yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, May 29, 2009

My Besday moments with Baby Bump :)

May datang lagi dan hampir ke penghujungnya.
Ade ape ngan May Beb??

Macam-macam hari ade dlm bulan May tau!
Hari guru,hari ibu,hari jururawat,hari belia,Hari pekerja & yg pastinya tiap kali 14 May tu hari sy dilahirkan :)
lol.
Nak jugak enterprame kan :P

Entry ni agak lambat,disebabkan kemalasan tahap max sy nak tranfer gegambo dari kamera beso bagak tuu.
Sejak hubby dah naik kapal neh,pas isyak je dah zzzzzzzzzzz.
Tak larat dah nak bukak lappy nak online.
Maklumla dok sorang-sorang kat umah,hanya LCD tv peneman setia selain berborak ngan baby yg asik kickin2 neh.
Baby dah pandai borak ke??
hehehhe.
Borak bahasa kickin2 mama la :)


Okla ni je gegambo je mase we all celebrate besday sy aritu.
Kicik-kicik je.
Just the two of us.
Masuk baby 3 olang la kan :)
Bee belikan cake time we all sopeng-sopeng barang baby kat Alamanda.
Pastu dia yg perabiskan cake tuuu.[antu cake tak bleh blahhh!]

Tenkiu dahling!
Luv u more & more...



Yummeh cake from Bakers Cottage



Happy birthday Mama..tu Papa to be punye idea la tu :)



Oke mase utk besday girl potong cake!!



Mama to be semakin bam-bam ahhh.


Arghhh Bee pon nak potong cake jugaaaaaaaakk!



Tu dia pecinta kek no 1.Yummmmy!!!



Mengambil gegambo besday berdua lebey baikkk.
Tawon depan da ade Ekhram Jr..mesti die lebey excited mau potong cake.
Amin..insya allah :)



Owh i really mish this smile :(
Sayang,huney sgt windu nak bergelak-gelak guling2 cam selalu...




Langkah seiringan hingga ke akhir usia..insya allah...



Till death do us part.
Cherish every moments we had spend together..


Oke daa,harus cargas pulang ke umah kerana ade misi wedding kazen Bee kat PD sabtu & ahad neh.
Cuti skola suda tiba,makanya musim "mengawan" pon tibe.Ahaks :P
Makanya harus pulang ke PD ptg ini juge.
Adik-adik ipar bertuah tu akan fetch akak dorg ni.
Arghhh tetibe la rase sedey balek umah MIL,tapi Bee takde :(
Takpe..takpe..sabar ye hati.
Baby ade temankan mama kan :)



Dear Bee,
Jangan jelessss huney dapat polok-polok mak kesayangan Bee ptg neh :P
Dapat jenjalan ngan car kesayangan Bee.
Keja rerajin kat kapal tu okels.
We both will always pray for u..
Love & mish u like crazee.
*hugs*






8 comments:

Zaleha Ismail said...

Happy belated birthday Yat....

ctm-cak'on said...

sayunye...

anyway akak dpt gak sambut b2 kan ;)

baby, kasi semangat kat mama kamu ek, semoga mama kamu kuat mcm kamu juga taw ;)

ladylocx said...

hi..

happy belated birthday !

PadNani~~{@ said...

Salam Yat,

even..dah terlambat sangatt..nani nak juga wish HAPPY BELATED BEFDAY TO YAT *_*

May ALLAH bless U always dear..happy2 selalu bersama yang tersayang k!

kirim salam kat baby k..mmmuuuaacchs

busyuksayang said...

dapnya kek tu Yat...anyway, happy belated birthday to U...:D

AmiYs said...

happy belated b'day...

sori lmbt wish...

sgt x larat ni... huhuhu...

Yat Ekhram said...

thanks shemuaaaaaaaaaa for besday wish :)

wink*wink*

Tulip said...

happy belated birthday!
romatisnyaa makan kek outdoor :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails