yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, April 30, 2009

Gathering at Birthday Bash & Futsal

Ampun ye kengkawan,lama nak post entry ni ekcelli tapi syndrome kemalasan nak tranfer gambo dari DSLR yg bosa gabak tuu dtg la pulak :)

It's bout hubby's beshfwenz gathering mase birthday "anak kapal" & futsal aritu.
we got invitation birthday bash from incik Dz & Pn Suzzane meraikan besday 1st Aryanna Alyssa yg very the comelicious lagi putih gebu tuuu.
Kebetulan Hubby baru sign off,dapatla dia jupe beshfwen dia since ALAM tuuu.
Bersembang tak hengat punyo.

Happy bufday Alyssa :)

Uncle Ekhram & Auntie Yat doakan Alyssa membesar sbg anak yg solehah & membahagiakan mummy & daddy yea.
Insya allah kuarla kwn baru Alyssa ni.
Mummy Alyssa bagi tips soh minum susu soya organic so nanti baby puteh bersih cam Alyssa.

Uncle Ekhram tak tggl DSLR dia,dah jadik macam official photog la pulak that day.
Semenya dia snap2.hehehe.
Siap ade antie Maya la dtg ngan BF dia aritu.
Mama apalgi amik la pic ngan dia :)


Makanan & games mmg mcm2 ade.
Papa main rebut2 kusi lagi,menang pulak tuuu.
hi papa pasal rebut2 mmg no 1 :P
Mama jelessssh tau papa rebut2 kusi ngan awek mana tah aritu.



Terbayang la pasni dah ade anak,tiap2 thn la celebrate besday kids.hehehhe.
Kami pon asik kena join besday budak2 je pasni.

Oklah let's picture tell the happening birthday bash;

Si comelllllicous yg diraikan a.k.a anak dara kesayangan incik DZ & Pn.Suzzane.
Gewaaaaaaaaammm aku gewam tgk ini budak.
kinapa sgt comels.lalalalalalallaala..



mummy daddy aryanna alyssa.
happy family..yay!



with maya & Kak suzzane.Cam kenalah pulak tema biru.hahaha.



Bee & tuan umah yg tak benti2 berborak juga aktiviti rebot2 kusinya.
See ngan aweks dia rebuttttt tuuu :(


kelab org kapal & isteri juge anak2 comelssssss.
Kak irene with aikal,Kak ira with darwisya,hasanah & hubby.
Meriah!


Kelab anak-anak org kapal yg very comeeeeeeelicous.
Oke tawon depan qiestina/Rayyan join dorg oke :)



The next day,geng2 Bee yg tak reti penat neh main futsal sama2 pulak kat Wangsa Maju,KL.
So berangkut la wifey & anak2 yg comelsss ikot papa/hubby dorg main.
Very2 the supportive la wifey masing2 kan.
Sy yg mabok2 ni pon gagahkan diri bawak pewot yg moncett ni ikot Bee.
hahaha masing2 cam bersemngat nak tendang bola,pastu mulela kan saket2 badan dah lama tak main bola.
Kat kapal busy sokmo tak sempat nak bersukan.



go go go hubby...
Chelsea..chelsea fanatic fan tau pakcekkk neh.
Hari2 sggpla tak tido tgk Chelsea tuuu.





Semangat kesukanan gituuuu..





The pom-pom gurl yg comeeeeeels harusla ikot.
Aryanna..
Darwisha..
Damia...

Eyh mana Qiestina??????????????????

dlm pewot mama dia la,tgh kehulur kehilir bawak DSLR jadik photog.kui kui kui..




Dan inilah mereka & keluarga mereka.
Saat bercoti2 Mesia harus dimanfaatkan bersama-sama kan.[wahhhh gituuu!]

Hubby's fwenz & families get togetherness.


Okla besh jugak gathering mcm neh.
Lenkali boleyla kite lepaking makan-makan lagi eyh.
Wifey & anak2 pon tumpang sekaki beronok-ronok gitu :D
Hubby mmmg suka bangat bergathering ngan geng2 kapal dia bile time cuti,kebetulan jea kalo dapat kat darat sama2.
Kalo dorg dah jupe ya rabbbbbbbbbbiiii sembang tak hengat kapal sign in sign out $%!$%$#^~~@ bla..bla..bla.

:)


p/s : Dear Kak irene lalings,sowi yea tak pat datang Birthday Bash Aikal last week.
Paham2 jeala mama to be ni tak berapa nak larat nak bawak badan yg makin berat ni.
Mwahhhh to Aikal :)

To Kak Suzzane & yg lain2,nanti sy emel/burnkan kat CD gegambo ni yea.
Very the buzzzzzzzzzzzyness ahh now.

K,jommmmmmmm mamam~!

5 comments:

PadNani~~{@ said...

Salam Yat..

Bestnya gather2 ye..siap menang rebut kerusi hubby yat ye..terror :P

Sgt comelll la birthday baby gul tu..sweet! *_*

Take care yat n bb dlm mama's tummy

Yat Ekhram said...

wsalam nanie,


Tula hubby tak menahan boley menang rebot2 kusi tuuu,yg kelaka tu siap tergolek2 rebot kusi.hahahhaha.

ha'ah mmg comey giler itu budakkk.puteh melepak.macam daddy dia..

Thanks u nanie.
mwaaaaaaaah ckit kat hafiy bam bamm yaaa.

Dina said...

Uiy meriah!

Baby baby sume pon sehat bersukan jugak, mama mama sume yang patah kaki nak keja baby memaseng, he he!

And oh, the birthday girl is adorable!!

Yat Ekhram said...

dina,

tula meriah.
Budak2 punyo besday..mak & bapak budak lelebih.hahahhaha.

mmg,itu aryanna sgt comels.
kulitnya putih halus.

ctm-cak'on said...

comelnye alyssa nie geram tgk!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails