yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, March 16, 2009

1 tahun "Hari Besar" bersama SAYANG

Pale fenin2,tapi rase nak post something gak coz today is my very special day with darling Hasben :)

A year ago,16 March nilah tarikh keramat yg menyatukan chenta dua insan bernama yat & ekhram.ahaks,ala-ala drama pulak.


Flashback our wedding last year,atas nama cinta kami berdua selamat diijabkabulkan dengan sekali lafaz,bersanding on same day & sangat meriah sekali hari besar kami diserikan dengan kehadiran sedara mara & kengkawan.

How time flies quickly~!

Dari pagi tadi tak berenti2 sms masuk wish happy wedding anniversary to us.
Tima kaseh yea kengkawan :)
Maafla kalo tak reply sangatla bz berkeja & Mama Yat ni sangat fenin2 mual lagi.
Tima kaseh atas ingatan & doa semua.

Tapi di mana kamu incik suami??
Tak wish Huney lagi ponnn :(
Tade line kat tgh laut tu yea.
Oke..oke paham.

Dear Sayang..
Dari jauh Huney ucapkan terima kaseh sbb menerima seadanya sepanjang kite bersama.
Thanks sbb selalu sabar melayan karenah Huney yang manje,tah-hapahapa ni.
Terima kaseh sbb sudi bersama Huney sampai akhir hayat.
Sudi Menjaga & berkongsi segala-galanya dengan Huney.
I'm glad we're together.
Terima kaseh cinta untuk segalanya..

Sayang..
Thanks for being my wonderful husband.
To me u are the best gift & anugerah terindah yang Allah kurniakan buat Huney.
Affectionate,encem + chumils,full of suprises,notty,sangat besh,what else??
U complete me & being my perfect husband.
Always remember..
walau apapun terjadi,even seluruh dunia kan membenci Bee..ingatlah Huney tetap sayang & cinta hingga ke akhirnya.


Huney hadiahkan "buah cinta" kite yang tgh kick-kick manje dlm womb ni sbg tanda cinta kita.
Semoga kehadirannya nanti menyemarakkan rase kasih kite sampai syurga.
Amin..
Tak sabo nak tgk dia lahir ke dunia kan :)
Alamatnya berebutla LCD TV dengan si kenit tu nanti kan Bee :P
Cartoon Network vs Turbo/ESPN
muahahahaha.[jauh mama imagine ni tau]

Bee cepat balek oke..
Huney tau dlm smggu dua lagi kite bole polok-polok kan?

We both mish u so much darlin hubby/Papa Sayang.

Waiting for your homecoming sayang..
tik..tok..tik..tok..

Big hug & warm kisses
Mama & Our Darlin prince/princess










Hari besar menyatukan Chenta.


Nota Kaki: Bee..nanti Bee balek kite celebrate makan cake secret recipe eyh :)
Nak makan lauk,sumenya big no-no for Huney yg mabok2 ni.heehehe.
Nasibla :(

11 comments:

puterikurekure said...

usia perkahwinan kita ni beza sehari je kan?

jaga diri ok.

*hugs*

Yat Ekhram said...

apy anniversary too puteri!!!


samalah kita,1st year sambut ngan uwekkk2 meloya kan :)

p/s baby kite say hi kat baby awak~!

Fazira Aziz said...

Yatt happy anniversary too...
semoga kehadiran bby nnt menambah ceria hdup kamu ber2

@_da said...

Happy Anniversarry Yat.. moga kalian tambah bahagia dengan kehadiran org baru yerr.. take care...

ayu said...

happy anniversary kak yat! happy fer yer :) :) :)

Shaza said...

happy 1st anniversary kak yat.

semoga dirahmati slalu dan berkekalan hendaknya.

hope you and baby sihat jgk.

cikejaishak said...

kak yattttt!!!!

selamat hari besor kak yat!!!

kak yat...nanti bleh lah polok-polok ngan abg syg...
acewah..gua jeles beb...huhuhuhu

neway, akak letak la ur latest pic..hehe..nak tengok pic ur semasa mengandung...hehe..mesti tomei kan...

p/s: qistina/rayyan...tamau notty ya..nanti papa kamu balik...notty la masa tuh jer..sebab papa kamu bleh pelok mama kamu selalu... :P

busyuksayang said...

yat dear, happy 1st anniversary to u & hubby...may happiness will always be with u...muahsss

Ady Syam said...

Congrats... happy 1st anniversary.. semoga bahagia ke akhir hayat :)

izanpyus said...

hepi anniversary..yatt PJJ dgn husband yer.sama la kita,tapi izan dah biasa.hampir 4thn kawen mmg sokmo dok jauh 2,3bulan.izan bermadu dgn pelantar minyak n kapal hehe...preggy sorg2 ni mmg nasib la kan.hope yatt sabar.izan pn tgh pregnnt 2nd baby nie...take k.

ungu violet said...

happy anniversary...


lama tak singgah sini :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails