathroom.Facilities ada sofa, meja makan, dapur seme complete ngan fridge, dapur masak, mesin basuh.memang sangat ok for us yang beramai-ramai ni.Highly reccomended.Location pun dekat je ngan mesra mall.

For more info klik here :)

kemain qies melompat-lompat kat atas katil makcu to be dia :) hehe.



Cek in our bedroom :)

Spacious, toilet seme ada dalam bilik.Akon pun sejuk, view santek mengadap laut lagi.Macam kat Impiana cherating.


Buli pakcu dia je kejanya.makcu to be pun rajin melayan! hehe.Bakat Papa Mama ada dah tu.Ok pakcu sila gigih bekerja ye :P




morning sunshines, ewah pagi pagi bukak tingkap amik fresh air laut!
Papa dah jemu tgk laut, qies dgn mama tak :P



Nak booking apartment ni? tu contact number :)
Siyes puas hati.Kalau pegi ramai-ramai baik pilih ni dari stay hotel cap ayam.haha.



Day 2 *sneak preview*




kiteorang nampak biruu..?



loving couple tu spend time before lepas ni dah berjauhan.takpe adik-adikku PJJ itu indah :)
Tak caya tanya abang kakakmu ini :P



lepaking here for hours.


*Day 3* Sneak preview




Finally sampai jugak kite bertiga kat Bukit Gambang Water Theme Park "-"
singgah sekejap before balek putrajaya semalam..



Sakan qies berendam, momma pun kenalah join ;P


sah hantu air! haha.berejam-rejam tak puas main air.


berehat sebentar JJCM makan pau, hehe.




oloh renungan manja :))


Kita bersambung di cerita lengkap nanti yeh.
Macam biasa lotsa pictures bila pegi vacation, tak sah tak amik moments terindah gitu.
Ok dah fenin lalat nak pilih the best pix.

Nak masak jap.Okbai.
+_+

6 comments:

momoe lulabies said...

sgad lha terbaekk . best jee tengok . bila momma nk bg qies adek nyh . hihihi

zurayusoff said...

cool je tgk family ni
tumpang bahagia...
untung si Qies ni dapat mommy ngan daddy cenggini....

mamaellycollection said...

qies nampak dah besar sangat2 ngan rambut gtu

Ainul Hayat said...

Muka Qies mcm muka Kak Yat. Dolu2 mcm muka Abg Ekhram...hehehe~

MijaShidy said...

suka tgk... hepi family n suka tgk rambut baru qies nk cute jer..

.ArianiAizat. said...

eh,k.nin da bersalin da eh?k.yat pergi visit baby myra ke?

tahniah k.nin for cute baby :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails