yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, April 22, 2009

Baby Meet Uncle Anuar Zain lah!

Lama nak post entry yg basi cket ni tapi nak post gak :D
Mama busy la nak blogging2 neh.

Baby meet uncle anuar zain lah~!
Mama p secretary week luncheon kat Sime Darby Convention Centre KL ngan kwn2 PA opis mama aritu.

Food??? sgt byk gileeeeeez..mama pestime mamam nasik beriani since mabok2 ni,baby suke.
Pastu baby mamam stoberi coklat la,papa kata napa tak tapau utk papa sekali.hahaha.

Pastu kan,havoc 1 dewan bile emcee dia kuar,uncle Dee tula.
Dia sgt kecohla kan,kelaka gileeeeez.
Nak terburai pewot mama,dahla ade baby dlm pewot.

Pastu tak lama pastu ade uncle Fazli Zainal nyanyi.
Kiut la dia live,sora pon beshhh.


Pastu saat yg ditunngu2 pon tiba juga,histeria 1 dewan bile lagu lelaki ini berkumandang.
Uncle Anuar Zain la apalagi.
Weeeeeee..encem nya dia live,kulit putih bersih jea.
Mama pon apalagi snap2 gegambo dia manyak2 la kan kat depan stage tuu.
Kbetulan je PBLT book meja betul2 ngadap stage ( 2nd tier) so mmg nampak clear gile moke pojaan hati mama tuuu [ jgn jeless yea papa].
Sora anuar zain mmg sejibik la yg dlm album..besh sgt.
Dia nyanyi byk gile lagu peveret mama,siap menari2 ngan audien kat bawah.
Tapi mama meluat la ade makcik tu over polok2 cium uncle anuar zain.
Ee.....geli tau.[ mama kata dia tak jeless pon,polok papa agi besh :P]





All dedicated PA's day out :D


Amik gambo ngan banner dolu k baby..


Tu dia peminat fanatik anuar zain,histeria oke!
Showmanship sgtlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa besh.



taaaaaaaaaaaaraaaaaaaaaaaaaaaaa~!

Jangan jeleeeeeeeeessss..baby dlm pewot agi dah jupe anuar zain :P

Uncle anuar siap tye bile mama punye EDD..hehehhe.
Patla kawen uncle anuar,baby nak kwn ngan baby uncle anuar la :D

Mama minat sgt lesung pipit 2 belah uncle anuar zain tuuuuu,kot2la kenan kat baby kan :D
mama ade lesung pipit seblah je tapi.hehehhee.


Okla mama got to go now,papa dah tggu kat luar opis nak ajak mama lunch kat Precint 8.
Baby dah lapa ni,asik kickin mama jea.
Nak mamam lauk ikan tilapia goweng cecah kuah asammmmm.
yummmmmmehh.yummeh..

Jommmm~!



9 comments:

Home Shop Amazon Online said...

Wow.....
Very unique blog.

I like your blog.

Plesae visit:

Online shopping retailer of books, movies, music and games along with electronics, toys, apparel, sports, tools, groceries and general home and garden items at everyday low prices.

http://homeshopping123.blogspot.com/


Good day.

irzanal said...

waa..
hepi baby cpt jumpe ngan uncle anuar zain neh~

heE~

Ena Mazly said...

uwaaa...jeles ni jeles..

dedulu time anak dara, akak rajin tau gi tgk show abg nuar ...

iNtAn aIzaN said...

Warh bestnye dpt jumpa Annuar Zain

Klu baby lelaki yg kuar nanti mesti cam muka annuar zain nanti hihik

Yat Ekhram said...

kak ena,

whoa akak pon minat Anuar gak yeeeeeee??

tula dia tu gorjes ahhhh,sora pon besh.mau tak histeria makcek2 tgk dia.

Yat Ekhram said...

Intan,

ahaks tula kalo baby girl pon nak ade dimple 2 belah cam dia :)

Yat Ekhram said...

irzanal,

yayayayyayayay baby kickin happy :D

iNtAn aIzaN said...

tak lah Yat, kite duk jauh dgn hubby :(
hubby lecturer kat Penang
Ezan kat Shah Alam

sebulan 2 kali jer dpt jumpa
itupun weekend jer

kite senasib cm different story jer kan :)
BTW bile bc blog sahabat2 senasib nie, rs hapi and hilang rs sedih

take care dear
p/s:baby dlm perut mama Yat jgn nakal2 tau.sian mama :)

ourLOVEternity said...

kak yat nape lmbat update blog nie..sgt bz gan hubby ke baby..xsbar nk tgk gambo2 dr kamera DSLR kak Yat nie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails