yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, June 9, 2009

Happy Bufday Antie Eyta 27!

Malam tadi,Mama ngan Mak Ucu [adik bongsu mama ler] p sepraiskan the most bestest sahabat mama,Antie Eyta.
Mama wat bodo je tak wish pon die,saje nak jadik org last wish.hhhehehe.
Pastu mama pon pakat-pakat la ngan Antie Rini nak celebrate Antie Eyta.huhu.

Mama belikan antie Eyta cake coklat peveret dia kat Bakers cottage precint 8 tuu.
Antie Eyta looks so speechless taw,dia terharu mama sepraiskan dia.
Kan besh kalu papa ade sekali join semalam..
Musti bertambah-tambah happening ngan gelagat papa,lagi part karaoke tu.
Mau berebot mikrofon tu!


Mak ucu[Adik bongsu] ade sekali kat Putrajaya neh.
Cuti skolah ni kebetulan.
So Mama ade la kawan kat umah seminggu ni.



Dear Antie Eyta,
Happy bufday to u...
semoga panjang umo,murah rezeki,cepatcepat bertemu mr right & berbahagia donia akhirat.
Amin..
Sy,Abg Long & yatekhram jr tatau camana nak ucapkan jutaan terima kaseh kat awak sbb menjaga sy dengan sabonya sepanjang mabok-mabok tahap kritikal till memboncet cam skrg.
Sepanjang Abg long onboard awakla orgnya yg jaga makan pakai sy yg kurang upaya neh.
Semoga Allah balas budi awak insya allah.
Nothing gonna trade our bestest fwenship yg terjalin sejak form 6 lagi till now..
We lap u so much..
Always pray for u.
Mwahhh!


Okels layan gegambo captured by adik yg gedix & mak buyungness:





besday gurl a.k.a Antie Eyta yg selalu jaga Mama sepanjang Papa takde.
Ma aceh antie eyta!



Antie Eyta & Antie Rinie yg rajen melayan mak buyung nak makan itu ini.
Korang memang beshhh!




owh saye mengidam siakap stim ituuuuuuuuu!
Sgt sedappp..seiyes tak tipu.
Papa bile nak ajak mama mamam camneh lagi??



Lokasi kejadian: SOHO Bangi yg happening :)




Owh sgt riuh biar berempat saja besday party Antie Eyta malam itu!

Antie Eyta & Antie Rini yg gedegang..
Tukang layan kerenah Mama Q/Mama R
hoho..
Aksi taleh blahhhh besday gurl & adik.
Ya ampunnnnnnnnnnnnnnnnn...
Haku tatahan nak gelak tgk aksi ni,baby kickin sama :)
hahahahahahahhaahhaha




Mak ucu ko dah dapat DSLR Abg Ekhram macam macam pulak yoooo...
P study,SPM dah dokek bonar dah tu,babap kang!


Ni kalo Bee tau p kaloke ni harus dia jeles tahap gaban nehhhh...
Mama tak nyanyi la papa,baby kickin je dengo muzik kuat2 tuuu.
Derang nie semua mmg ade ati nak masuk AF 8 nanti.kui kui kui..



Gadis-gadis single melayan kaloke..
Hamboihhhh,tak menahan..
Papa jgn jelesssssssss yea,kang papa balek kite p karok orait!



Dan preggy update.....
Cam tak caya okels melihat diri yg suda bam-bam!


Dan sgt chubby kan mama to be??
Huwaaaaa...anak papa dah beso yea?



Okla,harus cau cin cau sikalang.
Mau melayan Gu gu ga ga Erra kat Astro now.
Gewaaaaaaaam tgk baby Aleesya yg gebu itu.
Tetibe la pulak tak sabo nak hugs baby sendiri.
* sah angau*

Dan ingatan tetibe melayang kat Papa malam neh,2 hari da takde line :(
windunyeeeeeeee :( :(

19 comments:

PurpearlLyna said...

Hi Kak Yat !!
Wah baby makin membesar tuh ..
erm..mama Q tuh saya tau.. mama R
R stand for what ? Rayyan ke ?

edan rashid said...

ohoooiiii... nyesal tak call dia... padahal pakcik ada kat ofis lagik... melepas pakcik nak celebrate sesama... hahaha...

busyuksayang said...

yat, bila due nie??? happy to c ur smile...sgt manis ok :D

Yat Ekhram said...

lyna..

ehehehhehehehehe.
mana tau R stand for rayyan???
mmg tula plan nama kalo boboi..
kalo gegurl tu qiestina mmg kompom la.sbb now tak lahir pon asek sebot2 nama tuuu.hehehe.

Nama baby kak yat simple je nanti coz nama papa dia jek suda nambelas hurop!

Yat Ekhram said...

Edan,

hahahhahahahaha tula sapal.
kalo tak musti ko dtg bawak biola gesek2 kan??? hehehehhe.

Yat Ekhram said...

Busyuk,

manis?? heheehhehehe.
ramai pulak kata gitu lately..padahal muke yat cam sembap je tak cukup titon lately.

Due 4 sept 2009..hope biarla papa dia balek baru dia kuar nanti.

Yatie said...

salam....wah sedap nyer makanan n kek tu.... macam pernah g jew kat soho tu....Perut yat bulat nyer, nmpk comey...

edan rashid said...

ala.. ko pun nak kasik suprise bukan nak ajak aku pon... hahahaha...

-Cik Mira- said...

hye kak yat..
dh lama xcomment k.yat kn..
ingat mira lg x?
wow dh beso dh baby dlm perut mama tu..bestnya..k.yat nampak sgt comel ngan perut cmtu.. =) siyes xtipu..hehe
take care tau..jg mamam n sume..
hope nati leh dtg melawat k.yat masa baby da kuar =)

Anonymous said...

ko ngan adik ko memang poyo...

Yus said...

Aksi biasa Eyta..buat-buat terkejut....aku pun leh buat aksi terkejut..padahal dah taaaaaahu lama..hehehehe..

Tak sangka..huhuhuu..dalam hati berbunga....jangan marah eyta...

Yat Ekhram said...

aloooooo mira,
lama tak heloo-hello kan :)

musti la akak ingat adik akka yg somel ni..
hahahha pewot comel ke?? gumuk la ahkak rase..dah dekat 7 bulan dah kan carry baby.

okes nanti dtgla tgk baby,now nak p minum2 kedai mamak precint 9 ni pon jomla!

Yat Ekhram said...

yatie,

tula mmg sedappppppppp.
tatau napa time pregyy ni suke je makan siakap stim tu..hehe.

Yat Ekhram said...

edan lalings,

baikla nanti kite g party2 bujang yooooooo..aku kan BUJANG now.hehehhee.

Dina said...

Huiiyyy makan besau!
Terliur nengok nih.
>____<

Baby bump suda semakin syomel.. hee!
Bile Dina nak merase camni pulak EH SERI BAKTI PULANG KAU KEMARI SEKARANG ahaha!

Yat Ekhram said...

Dina lalings..

tula sapalnya dah makin bam bam dahh.
Mengah tak hengat la now bawak si kenit ni :)

kicking2 takyah kata la,rasenya ekhram jr ni nak jadik footballer/ ballet kottt..sekali dia kickin i tgh tido bole bgn.hahahaha.Tapi so suweitttt la,rase nak geget2 je kaki dia time tuu.theee..

Yeah insya allah tak lama lagi tu turn dina.
Ingat tau..padi balek nanti gigih sket,jaga makan..doa jgn berhenti insya allah.

Yat Ekhram said...

Kak yus,

tau takpaaaaaaaaaa..
thn ni gile gaban org celebrate besday dia.

tawonn ni dia last BUJANG kot!
aminnnnnnnnnnnn...

Suka Bebel said...

hai yat,
first time komen kat sini. biasanya duk baca je. za ada bagi tau tak dia dah selamat bersalin? skg dia dah berpantang kat kluang. we lost our twins. whenever you're free, please help me by giving support to her. she really need our support. dia sorang sorang kat kampung skang ni, dua minggu sekali br i jenguk dia.

anyway, hope your first baby stay healthy k?

hanitamaya said...

tq sabat..awak mmg baikkk...tq so much!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails