yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, June 3, 2009

Musim Membina Masjid Datang Lagi..

Salam semua..

Cuti skola datang lagi.
Slalu musim cuti skola musti musim orang kawen kan??
sana sini kenduri.
Bagusla..marilah kite membina masjid,meramaikan lagi umat nabi Muhammad..

Me tak terkecuali ngan invitation makan nasik minyak walo dalam keadaan memboncet ini.
So far dah 9 kad yg rata-rata bernikah dlm musim cuti skola ni.
Last week 2 kenduri kawen,sedara mara belah Bee kat PD.
Even Bee takde,sy tetap gagah g wedding ngan MIL & adik beradik Bee.
Sampai muntah-muntah dlm keta makan nasik minyak.
Tak pasai-pasai MIL panic nak carikan minyak angin tp dia gantikan soh sy hidu bau limau purut.
Hehhehehehe.
Sayang gak Mak ngan menantu die neh. Ke sayang bakal cucu mak ni je :P lol.

Wedding invitation setakat neh:
30 Mei - Chenta Org kapal fwenz,Puan Reen & Incik Khai.
Sgt vogue the vass weddingnya,tp sgt sayang sy tak pat g sbb clash ngan wedding PD tuuu :(

30 Mei- Again Chenta org kapal fwenz, Sha & Saufi kat Kajang.
Selamat Peranten baru lalings,So sowi tak pat dtg..


6 June 2009.
Hari paling ramai kapel mau mengikat mati chenta terindah meka.

UPM Fwenz- Yan & Syaharim Kat Perak.
Thanks Yan for invitation but so sowi cant make it la dear...


BLT Colluages- Najib & Niza kat Perak juge.
Abesla hot bachelor BLT dah tawennn.Congrats both of u :)


BLT Colluages- Qusyairi & wifey kat perak juge [aikkk peraaaaak je sume]
Lagi sorang hot bachelor BLT mau meninggalkan zaman bujang gemilang terbilang.


13 June 2009
SKKM fwenz -Huzaine & Haryati ( ceh huzai nak nama bini cam nama haku je tuuu :P)
Kat kluang Johor.
Syima lalings,Fida lalings..Paten lalings..Huzai ajak takkk kenduri die???

Dan saye penyimpan mohor besar Permaisuri Emy Marlina Binti Mohaidin dengan ini ingin menjemput semua rakyat jelata sahabat handai semua ke majlis perkahwinan sy..eyhh apa daaa saye..Ke majlis pernikahan & persandingan gemilang beliau pada 6 June 2009 ( sabtu) di Kampung Sri Timur,Kluang Johor.

Kawan-kawan semua adalah diwajibkan hadir dengan membawa hadiah..[pandai-pandai je aku]
dan semoga kite semua dapat bergathering SKKM,SSAJ di majlis persandingan Cik Emy kite itu nanti.
Neh mak buyung 6 months ++ ni gigih taw nak balek Kluang naik bus secara solo walopon sgt berat hati incik suami mau melepaskan sy menarek bag AF sorang-sorang nanti.
Demi
SAHABAT beb :)
Korang-korang yg dok Kluang & area joho tu tak patotla kan tak datang!
Orang Putrajaya pon bole turun dengan bawak pewot ni hah.theee..
Insya allah,mudah-mudahan sehat la nak p wedding Antie Emy. Sahabat since darjah 1 tuuu.



With Emy lalings,kawennnnnn jugak akhirnye ko sahabattttt...


Alamak ade SMS masuk,invitation untuk cukur Jambul anak my UPM fwenz,Yan kat Bangi la pulak.
Juge 6 June 2009.
Haduyaiiiiiiiiiiiii..dah kawen,beranak la pulok kan?
Yaaaaaaan lalings,i'm so sowi cant make it la.
Kalolah badan haku bole dibelah 8 pasti ku datang mengekisss kisss Najwa yg syomellllll itew.
Nanti antie yat datang lenkali visit Najwa yaaa?

Okla,time to eat Mee kari.
Ade Pot Luck Party project Dept.
Murah rezeki Mak buyung,asal ade makan-makan je musti org ajak.Hehhehehe.
Rezeki baby..
Anak manje mama ni dlm pewot lagi dah murah rezeki yea,insya allah..
Amin.



16 comments:

AmiYs said...

yeee yati oi... huzai tu beria mintak addr aku segala tp kad nye x sampai2 ke rmh aku pon...

nak kena budak bertuah tu...

PadNani~~{@ said...

owh..baek2 naik bus tarek beg AF itu ye..dgn ramai orgnya lg!

Take care Yat laling..

mommy alya2.0 said...

dah tau belom baju baby color apo ni? kg sri timur kt mana ek? adui fail la pulak geografi kluang...

Dina said...

Betul betul betul.
Skarang sangat ramai orang kawen.

Bukan takat cuti skolah nih je, senang cakap bulan Jun nih memang bulan kawen la.. nape tah :P

July pun same gak.
Ye, sebab August da nak pose - derang nak pose ngan hubby derang..

Pastu dapat raye sesame :)

ain husna said...

k.yat,

lm x mengomen kt cni.hehee.
hows ur baby dlm perot? still kickin2 ek.
aritu sy n azie de lalu area umah k.yat, rs mcm nak singgah jek. tp xsempat.
nti bile2 kami dtg ye..=)

iNtAn aIzaN said...

Hati2 balik nanti k

Ezan doakan Yat slamat smpi di kampung :)

PurpearlLyna said...

Kak Yat and Qiestina,
rajin2 la lawat blog saya ya:

www.purpearllyna.blogspot.com

Thank You !! ("",)

Yat Ekhram said...

syima,

aku tak g pon wedding huzai..baru je balek kluang.Gigih ko tau aku balek sorg2 dari puduraya tarek bag AF..ngan bawak pewot 6 months ni,alhmadulilah selamat :)

btw,pasneh huzai kata dia berjiran ngan aku kat precint 9 ni,wife dia dapat kuartes kat sini.boleyla mengeteh2 ngan dia nanti.hihi.

Yat Ekhram said...

Nanie,

tula cam tak caya yat mampu survive sorg2 balek joho naik bus dr puduraya bawak pewot.Semua org bagai nak rak risaukan yat..tp alhmadulillah baby baik je,tak buat mama dia muntah2 dlm bus :)

Yat Ekhram said...

kak alina,

kg sro timur near felda khg timur tula..jauh gak dari bdr tapi wedding emy gile babas ramai org!

Yat Ekhram said...

Dina,

tula sapalnya.
sana sini muntah nasik minyak.
Hiway jam gile gaban ahhhh,letihhh.

betul kata dina,memasing nak raya as hasben n wifey kot thn ni..

Yat Ekhram said...

izan,

sgt beshhhhh balek kg.
sume yg diidamkan nak makan dapat..
u name it ketam,manggis,duriannn..ahhh heaven gile.rase tanak balek putrajaya :(

Yat Ekhram said...

lyna..

okes babehhhh :)

Yat Ekhram said...

ain,

sllalu ek p putrajaya??
la napa tak roger2 kak yat???
jomla singgah umah kecik kami,takpon kite ngeteh2 kat sini jom...

alina aka mommy alya said...

ooo patut mcm x penah dgr... kuikuikui... x sabar nak balik kluang gak... tp tgu abis cuti sekolah... x larat wey nak hadap jalan jem tu... dibuat alya meragam masatu... nak diri,.. mau pitam mommy dia... kuikuikui

Jehan Najib said...

YE.. sememangnye.. mmg teramat2 laaa musim mengawan skrg ni :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails