yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, March 31, 2013

31.3.13





Tarikh yang cantik.Banyak No 3.Saya suka no 3.Motip?  sebab saya anak ketiga.
Tapi saya tak suka ada orang ke tiga atau jadi orang ketiga okay! Never ever.heheks.


# Dah tak payah nak buat spekulasi bebukan lah.Takde kena mengena pun dengan hidup saya, atau sesiapa yang hidup mahupun mati.Makcik-makcik enon tak payah nak stalk sangat lah ye :P

-_-


Blog saya ini macam taman permainan.
Tempat melepas rasa dan anganan.
Biarpun ada yang rasa macam merapu dan syok sendiri melayan perasaan.
medium  yang ada jangan kita sia-siakan.

Tak gitewww..?






Semalam adalah kenangan.
Hari ini adalah harapan.
Esok adalah impian dan masa depan.
Biar kita tak tau apa yang kita lalui di sepanjang jalan dan berapa banyak hentian.
Teruskan perjalanan.

Hadapi semua dengan senyuman :))
Kerana kita masih ada kasih sayang Tuhan!

5 comments:

Siti Asiah said...

ank dara k.yat makin gorjes skg...bila la acik dpt bertentang mata ngan qies ni...

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

akk jom join.. sempat lg ni
http://www.atiqahmutaza.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Hazrina Nasir said...

Comel la kakak Qies ni. Bila la my Aisyah nk tumbuh rambut. Nant boleh sepit2 pink mcm kakak Qies hihi

Bardboo said...

saya pun suka no.3..sebab besday 30.3... =)

iduraz said...

really true...tak usah la dok mengenang benda yang lepas sgt kan...sebab kita sendiri tak tau apa yang akan jadi masa akan datang....heee..pape pun qies maintain cute

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails