yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, July 31, 2013

Nak iklankan produk bisnes kat blog saya?




*entry melekat, scroll down for latest entry*



Assalamualaikum :)

Selamat pagi Cinta, Eceh :P
^_^


Semoga hari ini kita semua dikurniakan kesihatan yang baik, rezeki yang baik, keluarga yang baik dan segala-galanya berjalan dengan baik :)

Lately ini, ramai bisneswomen/bisnesman online bertanya di fesbuk sudi tak saya nak iklankan produk jualan mereka kat blog saya ini? Jawapan-nya bole :) Tentang Price iklan kita bole nego-nego.Takde hal punya untuk u all my darling readers.Sekiranya berminat bolehla emelkan pertanyaan dan segala details yang nak diiklankan ke puteri_qiestina@yahoo.com





Selamat pagi chentaaa! hehe.ceria-ceria selalu :D





Sampai jumpa lagi!  Ada banyak kije nak setelkan.Hari ini momma jadi SAHM sebab nenek qies takde nak jaga qies, so momma adalah masa nak layan emel-emel korang yang berminat tu :)

Till then, Nanti momma updates perkembangan si tecik budak banyak akal sorang ni pulak eh!
+_+

8 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

Kak yattt iqa nak!, nak ikhlan kan shawl iqa

Momma Qiestina said...

No problemo iqa :)

Pm kat fesbuk ye segala details iqa nak iklankan tu.

Maira Hannah Collections said...

kami nak iklankan kain cotton kami bleh tak?

Maira Hannah Collections said...

Assalam,
kami pun nak iklankan kain cotton kami boleh tak?

Momma Qiestina said...

maira,

bole dear :) bole diskass punye.kindly emel to me puteri_qiestina@yahoo.com or pm my Fb.

Amanda Suria said...

comelnya dia....

Momma Qiestina said...

amanda,

tq anty :)
Anugerah Allah..
^_^

Unknown said...

Nak iklankan brg mcmana

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails