yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, January 8, 2014

Assalamualaikum 2014.Please be awesome for me pliss :)





Assalamualaikum sayang-sayangku semua :)
-__-
Happy new year 2014.Yeay 1st entry.




mesti sangat rindu saya kan u all..?


Lamanyaaaa lah hai tak blogging.

Near 2 months dah tak mencoret pape disini.Oh Em gee, my life lately so so busy and fully occupied with tight deadline kat office,Ini pun sambil menyiapkan slide show untuk presentation kat meeting penting esok pagi.Aduhai, dah macam  zaman universiti dulu-dulu rasanya.ketar kaki bila fikir nak present depan all the bosses semua.Hmm macam nilah kije kan.Tak challenging bukanlah namanya kije! *be positif momma, gambatte!*


But so far worklife under control, even sometimes stress tu tahap gaban sebab dealing dengan segala macam kerenah macam mak nenek pelbagai jenis manusia, alhamdulillah i still managed to do it.Tarek nafas dalam-dalam and be cool.hehe.

Terlalu banyak benda nak share dengan u all kat sini,  tentang kije, tentang life, tentang family, tentang buah hati momma eryssa qiestina and bla bla bla tentang macam-macam hal.Previously adik kesayangan saya, maklang sakinah selamat diijabkabulkan dengan kekasih hatinya pada 3.1.14 yang lepas.Syukur alhamdulillah.Finally, dengan sekali lafaz akad both of them tying the knot dan jadi sepasang kekasih yang halal.Doakan semoga mereka kekal ke jannah dan dikurniakan ramai anak yang soleh solehah ye!

momma tau ramai follow cerita maklang & hubby dia, beratus likes pix wedding derang kat fesbuk.Retis sungguh, kalah qies.kuikuikui

:p




The solemnisation day firdaus sakinah 3.1.14 
Qies is the one happy girl sebab finally dia dah dapat 'Daddy paklang' yang selalu sayang dan manjakan dia :)

Alhamdulillah.sejak paklang serumah ni sket sket paklang je dia panggil.almaklum since qies baby dah kenal paklang.Semoga paklang & maklang bahagia sampai akhir hayat dan cepat bagi qies geng! :P






Welcome to our happy familia dear paklang firdaus :)
*wedding reception day 4.1.14, kami semua beremerald green*


Itulah  antara sebab why oh why blog sangat berhabuk.Saya tau ramai sangat feminats belog ini rindu sangat ngomelan saya.Hari-hari ada je yang pm, whatsapp & emel bile ni nak updates? Oh well, dengan busy kije, uruskan wedding maklang -- almaklum wedding planner sesangat dan tugasan 24 jam tanpa henti being a momma to eryssa qiestina! Haaa, tugas momma tu yang paling busy kot ;p

^_^

Apepun ai heart yu beary mucho my darling readers :)

Nantikan updates momma qies  yang seterusnya dengan berjuta-juta pix gojes utk dikongsikan bersama kalian selepas ini eh.Jangan tak setia dengan belog saya tau.Saya ada cuma berhibernasi sekejap je ;p
Till then, sambung next episode.Hope momma ada free time nak mengomel di ruangan faveret ini lain kali.

Insha Allah.


2 comments:

Siti Asiah said...

Terus setia bace cite Qies...hehe
Moga 2014 membr 1000 makna buat K.yat & Qies sekuarga...;)

M.I.D Love said...

cantik je gambar dalam ni :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails