yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, September 14, 2009

Entry khas utk Antie Eyta yang windukan Qiestina

Hye shemuaaaa..



Qiestina kat umah atok & Nenek Kat Kluang nehhh :D
weeeeeeeeeeeee..beshnye!



Entry ni special utk shemua yg windukan shaye especially Mummy angkat shaye Antie Eyta,Antie Rini & Antie Ori yg jauh kat Putrajaya tuuu.
Oh tak lupe juge utk Mak Ngah & Kak Farra,nanti raye kite jupe kat umah atok okels?
Dan shemua-shemua la peminat blog mama & peminat shaye [ ceh perasan kan].



Qiestina,Mama,Papa & Nenek dah sampai Kluang petang Sabtu aritu.
So maybe 2 months la Qies ngan Mama & Papa stay umah atok yg besh ni.
Pestime Qies g sini,Atok sambut Qies macam tuan puteri taw.
Sampai je umah atok,die dah tggu Qies kat depan laman umah atok yg beshar tuuu.


Oh manyaknye pokok buah,ade meow parsian yg cumils.
Macam-macam ade kat umah atok Kuang la.
Eeee tak sabonye shaye nak pandai jalan,nanti boley lari-lari & main beskal ngan Kak Dilla,Kak Chacha,Kak Farra & Airil!
Kepulangan shaye dah macam YB dah,seme org tunggu-tunggu.
Yealah shaye kat Puteri sulung Pakcek Ekhram & Antie Yat.hehheehe.



Buat Antie Eyta,Qies dah kurang chubby kat pipi,tp ade naik rashes ckit.
Kulit saye yg mengelupas tu dah halus dahhh,jgn jelessss antie eyta!
Saye kuat minum ucu,tak cukup susu mama siap num ucu Anmum Infacare juge.
Shaye kan anak Papa,tu kuat mamam cam Papa :P


Okla,tak mau citer manyak..
Shaye nak tempek gegambo shaye pulaks.
Sekarang shaye dah konker blog mama,jgn marahhh!




Ni picchas Qiestina paling latest,tghari tadi pas minum ucu.
Terbaik dari Ladang neh Mama captured.
Syomelll tak Qiestina ngan kain merah neh?
Tak abes-abes photoshot,sampai abes bateri DSLR mama.






Mama shuke sgt shaye pakai rompers wording2 camneh taw,nampak notty & cutie je :D
Mummy shaye yummy..yum..yumm..nak nenen :P





haaa nila gambo mase shaye baru sampai umah atok Kluang.
Atok sambut saye ngan bacaan Al Quran & Iqamat kat tinge kiri kanan shaye.
Malam tu shaye baikk je,tak meragam.
Tima kashehhh atok :D

* Atok panggil shaye "shepet" *
Moke shaye kan cam korean,tula mase preggy mama shuke sangat layan citer korea!



Tak sah la kalo anak Papa tak bergomol-gomol ngan Papa!

Papa shayang shaye..
Mama shayang shaye...

Papa suke sangat gomol-gomol shaye sampai penat.
Abes pipi bam-bam shaye.

Qiestina pon shayang Papa!
Papa sampai tak jadik tolong Pak Long kat workshop sebab saye taw..
Kunun Papa cuti lame ni ni nak tulun2 Pak long jadik Mekanik,dah shaye asek nak kena gomol je Papa kensel la buat mase ni.hehhehhehe..





Mama shuke amik gegambo eksperesi moke shaye..
Cam kerek je kan moke shaye?
Tapi ati shaye baik tawww,hihi.
Papa Kata molot saye cam Mama, iye keeee?





Daddy shaye rock kapak!
Nape tak percayaaaaaaa?

Antie Eyta,nanti Qiestina nak ikot p karokk moleyyyy?
Nyanyi lagu baba black sheep,twinkle-twinkle little star..
Moley taaaaaaak?



Dan aksi tak bleh blah Papa shaye...
Antie Eyta jgn gelak kuat-kuat tawww!



Papa shaye jadi anak dara arini,die tulun nenek kat dapo masak-masak...


Kopek udang fav Papa,rajeeeeeeeeenye cam anak dara :D

Coti berbulan-bulan jadik Mr Mama yea Papa..hihihihi..
bagus,ade kemajuan..




Okla,shampai sini dulu.
Mak bidan dah shampai dah nak urut-urut shaye ngan Mama.
Babai :)


** To ankel edan,nantila Mama ade mase mama explore DSLR tuuu,ni Qiestina asek nak bergomol je tak sempat bukak manual lagi :P
Kang Mama dah expert,ankel dan tak pat carik makan jadik photog nanti.hihi..

13 comments:

cik mas said...

makin comel la qiestina ni. rs2nya copy muka papa kot ni.. :)

hanitamaya said...

tq mama qies! hilang skit windu sy kat dia...rs nk muah2 dia manyak2!hmm ta pe tunggu nanti antie eyta sampai ya..musim raya nanti..huhu mama yat..nak kasi tahu..uncle nick raya kat darat kali nih..dia dah balik coti..oke..nanti letak lagi taw manyak2 gambo..tak puas tgk..bye

Yat Ekhram said...

kak mas,

betul betul betul...

shemuaaaaa kata muke potostat papa die,adoilaaaa-hai.

Kak mas,rajen2 tgk muke baby somell,nanti bb akak musti comella.Pastu jgn skip makan all the vitamin,terbukti berkesan :)

Yat Ekhram said...

Antie eyta!!!!!!!!!

soka takkkk tgk gambo Qiesss?
Tula mama dah hapload yg TERBAIK DARI LADANG tuuuu utk mama angkat Qies yg hangau rindu2 Qies tuuu.

Wahhh,ankel nik dah balek keeee??
Soh dia dtg beraya kat umah Papa kat kluang yeaaa.Boley papa borak2 captehhh sama,papa kata..tapi papa pesan juge wit raya Qies nak wit 50 hengget bawu berkeping2.hehhehe..

Marsha~ said...

huhuuhu.. mata dia dah besar sikit.. duduk kampung tak silau kot, tu mata besar tu.. kihkihkih..

edan rashid said...

waaaa ceria la qiestina duk kat kampung... ramai yang melayan... tengokla kot2 raya uncle tersesat ke kluang ke kan... rasanya raya kat pontian tahun ni... ahahahaa

PixiePwincess said...

Yat, baju qiestina yg kat atas tu saiz apa? hehe comel sangat dia pakai!

PixiePwincess said...

oh lupa plak. I'm referring to the dress. yg gambar jd banner on top tu

P-QaH said...

congrats k.yat!!
comelnye qiestina..geramnyeeee...hehehe

Yat Ekhram said...

ankel dan,

mestilaaaaaaaaaaaaa..ramai gomol2 shaye..shaye dah collect wit laye manyakkkk tawww..

ankel dan,dtg sini bwk wit laye manyak2 taww..hihi..

Yat Ekhram said...

Marsha,

tula pasal kurang dah sepettt.
tapi atok tetap pggl dia "shepet".

gara-gara layan cite korea time ngandong la nehhh,moke dah chinesse look :)

Yat Ekhram said...

Ayu,

hehheheeh berkenan kat baju Qiestina ye?? gegurl ke dalam pewottt tuuu??

Baju tu kwn yat belikan kat bandung,sana kan heaven gile baju2 baby yg branded2 ni.Yang Qies pakai tu osh kosh bgosh saiz 0-3 months :)

Melambak gile gaun dia,sampai umo setahun mama dah belikan..hihi.
Dapat baby girl mmg bole mempokaikan poket papa.Byk gile choice nak sopeng!

Yat Ekhram said...

pqah,

tq antie pqahhhh :D

kembang la montot Qies org asek puji dia syomellll.hihi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails