yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, October 24, 2012

Cinta terpisah ruang waktu





Cinta terpisah ruang waktu
Tetap cinta bersatu dalam hatiku
Walau raga kita tak mungkin bersama
Ku yakini hati kan tetap setia

Ku percaya ke  pun kau berjalan
Suara cinta menuntun mu kepada ku
Kerna bila cinta sudah bersenandung
Takkan terpisah hati

Demi cinta dalam hatimu
Ku yakin engkau untukku
Meski jejak pisahkan kita
Cinta kan bawa kembali…
Padamu…

Aku ada kerna engkau ada
Tercipta hatiku hanyalah untukmu
Jalanku berhujung padamu
Kemanapun kan pasti kembali

Demi cinta dalam hatimu
Ku yakin engkau untukku
Meski jejak pisahkan kita
Cinta kan bawa kembali…

Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasa
Sesuatu dalam hatimu
Hanya dirimu dan aku

Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk dalam hati..

Cinta..



















Ya Allah cinta ini hanya kerana-mu...
Permudahkanlah urusan kami ya ALLAH..
Semoga dengan izinmu, rahmat & kasih sayangmu rasa kasih sayang ini berpanjangan.
Ameen Ya Rabbal Alameen.



14 comments:

Anonymous said...

Yat..terasa pilu Dn sedih membaca dan menatap gambar dua beranak ni...tpakk tak tahu kenapa?...

Momma Qiestina said...

no komen :)
btw siapa anonymous ni?

dieha said...

kuatkan.semangatmu..moga ada sinaryg menanti..percayalah..Dia ada ..dan Dia tidak akan menganiayakan..berdoa dan tawakal..moga ada keajaiban yg berlaku..ameen..

Momma Qiestina said...

dieha,

Tq dear for ur Doa & endless support.
*hugs hugs*

akish ali said...

Yat..nape menjak2 ni sume komen mcm syedih2 belaka?..x phm sgh...kt belog..kt fb. ..poppa dh blik mustila momma ngn qies hepiiiiii

angahMia said...

shomel nye qiestina! doakan kat yatt sekeluarga bahagia selalu amin..

Noorul Ali said...

Banyak kan doa... Jgn putus asa pada Allah.. Sesungguhnya kasih syg Allah itu adalah utk hamba Nya... Ingatan utk diri sy jugak...

Mama Rizqullah said...

Yeaayyy!!!Qies jumpa papa dah...pas papa habis belajar tiap2 hari leh jumpa hugs2 papa...

Opsss...mama pun same,leh hug ketat2...

Keep smiling my dear friend...no matter what,we will be here for you.Biarlah orang cakap apapun,yang penting dorang tak bagi kita makan...ekekekke...let people talk with the assumption..heeee...^___^

mamaelly said...

like sangat2... dun worry kawan.. insya Allah..Allah ada bersama2 dengan kita kan..

Ain Solehah said...
This comment has been removed by the author.
Ain Solehah said...
This comment has been removed by the author.
Ain Solehah said...

Assalamualaiku Yat,
Sejak cerita Yat keluar paper, akak memang peminat setia blog Yat ni, seronok layan pic comel qies dan cerita2 yat... rajin2 la update blog ye...tq

Siti Asiah said...

K.yat n Qies rindu papa ketat2 yea...moga cepat papa balik yea...(",)

ibu si comel Alya said...

sungguh saya terharu tengok picture ni..tabahkan hati ngan dugaan ini ye?mama kene kuat utk qies..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails