yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, August 24, 2008

I'm The Lucky One



Anuar Zain
I'm The Lucky One

Ku persembahkan satu citaku
Setulus hati hanyalah untukmu
Dan ku lakukan semampu aku
'Tuk menyayangimu
Hingga kau merasa jadi pujaanku

Chorus:
Meski bercinta kadang tak indah
Tapi 'tuk buktikan kau yang terindah
Dan ku pastikan
I'm the lucky one
Nikmati cinta
Lebih dari segalanya

Jiwaku dulu yang tak tersentuh
Kini terasa sejak bersamamu
Berikan hangat hingga ku tak mampu
'Tuk jauh darimu
Kerna kau yang bisa buatku bahagia

Bridge:
Caramu membuatku tak berdaya
Mata hatiku pun ikut terjaga
Kau ubah hidupku ini
Jadi sempurna

Currently sy sgt shuke lagu I'm the lucky one by my fav artist neh,Abg Anuar Zain le sapo lagi. Bile dengo lagu neh cam rase dilamun chenta je.
Teros dan-dan tu melayang ingatan pd incik hubby di kapal itew.
So suwitt la lirik & music dia.
Macam lagu
'lelaki ini' yg jadi kegilaan sy mase mau kawen aritu.
Sangat besh & so touching. Sentap gitu.
Kalo bole makan rase nak makan je tahap kesedapanya.

Owh me kinda mish my hasben so badly today.

Dunno y..mebi sbb dah 8 hari tak dengo suara dia & news latest dia kat offshore tu.
Allah saja tau tahap kerinduan pd dia arineh.

Huwaaa..rase mau nanges.
* sob*sob*

Haih.. dah tamoo emo la.
Lelaki kesayangan buah hati jantung pisang sy dah nak balek pon..
Ntah-ntah hubby saje nak sepraiskan honey eyh?
Tau-tau je ketuk pintu umah kite. Hubby tamoo huney amik kat KLIA as usual eyh?
Babap kang kalo buat camtu!!
Huney mau jadi org 1st nampak muke hubby kat KLIA tu.
Kali neh mau sambut kepulangan hubby ngan my warm hugs & kiss :)
dah tade sape nak marah kan ??

Hehehe..sgt tak sabo mau tggu hari terindah tu.
1st time after get married sambut hubby homecoming.
Dulu mase zaman berchenta feelingnya lain.
Nie dah jadik wifey pulak. Agi besh & nerbes tahap gaban.
Aik..sume org kata gitu,padahal jupe hasben sndri. malu-malu pulak dah lame tak jupe kan.. Weird pulak :)

Owh cepatla mase..smggu lagi rase cam lame gile je neh :(
Cepatlah hubby balek,umah kite dah berbau lovely lace yg lomentik tu taw.
Huney dah upgrade Astro channel ade HBO demi hubby tersayang juge tau.
Nanti bolela hubby golek-golek layan movies sementara tggu huney balek keja kan?
Takpon layan la maxis broadband main tenet smpi muntah.
Oh baju-baju baru hubby juge suda 7 pasang huney beli utk hubby.
Dah kalo kuar sopeng je teringat hubby nak wat camno!
Tak sabo mau pakai sedondon.
Patlah alik eyh.. Huney doakan hubby selamat sampai.

Dah..
cukuplah luahan kerinduan sampai sini.
For my sayang..
Hubby layan lagu I'm the lucky one nie eyh.
Dedicate khas utk hubby terchenta yg selalu dijiwa.
Nanti hubby balek kite nyanyi-nyanyi dlm keta cam selalu :)

To say that..
Thank u Allah,i'm so lucky to have Mohd Ekhram Sharif in my life.
I'm so thankful for this bonds we have.
For the blissful marriage ofkos.
Luv u now and forever.
Mwahsss..=)


Truly madly deeply mish every single time with u my sayang..

4 comments:

history market stock said...

yeah! its much better,

ArianiAizat said...

alolor abg kapal xblik ag yer..xpe nt abg kapal blik bole nyanyi sm2 lg i'm d lucky one-k.yat the lucky one.hehe ;)

ArianiAizat said...

alolor abg kapal xblik ag yer..xpe nt abg kapal blik bole nyanyi sm2 lg i'm d lucky one-k.yat the lucky one.hehe ;)

Yat Ekhram said...

hoho..

tula smpi arineh ketensenan menunggu laki balek smpi demam2 dah nie,selsema batuk sume.

dah 11 hari jugek tak dapat call,ntah manalah my sayang neh! kat tgh laut dlm agi la tu.sume kata hubby nk bg seprais tau2 muncul depan pintu pelok kak yat.huh! kalo dia buat camtu mau kak yat pengsan terkejot wokey.

yeah..i'm lucky one ade suami sebaik dia.Alhamdulillah :)
doakan kami kekal smpi syurgawi dikelilingi zuriat soleh-solehah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails