yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, October 5, 2012

well said anonymous.




Copy paste from FB,




Sometimes ai wonder kenapa eh mesti drop komen yang bukan-bukan? Ai memang purposely tanak publish sebab komen tu boleh mendatangkan rumours dan andaian bukan-bukan.Kalau tatau cerita sebenar plis dun simply make judgement.Haihs.Potong mood ai nak updates new entry tau.Cubalah doakan yang baik-baik bole tak?

Doakan sesama kita, lebih ramai lebih makbul.

+_+

Dan kenapa eh mesti nak gunakan anonymous? nama tak guna nama sebenar? Or lebih gentleman bagi blog link sekali? Aduyai.Baling batu sembunyi tangan.

Mohon ampun & maaf andainya entry ini ada membuatkan sesiapa terasa hati.Dah lama tak updates cerita best tup-tup entry hangit, hehhe :)

Salam, sampai jupa lagi.



3 comments:

Dokter faRyn said...

Biarla dorg yang berhati busuk ni yatt. Lg byk pahala ko dpt kumpul.

Yg penting belog ko buat org hepi :)

Momma Qiestina said...

faryn :)

heheh emo pulak eh aku.PMS.kuikuikui.

yela betul ko kata lagi banyak org tak suka kata macam2 lagi murah rezeki & pahala.

Muahhh kat aina yg makin gorjes.geram aku si curly fries kat instagram tu bergaya anak dara.

akish ali said...

bertabahla mommy....

=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails