yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, May 1, 2013

Berhijab tapi tetap stylo : marilah bertudung bawal instant :)



*Sticky mode entry, skroll down for new entry*



Assalamualaikum wanita-wanita jelita sekalian alam :)


Entry ini ditujukan khas buat kalian.
^_^

Buat semua yang berhijab dan ada niat nak berhijab, mari kita shopping tudung bawal instants rekaan terbaru.Siyes gorjes untuk anda-anda semua.Senang dan pantas, sarung je.Sesuai sangat untuk wanita bekerja yang nak cepat, dan paling sesuai untuk ibu-ibu yang sentiasa busy itu.Ala, anak-anak dara pun sesuai bangat sbb corak corakkk dia very sweeeeeet gile! Maklang qies dah gile habisss pakai tudung macamni, dah terjangkit kat momma qies pun, ahaha.


Tak caya cer tengok ni satu-satuuu, rasa nak borong semua kot :P






Labuh & menutup dada.


Tudung senang dibentuk :)




Macam-macam kaler adeee! tergodaaa kan..


corak bunga-bungaan dan pelbagai lagi!











Sangat-sangat syomel kan :)



material tudung bawal yang lembut, tak panas & selesa.


Geramnyaa semua cantik-cantik.
Biasalah kita ni pompuan suka yang cun-cun :)




Berminat nak shopping?

Mai terjah Sufya Collection *sila link link itu*


Sopeng di FB saja! klik klik bayar, tudung gorjes pun sampai.

Harga tudung bawal instant sangat berpatutan.Mari-mariii..syawal pun akan menjelma lebih kurang 3-4 bulan je lagi.Dah boleh buat preparation awal.hiks hiks :D



# Buat lelaki lelaki gorjes, memang terbaik kalau belikan ini dan hadiahkan buat wanita kesayangan korang.Dapat pahala tau :)


2 comments:

Mama Farris said...

tanteeeekkkk.....jom terjah

Batu Adventure said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails