yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, August 6, 2009

Papa balek malam ni,yay yay!

Weeee patotla penat tak hengat je arini asik kehulur kehilir manyak koje.
Kejap-kejap naik Account Dept,Kejap-kejap p COO opis.
Gile ahh lenguh kaki,mengah-mengah.
Bak kata pak guard camni cepatla yat beranak,aktif berjalan sini sane :P

Btw,sms yg baru masuk kejap tadi,

" Huney,hubby dah sampai kuantan ni,nak naik bus dah,malam ni hubby sampaila..yay yay"


Membuatkan mama & baby sungguh "YAY YAY" sekali :D [nak lompat tak bleh]
Ilang kejap lenguh-lenguh kaki neh.
Baby pon kicking2 happy.[whoa die tau papa nak balek,mengada-ngada la tuu]
Mementangla die rank no 1 di hati papa now.


Finally, papa to be kompem sign off.
Saat yg mama nantikan.
After 3 month papa keja susah payah kat kapal di tengah lautan itew.
After berbulan-bulan mama bawak pewot sorang-sorang di sini.
Malam ni papa Afundi in tarek bag die masuk our mini home.
[alamak balek ni kenala gigih tuka cadar & sarung bantal yg musyuk tuu :P]
Taleh kabokan kat opismate hubby nak balek neh,kang esok kompem kena sakat kaw-kaw.
Heeeee!


:)
:)


Bagusla,mama dah enter 36 weeks dah.
kena cargass basuh baju baby [tugasan utama buat papa]
Kena packing hospital bag juge.
Dan oh yea kena dating ngan Dr fatimah kat An-Nur specialist,skrg ni dah kena cek smggu sekali nak tgk si manje kami yg aktif bergimnastik ini.
Dan mau tarek papa g Floria fest kat Precint 3 sambil bawak DSLR & bergambo gedik dengan munge-munge yg santekk itu before kebaboooo.[ cheh ceklist tak hengat :P]


Papa cuti brp lame kali ni?
Hehehehe..sampai our qiestina bule panggil die "papa" bole??
"Janganla jelesss org keja darat taleh cuti lama-lama cam papa kite" kata Qiestina.


Ape yg pasti,tawon ini kami posa & raye bersame lagi.
[mama bajet cam posa jeeeeek kan :P]
Rezeki Qiestina,alhamdulillah..


Kepulangan Papa kali ini insya allah bakal merubah statusnye dari hubby to daddy.
Sambut sang puteri,buah hati sulung kami yg dinanti.
Doakan semuanye selamat yea nanti =)



Dear Papa,
Mama and baby doakan Papa selamat sampai malam ni.
Semoga Allah melindungi perjalanan Papa, Amin..
We happily & cant' wait to see u sayang..


Nota kaki: Papa mcm tau-tau je Chelsea vs MU ari ahad ni kat Astro.
Whoa pasni Papa la conquer LCD tv tuuuu..

Huwaaa mama taleh layan Health & living yg citer baby-baby tu lagi..

19 comments:

AmiYs said...

yati weh... laki aku pon nk dtg mlm ni.. amik bini dia ni pi melaka ade kursus pastu zasss balik kpg hari ahad...

baby x engaged lagi ni.. riso takut kene csect...wuwuwu....

w|cKa` said...

mc le kak yat esok ye.. hihi

@yuBak said...

aikkk..yatt.xpacking lg ke bag hospital tu?kite dulu 7bulan dh ready dlm bonet kete

edan rashid said...

takbleh khabo kat opismate apanya... macam kitorang tak baca je blog ko nih.... ahahahaha.... patut la aktif smacam je...

Yat Ekhram said...

edannn sang aduka,
alamakkkkkkkkkkkk..

lupe pulak ade org tu bole online dimana-manaaaaaaaaaaa..hiyaaaa.

ko jgn bitau a.r.a taw aku blogging,kang kuar memo agi 1 kang :P
ni aku berokben dari atas katil bilik aku umah aku taw..hehhehe.

harusla aktif,baby happy papa die nak balekla!

Dina said...

:)

Bestnye Yat!

mamaelly said...

wahhhh bestnye...dah tunggu hari eh yat.take care kay...banyak2kan berdoa..aku doakan kau nanti selamat semuanya...mesti lagi bahagia hubby leh masuk sambut baby n iqamatkan kan..heheh

Suliana said...

yat..smga slmt semuanyer..happy gile ko ni kan..hehe..aku pun happy dgr ko excited..take care dear..nnti bila dah beranak, ko upload cepat2 pic qistina ko tu ek..aku doakan ko slmt bersalin dgn mudah semudah2 maryam bersalin..amin...

Mama Qaseh said...

seronotnyer..mesti hati berbunga2 tahap gaban nie..Nway, for yat n hubby semoga menikmati saat2 last minit preggy bersama..hehehe

puterikurekure said...

yeayyy!!!!!!
org tu kekasih hati nak balek dah.
:D

(atau dah sampai? kite baca terlambat la yat)

happy2 ok. banyakkan berjalan, tapi jgn jalan laju2 tau. slow and steady jek k?
*hugs*

Ena Mazly said...

Yabedabedoooooo....

*meh kak ena tlg lompat2 kan utk yat*

~Pn.Ct.Noraazillah~ said...

Hi yat, hubby dh nk sign-off??wow besh nya..nnt ada ler org tlg urutkan kaki yg lenguh iteww...hi2.

putrifaidz said...

yay..yay..!!! bestnyeeee.....

mrs.lune said...

whoaaaa..best2!

timing baekk punye =)

edan rashid said...

ooooo hubby sudah balik kalu.. MC ek... hehehehe

hAizi si bObOb said...

papa qiestina balek!!!

hureyyyyyyyyyyyyyyyyy

:P

Tulip said...

hai...

kakyat dah bersalin belum? excited pulak nak tau khabar gembira...:)

semoga dipermudahkan urusan bersalin...

Iryani Noor said...

Hi Yat lama dah tak jenguk your blog... Wahh bestt nyer, tengah tunggu hari ekk... Jaga diri elok2 ya... kite doakan Yat & baby Qiestina slamat.. Amin

I,Me N MySeLf... said...

semoga selamt bersalin kak yat..za plak x sabo nk tgk baby qiestina..za ni thn depan baru leh memboncet..sambung sta d setahun x leh pregnent...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails