yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, October 2, 2013

Kalian yang nak cantik dan sihat mesti baca entri ini :)







 *** Sticky mode entry, skroll down for new entry.Tapi baca dulu barang baik ni :)

 
 Assalamualaikum ladies & gentleman.

KORANG PENAH TAK DENGAR PRODUK EPHYRA?

tak penah dengar.

 okay sila baca entri ini sampai habis, baca tak rugi.Tak kena bayar pun :)
^___^

 
Ephyra adalah lebih daripada kolagen biasa, sangat berkesan untuk memutihkan , menganjalkan dan melembapkan kulit. Selain itu, ia dapat memulihkan kesihatan dalaman. Iadirumuskan dari kolagen ikan laut dalam terhidrolisis dengan 8 antioksida yang kuat iaitu Acai Beri, Gam Akasia, L-glutathione, Astaxanthin, Acerolla Ceri, Serbuk Tomato, Ekstrak Bunga Marigold dan Superberry.




Siapa Yang Memerlukan EPHYRA?

Umur 20 tawon dan ke atas --  haha nie ai memang dah kena amik ni :P
Kulit Kering & kusam & kendur
Pigmentasi dan kulit bermasalah ( jerawat)
Mudah Rasa Penat
Daya Ingatan Merosot
Sakit-sakit badan / sendi (oh ini momma selalu mengalaminyaa..)
Metabolisma rendah





NAK TAU APA BESTNYA EPHYRA?


1.Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri

2.Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh

3..Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat

4. Membantu memulihkan masalah kulit eczema

5..Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus

6.“Astaxanthin” menghindari daripada barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit

7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban ,Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar

8 .Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu  makan

9.Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhi risiko sakit jantung

10.Membantu menyeimbangkan tekanan darah

11.Meningkatkan tenaga dan daya ingatan

12. Meningkatkan sistem ketahanan badan.

13.Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakkan termasuk faktor usia

14. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis

15. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik dalam perut.





Okay sekarang ni ada promo baikk punyeee, korang better grab! Kata nak cantik & sihat luar dalam kan..Tak salah invest sket :)


 Korang tengok price asal 197 tapi now ada diskaun! weee-hoo.

kalau sesapa nak keterangan lanjut, nak beli tapi belum gaji lagi ke apa, takpe boleh call or whatsapp marliana eh..bole nego nego :)

and bole jugak add kat instagram : anamarliana.




Cer tengok testimonial ni..menarikk!


 
























Fuhyoooo marbeles kan perubahan wajah dia :) 


So berminat nak cantik, gorjes lagi awesome  dan yang penting sihat cecepat grab peluang ini.whatsapp & call marliana di talian 0109828056

Ingat promo sampai 30 Sept 2013 je! Siapa cepat dia dapat!


2 comments:

IzZa HaDi said...

Salam,

being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

let me know if you are interested :)

spread the love!

Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

IzZa HaDi said...

Salam,

being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

let me know if you are interested :)

spread the love!

Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails