yatekhram jr pwetty pwincess

Saturday, November 3, 2012

JJCM photoshoot with the best officemates :)



Assalamualaikum :)
^-^

Lama betul tak mengomel di ruangan fav Momma Qiestina :P


Sejak bekerja semula ni masa sangatlah mencemburui, lebih lagi kije kat co ca-alip-nun-ya taulah cemana environment-nya.Sangatlah strict.When it comes to work, memang tak bole nak main-main, not internet access at workstation.Huhu.But positive side-nya 8 jam tu Puan HR Ekslusip ni  bebetul buat  keja semata-mata (eventho sometimes berterapi curik-curik fesbuking guna tab/hp) Ngee.Biasalah tu kan :)

*masak kalau the geng Getah's baca blog femes amos ai ni, huhu*

Dalam kestressan kije, momma bersyukur sangat sebab bila dah join this co, officemates adalah sangat best semuanya.Kepala very the biol,  sangat banyak lawak, suka bercakap non stop, gila-gila remaja termasuklah ai yang dah masuk 3 series ni.Bila dah ade geng muda-mudi remaja secara automatik terasa 'remaja'.Eceh bole gitu :P.Ala kasi lah can weyyy!

Ahem, Selaku HR selalu jugak momma ajak geng-geng yang sekepala ni outing like bowling tournament, karaoke suka suki, & paling fav pegi konvoi JJCM :) Oh part ni memang seme sangat likes! Derang kata kalau ada fanpage yat HR kat fesbuk derang nak 'likes' sbb ai selalu jadik ketua kampung aktiviti yang happening.kuikuikui sengal ;p

*hidup biarlah gumbira walau dalam duka kan*
:))


 Bila tensi je mamam, bila mamam je tensi.Dah cemana tak boolat badan memasing.Derang kata since momma jadi HR, selera makan membuak-buak sebab momma suka belanja derang makan kat opis,ekekeke.*terjebak*


Okay let the peektures tell the story la!



qies wif her peminats no 1 kipas susah mati 'abang ir' jenjalan Alamanda.Saja qies tunjuk kat uncle ir tempat qies membesar. Kat opis momma mamat ni dok sebelah workstation je, makanya bila dia buat lawak memang bole ilang stress kije! haha.




Aktiviti mengukur mall memang fav.nie memasing volunteer nak jadi bibiks jaga qies while momma & anty shoba nak sopeng kat Jusco tebrau city.bibiks ai ganteng, ko hade? hehe.

Nak ngorat borang banyak lagi kata derang, hahak! bole contact momma qiestina agen cari jodoh :P





Jejaka terhangat di pasaran, mereka single but not available.bole?




Lepaking amik angin malam kat danga Bay JB! suka qies tengok lampu, tgk ship.*teringat Papa*



Kami di kenduri akikah bby aidil :)
Satu malaysia sungguh!



 ececceceh ni namanya kapel satu malaysia.si jejaka designer & si gadis sales exec yang selalu bikin suasana penuh gelak tawa.haha! 



 :)



my best shoot for uncle sydin! see cantik kan the ship tu kat danga bay! oh model sangat plesing.


Candid of sydin si jejaka R&D :)



Dan ini si Ir model di dalam geng kami, hehhee.



Plesing habis! hehehe.pantang hala d90 memang menjadi je photogenik sungguh! anak sapalah ni :P



 Sangat pandai amik hati qies, ada bakat jadi Daddy :)
TQ uncle ir coz always make qies happy.lawak gile aritu JJCM seme org pandang dia semacam sbb mana nak percaya muka muda gila dah ade anak umo 3 tawon! ekeke.jatuh saham.



Qies & her beloved bodyguard  yang kachak jelitas aka sahabat suka duka momma :)




 kamceng selamanya.Insya Allah :)




Al lebiu beary strong guys.!
TQ coz always made my day.bestnya danga bay at nite!!


Dan ini aksi penggosipan terhangat :P



 'Ala sayaaammmm makcu & 'pakcu''* 
larikkkkkkkkk!! hahaha.



 sebaya tapi tak serasi.geng plesing memang perfect, karok memang perfect but boifren gofren wallahuaklam :P




Uncle ir kata sanggup tunggu qies 15 tahun lagi.haha sengal :P
Ape syom syommmm niii?




Eeceeeeh posing tempat schawal :P
The garden cafe Alamanda putrajaya.







see plesing memang no 1.PDI nampak ni nak panggil casting tak? hehe.
memang syok photoshoot derang ni.suka suki.






JJCM makan ikan bakar kat Alai melaka :)
Riuhhh!






Dapnyeee! seronok qies asik JJCM.



 Apis kawan momma sejak darjah 1 tup2 jadik opismates.haha.suratan atau kebetulan!





Mee bandung warung pak atan kampung melayu memang terbaik! must try.





Finally lepas gian si Uncle Izzul :)




wif uncle wan QA  yang cool :)




 wif anty shoba kesayangan qies :)
Nie jenjalan kat johor premium outlet.syok qies banyak anty shoba hadiahkan baju bajan & toys!




Lepak-lepaking at wafa seafood kluang, near spital pakar utama KPJ  :)
cosy & very nice place, nice food too!



Uncle izzul :)

uncle sydin :)



Uncle wan 







kalau get together lepas office hour macam ni memang hilang segala stress sebab derang sangat support each other, good listener & sanagat kelakar :) Bila salah sorg kawan ada prob, ada je tukang comfort & buat lawak seram,automatik ok semula.
Thank you Allah ada sahabat macam korang!







manja-manja paklam! counting days to be our family soon.Amin.




Si designer muda :)





ketawa is the remedy :)


kbox kluang mall :) nyanyi2 release tensi.
makcu kala bab nyanyi ngan Ir memang mantop!




amboi anak momma karok cukup-cukup suda :)






alaaa manje uncle izzul :)






 si kecik kesayangan & penghibur hati ramai :)





mangsa buli uncle wan & unle ir lah ni :)
stylo habis spec uncle wan.





stulang laut seafood :)


si syomel momma at JPO :)


Ok till next entry.Mata sangat kelats besok nak siapkan payroll lagi.Kang gaji tak masuk ontime harus meroyan staff ai, nak pegi JJCM lagi.

Nuniteee! :))



2 comments:

Sue said...

amboi seronoknye JJCM ramai2.. mesti happening kan? qies makin comeyyy.. manja sangat yea dia.. mujur la ada kawan2 yang sekepala ye yatt.. tak la boring dok berdua je ngan qies..

ibu si comel Alya said...

best!sonok tgk u all..teringat ms sy keje kilang dulu..mcm ni gak..ada geng yg besh!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails