yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, September 20, 2009

Syawal "3 of us" Yang Terindah =)

Salam semua,

Diam tak diam berakhir sudah ramadan al mubarak yang mulia.
Kini tibanye syawal yg dinantikan semua.
Alhamdulillah lebaran kali ini lebih beerti atas kelahiran Eryssa Qiestina :)
Dulunye kami berdua,kini bertiga sudah.
Terima kasih ya allah,atas anugerah terindah ini..


Biar masih dalam pantang,mama tetap mau juge meraikan aidilfitri.
Biar tak dapat menjamah rendang & kuah lodeh kegemaran mama, melihat seisi keluarga bergembira di hari raye membuatkan hati mama berbunga-bunga bahagia.
Lebih-lebih lagi puteri kesayangan mama & papa menjadi tumpuan semua di lebaran ini.
Semua yang datang nak gomol-gomol kiss si motakk mama neh [ rambut lurus Qies dah selamat dicukur]
Banyak duit raye Qiestina dah collect,time kasheh semuaaa :D


Pagi syawal nan mulia ini,gaun yg syomel beserta aksesori "girlish" mama sarungkan buat si manje mama.
Bersama Papa yang encem lagi kacak bergaya dengan baju raye kaler maroon,sedondon ngan mama yg berbaju rona sedondon menambahkan seri nuansa aidilfitri kali ini.
Pantang..pantang juge,gaya mutu keunggulan tetap tak bleh blah nye :)
Biar hanye berbaju raye tawon lepas,tetap meriah!



Di kesempatan ini juge,saye bersame suami tercinta memohon ampun & Maaf andainye ade salah & khilaf kami selama ini.
Buat semua sahabat,bloggers,followers termasukla silent reader blog
yatekhram + qiestina ni saye pohon kemaafan andainye ade kata-kata sy yg menyinggung hati,juge andainye ade entry saye yang bikin sentap sesiapa.

Segalanye yang baik datangnye dari Allah,yang buruk itu dtgnye dari saye hambanye yang lemah.
Juge minta dihalalkan segala-galanye sempena lebaran nan mulia ini.
Hati-hati dijalanraye,ingatla yang tersayang.
Bile makan rendang,ingatla saye yang berpantang..hihi.



Kepada sahabat-sahabat semua,
Jemputla datang beraya ke Kluang [umah my parents] kalo mau gomol-gomol kiss sambil amik berkat Qiestina :)
Manyak kuih tunjuk yang ado.hihi..
Saye tak kemana-mana,menanti kunjungan kengkawan/ sedara mara je neh..
Semoga aidilfitri ini mengeratkan tautan ukhwah kite,insya allah..
** Sebab tawon ni dalam pantang,maka takdela buat open house yea :) **


Tak sah raye kalo tak wat photoshot,apatah lagi lebaran kali ini amat beerti bagi kami yang 1st time jadi mama & Papa..

Layan our precious moments,


Raye terindah with our darling princess :)
Just the 3 of us.tralalalallala...




One happy family,sampai syurga insya allah...



Papa teruja kerna syawal kali ini Eryssa Qiestina ade riuhkan suasana :)



Alhamdulilah,syawal kali ini lebih beerti dengan hadirnya Qiestina :)





My role model,my everything...
Chenta hingga alam syurgawi.
Mak & Abah,35 tahun sudah melayari cinta terindah bersama.
6 anak,4 menantu & 5 cucu-cucu comel =)

Doakan kami jadi sebahagia mereka,insya allah...




Mak & Abah..thanks for everything.
May allah blessed us always..
Amin~


Senarnye manyak gile gambo raye mama nak share,tapi mase & berokben yg maha siput tak mengizinkan,so later la yea.
Qiestina pon suda bangun nak nenen & gomol2 mama die.
Poor qiestina,dia cam tak sehat,flu.
Tetiba mama shedihhh la pestime anak manje mama saket :(
Esok musti cargas bawak die p jupe Doc nehh.

Till then,selamat beraye sakan shemuaaa.
Minal aidil Wal faizin.
Makan besh-besh tu,kesihatan jangan lupe dijaga yea :)

Nite~!







8 comments:

edan rashid said...

sempat melaram tuuuu... tak menahan... ahahaha... sorry la ek qies... uncle tak dapat pergi sana... last minute decision... diorang balik kampung sendirik je... so uncle raya kat kl... ahahahaha... kalau tak mesti keta katak uncle dah melangkah ke kluang tu... ^_^

Cik Eja Ishak said...

salam kak yat..

selamat hari raya..maaf zahir n batin!

treasurekeeper said...

salam yat...

selamat hari raya..maaf zahir batin
semoga happy selalu beraya dgn hubby, qiestina & family

insyaAllah qiestina cepat baik dr sakit. amin :)

Yat Ekhram said...

edan,

ahhh sudahla eko mcm2 alasan la tamau datang...

mehla sini,nasik lemak kluang station marblesssss gileeee tuuuu!
rugi ko tak rase beb.

aku tak kiireee..wit raye qiestina kena ada gak pas mama naik keja nanti..huhu

Yat Ekhram said...

Eja darl,

samat ari rayeeeee maaf zahir batin juge from Qiestina,mama & papa Qies :)

Yat Ekhram said...

Hajar,

samat beraya & marilaaaaa kite sama2 mengutip wit raye utk anak dara kesayangan kitaaa :D

huwaaa,Qiestina demam,hari ke 2 tu kena admit kat spital sehari.Now baru nak recoverr..sedey gileee ahhh tgk baby kena cucuk2 ngan Dr..nanti next entry i citer.

Jiey^Mien said...

Selamat hari raya buat Yat Ekhram & Qiestina..
=)

Marsha~ said...

untungnya ngandung perut kecik mcm Yatt, sekejap je dah nampak kurus.. selamat hari raya!!`

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails