yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, April 27, 2009

Introducing 3rd Power Puff Gurl in Family

Big Congrats to my Abang Long & his beloved wifey for arrival second baby gurl in the family :)
So,Mak & Abah dah ade 3 org cucu so far & kesemuanya GURL :D

go..go..go..go..power puff gurl~!

Baby kesayangan dlm pewot mama ni gegurl ke boboi eeeeekkk??
Kuat kickin ni cam boboi jekkk,tapi org kata muke mama berseri2 la.makin puteh la cam gegurl je :P [ poyos je kan]
Kalo betul gegurl for sure papa paling happy ni,dia suke baby pink =)

Oke..oke introducing our new family member,

NUR EMY SYALIEZA BINTI AIDI.

owhh sgt klasik nama pilihan abg longku kan :P
Mak uda & Pak Uda nak pggl dia Chacha sbb dah ramai sgt Emy yg ade la.
Bestpren mak uda pon 2 org nama Emy tau.

Born with normal delivery and 3.00kg weight.
Baby ke 2 abg ni sgt somelllll & sgtla sejibik kakak dia si Dilot tuu,cume lainya rambutnya sgtla lebat.
Mak uda & Pak Uda rase nak geget2 je.[tibe2 la kan tak sabo nak tgk baby sendri]


Chacha yg "dikerjakan" via Nikon Pak Uda & Mak Uda nya.
Gewaaaaaaaammm oke.
..siapla anak sendiri nanti mcm2 pose mama & papa nak snap guna DSLR ni.
Tgh blaja dari photomama.com skills amik gambo baby neh!

Paling sokaaaaa gambo kaki dia tu,sgt cutey :)




Aiiii Bee,tgh imagine jadik Papa yea???
Another 4 months insya allah sayang,Bee gomol la our own baby puas2.Hehehhehe.


Chacha with gift from Mak Uda & Pak Uda.
We olss bagi rompers 2 helai & jumpers 3 helai.
Sume Pink kalerrrrrrr :D
Geraaaaaaaamm,nak beli utk baby sendiri tatau pink ke blue kan :)


Hmm Mak Abah tgh saspen 2 org cucu lagi nak lahir Ogos & Sept ni insya allah.
Ajib dah kompem boboi..
Yatekhram Jr??????????????

Pink?
Blue?


Tak kesahla janji dia lahir sehat sempurna,chumel [ade dimple hopefully] & jadi permata hati kebanggaan kami di mase depan insya allah :)

Oke,baby dah kickin.
Ouchhhhhhhh!
Anak mama lapa yea.

18 comments:

iNtAn aIzaN said...

Yat

Terkejutnyer betul, bc ur title post
ingt ada baby in advance :)

BTW comei sgt ur anak buah nie
insyaAllah ur yatEkhram Jr juga akan comei jugak

take care

p/s: Yat, amik award kat blog Ezan k :)

MeL said...

yat, salu klu preggy perut lonjong, bb boy. klu melebar bb girl. wallahualam..tp mel dl mmg lonjong perut, alhamdulillah betul boy ;p

The Mrs-Bride said...

heh..

dear, org kata kalau muka berseri2 nih baby boy.. sbb kalo comot2 baru girl coz baby girl tu dah amik mom's beauty.. cewah.. kononnya lah org ckp! hihhii..

tp x kisahlah asalkan sihat kan kan? good luck tau nnt.. btw, due biler nih? :) take care..

Iryani Noor said...

chumilll nyer chacha... moga Yatekhram Jr sechomel mama n papa die =p..

cik mas said...

sangat comel la ini baby. geram..geram.. :)

irzanal said...

kak yatt~
syomeinyer baby neh...

geramnyer nk cubet2 die..
lm da xpegang baby org neh..
hihii..
;)

koklie's said...

hye yatt salam perkenalan jgk hehehe..u pun mommy to be ek...tahniah2 :p do keep in touch k

AmiYs said...

comey bangat anak buah ko..
jgn lupe bgtau boboi ke gegurl..
aku pon x tau lg nih...
anak aku main sorok2...
ahahaha!

Yat Ekhram said...

izan,

ahahhahahaa.

gimik je kan,jgnla yat baru je 5 mths preggy la :)

takottttttt neh bile pk2 nak beranak.
huwaaaa.
Tula hope baby yat nanti comei cam kazen dia tu la kan.

tq 4 the award laling!~

Yat Ekhram said...

mel,

tula tgk nanti pewot i camana kan :)
ramai gak kata camtuuu.

Yat Ekhram said...

nita,

hmmm tula mcm2 mitos2 kan kita dengo..yg pelik tu ramai lak kata i makin puteh la berseri2 padahaal secalit bedak pon tak sokaaa nak pakai sejak preggy ni tau.

Due?? insya allah 05 Sept 09.
kalo dapat 09.09.09 pon oke.hihi.
u?

Yat Ekhram said...

yani,

tula sgt the comelious itu chacha.Hope kazen yg sy carry ni pon comel & sehatt.

yani camana??? suda uwekkk2 kaaaa?

Yat Ekhram said...

irzanal,

yeaaaaaaaaaaaahh gewaaaaaaaaaaaaaaam sama itu budakkkkk.

Yat Ekhram said...

koklies,

yups mama to be insya allah :)
hazab morning sickness dah kureng now cramp lenguh2 cepat penat ngantok la pulak.

Ginila pengorbanan ibu2 kan :)

Yat Ekhram said...

syima,

tula sapal anak aku ni aktif ya rabbbbbi tapi dia malu la nak tunjukk totttttt dia.

nati 5hb ni aku cek up nak scan lagi tgk nampak ke idakkk.

The Mrs-Bride said...

hehe! i'm due 14 July 2009! tapi kalau dapat 01-07-09.. or 07-07-09.. or 09-07-09 pun best gak kan?? hahahaha berangannnn.. takpe lah! biar baby yg pilih nak kuar biler.. jgn overdue sgt dah ler! hihhii.. take care yat! :)

izanpyus said...

WAH...CUTE SUNGGUH BABY TUE..GERAM TENGOK... MESTI BABY YATT PUN CAM GITU GAKS NNT,HIHI...

alina aka mommy alya said...

heheheh kak ena dlu selebet jer masa preggy... kuar ppuan... kak marshitah lak.. berseri2 siap make up.. kuar pun ppuan... balkesh pun sama..ppuan.. so jgn caya sgt mitos ni...so dlu kitaorg 3 serangkai... skrg our doter lak 3 serangkai... dapat bb gurl or boy pun.. semuanyer best... rezeki... hehhe

p/s photomama blog mmg best...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails