yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, May 15, 2013

Alhamdulillah, one year older :)





Ini kalillah...

Alhamdulillah, momma's turn to 31st.
14 May 2013, tarikh bertuah.
well, Age is just a number :p (yang penting jiwa muda remaja, HAHA)
memang tak menahan.kuikuikui.


Syukur alhamdulillah to almighty, I'm still alive to be HIS slave.
Bersyukur sangat atas segala kurniaan dari-nya.Biar diri  sedang diuji dan teruji dengan hebat, tapi perancangan Allah segalanya terbaik.Dia maha mengetahui segala-galanya.Disebalik semuanya ada senyuman, ada keindahan.Ada hikmah.Ada kasih sayang Allah.He perfectly plan for us.To be wiser and wiser.To be a better person.

Dun worry, momma qies occaylahh! :)

^_^






Birthday dinner at wafa seafood kluang.Best & cosy place!



Thanks everyone for super duper happening birthday dinner :)


Thanks to my bff Shoba for organize this birthday partayyy! Hehe loff u ketat-ketat darling.
Thank yu my bff from GBO, makcu & maklang for make it real.Liokeee it to the bits.

As usual, my lil' pwincess so obsessed dgn besday pawtay, dia yang tak sabar-sabar nak potong cake for momma.heheh.yang penting kesayangan momma happy.Dah tua tua ni mana nak celeb besday ni, suka suki utk qies je pun.

Tima kasih korang selalu menghappeningkan kisah tak berapa sempurna momma ini.*ayat drama memalam*
sayang kalian demok-demok ketat-ketat manyak manyak!
Tanpa korang mungkin momma ni tak mampu berdiri seteguh dan sekuat hari ini.U guys always make us smiles :)) Make me realize betapa bertuahnya seorang yat ni dikelilingi family & kawan-kawan yang sangaaaaaaaaat ramai lagi baik dan gorjes dan ohsem disisi tanpa syarat.Dikala jatuh dan bangun.
Ouch am really touched.
*lap airmata*


Terima kasih atas doa-doa, ucapan selamat sahabat rakan taulan diluar sana.Tak terbalas semuanya.
Semoga ukhwah dan jalinan kasih sayang kita terjalin sampai bebila.
May Allah bless us always..

Doakan saya terus bertabah, bersemangat, berjuang dan berbahagia.
jangan berhenti  doa dan doakan yeh kalian :)

Muahss muahsss *hugsss*
XOXO


10 comments:

pink.plate.liyana said...

happy belated birthday sista !

Siti Asiah said...

ntahla...tibe2 rase sdh plak...moga K.Yat semakin tabah & bahagia mjalani kehidupan yg sementara ini...:)

Suliana said...

bertuah ada family & rakan2 yg menyayangimu ;-)happy birthday dear. welcome to the club. hehe

nieda said...

Happy birthday dear..moga pjg umur murah rezeki

Ms Dots said...

Happy belated birthday Yat... semoga sentiasa mendapat keberkatan darinya and have a BLASTTTT.....

Anonymous said...

Happy Birthday :)
May Allah bless u and your family..Just curious..Why haven't u post anything about qies and her papa anymore?

Anonymous said...

Happy Birthday :)
May Allah bless u and your family..Just curious..Why haven't u post anything about qies and her papa anymore?

angahMia said...

Hapy belated besday kak yat

Momma Qiestina said...

Dear anon,

nothing menarik nak disharekan :)
Family matters keep it private.hehe.

ashra said...

happy birthday..qies.semoga jd anak yg solehaha ya.

sori.lmbt sgt auntie wish.hehe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails