yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, April 10, 2013

Teaser Pixtures : Ohsem vacation with the supermomma's friends.




Assalamualaikum :)


Alhamdulillah, last week momma, mummy Dina & Mama Mas finally berjaya jugak untuk pegi bercoti dan berweekend getaway.Hiks Hiks.After kesibukkan kerja yang tak hengat tak penah habisss + busy bangat menguruskan si anak-anak tecik yang manjang nak pay attention macam anak raja tu :P
Maklumlaah kan..

-_-

Lotsa of pixtures to share, kita blogkan sket sket dulu yeh.
Korang tauuuu 3 hari bercoti ke Legoland, Hello kitty town, Senibong seafood, Jusco permas jaya JB dah 2000++ pix yang momma sempat shootkan.main petik je shutter tuuu kan.momma nak kena pilih the best pix & kasi watermark dulu, kang stalker curik pulak tanpa izin,copyright ni tau. ehehehe.*dushh sebijik*


Okay layans gambar syomels yang ini dolu ye laling-lalingsku,



Day 1 : hello kitty town trip
Ohsem place, memang bebudak suka.

*most likely this pix, sahabat untuk selamanya*



Day 2 : LEGOLAND malaysia, Nusajaya Jb
Such an amazing place! sorga kids betul.mak-mak kids pun enjoice.maklum masa kiteprang tecik dulu tak merasa seme ni.kuikuikui.




3 sekawan yang seronokkkk! kejap cranky kejap baik.Oh buggy stroller tu nyawa derang sbb bile dah penat mesti nak tido.Kalau tak bawak memang maut momma! :P


Momma mas jadik co pilot thomas.Ada gaya.haha.

 the 3 muskeeteers Adam, rizq & Ada, qies dalam thomas tuuu mengetuai train! haha.Eksaited bangat derang jupe the real character.Biasa tgk kat tv je kot!
Glad that they are soooo happy.hihi.





I love u..u love me..we are happy family!
Histeria budak-budak nampak barney live menyanyi lagu ni..hehe.Kat hello kitty town




Thank yu so much mummy Dina & Momma mas for thissss super duper best vacation!
Tq for make it real.momma & qies memang chilss habes occay.

Anak-anak memasing pun dah panggil 'momma' ni momma macam momma derang, qies panggil mummy kat mummy dina, panggil mama kat mama mas, hehe.3 hari bersama dah close habis macam one happy family.Tima kasihlah kat orang KL tu sesusah drive ke JB nak coti-coti dengan qies & momma neh.*lap aimata terharu*



Aalallaa qies dengan bakal mak mertua kot :P ahahaha.



amboi yayang momma, dengan rizq anak bujang momma mas.si baby sept 2009 :)




Aalalaalalala yayang momma jadi angelina ballerina pulak.syomeeel kan tutu tuuu!




The funniest & cheeky face.qies eksaited main car kat legoland.hik hiksss.Dia happy sangat that day :)



Bersambung di entry full nanti.Sabar sabarrrrrr.
Nantilahh momma share all the moments short vaccay ni sampai part 8 eh :P
Hahaahaha.Korang layan laaah pix sampai muntah.kuikuikui.


Till then, Nak off to lalaland dulu.Esok momma  kije kenala cukup titon, aduyaaaiiii :)
* sambil syom syom dak tecik masham kat sebelah*



3 comments:

Ann Ilias said...

Auchhhh
Gambar bawah sekali tu, mmg nampak mcm anak cina sangat oke!
:))

Anonymous said...

Comelnye Qies..rindu kat die ;)

Dokter faRyn said...

adui, aku pun tak ter-pegi pegi lagi legoland dan sebagainya. huhu.

best,best!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails