yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, June 21, 2009

Buat Abah & Papa Sayang :)

This entry i dedicate to my beloved abah & Papa to be :)

Abah,

Thank u so much for raise me up.
Thank u for all ur love & everything.
Moga Allah panjangkan usia abah dlm iman,dimurahkan rezeki & sentiasa dlm lindungan Allah.
Terima kaseh atas segala-galanya.
Biar diri ini suda menjadi hakmilik sah lelaki itu...dirimu tetap hero kesayangan ku selamanye.
selagi hayat dikandung badan,jasamu kan ku kenang.
Takde kata uk mengatakan betapa bertuahnya kami anak-anakmu mempunyai abah sptmu!
Takde hadiah kami nak beri.insya allah "cucu comel" ni hadiah terindah utk abah :)
We love u so much abah!
[huwaaaaaaa tetibe rase nak fly balek kluang la neh,nak makan ketam masak lemak abah masak tuuu,abah very the no 1 chefff!]


To Papa to be..
Sayang..Happy daddy's day!
Tawon ni mama hadiahkan papa si chumel tanda chenta kite buat papa.
Dia kemain lagi kickin mama,berlatih kickboxing ke ballet agaknya hari ni.
Dengo lagu wonderpet ngan dia-dia menari dlm ni.
[siap dia lahir nanti mama nak geget-geget kaki die :P]

Terima kaseh sayang..
sbb jadikan impian huney utk jadi mama semakin hampir.
Semoga buah cinta kite selamat lahir dengan selamatnye Sept yang berbahagia ini.
Amin..amin..
Mama tau,Papa pon sure tgh eksaited/saspen menantikan kelahiran si sulung kesayangan kite ni kan?
Doakan mama & our jr dari jauh okels.
We both mish u so so much sayang!
lebih-lebih lagi bile Papa tak dapat nak dicontact for 2 weeks ni.
Mama windu papa sgt,tapi takpe mama dah pujuk pujuk hati mama taleh emo emo.
No cry-cry mama..
Nanti ngan baby pon sedey kan :)
Papa p work kan,nak cari wit utk kite sefamily.
*positive*



windu sgt momentos neh,baby bump 5 mths..



Happy father's day to all daddy out there tooo.
Hmm...gud nite shemuaaaa :)
mwahhhh.

5 comments:

PurpearlLyna said...

yeah, smgt mama Q @ Mama R menulis ucapan ghitu !

ctm-cak'on said...

sgt t'haru ucapan utk dady to be tu k.yat...

nite kak ;)

MamaHana said...

Amin...semoga nnt dpt baby chomel2 gtu.. Tak tahan bile part nk gigit2 kaki kecik,hahaha...ganaz sungguh mama yat ni..

Zaleha Ismail said...

Hi Yat... Sihat... ? Take care eh... Tak sabar akak nak tengok ur junior sure comel macam mama dan papa dia hehehe

misz_A said...

salam singgah... all the best.. selamat jd ibu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails