yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, August 26, 2008

My bestest Fwenz Cutie Junior

Time flies so fast..

Dalam diam tak diam 2 org member kamceng cum my ex rummate mase dok Kolej 14,UPM
dulu suda jadi mama =)
Ape yg menarek, both of them got baby gurl yg super cutie mutie.

My rummate @ My coursemate during my campus life.
Baby-baby gurl chumel nie tentula doter to Puan Linda & Puan Yan.
Somel kan??

Phew~!
Sometimes sy cam rs tak caya bile dah lame tak jupe dorg,tup2 dorg dah ada baby.
Dah jadik mak org.
Yela maseh jelas teringat ke "bigo" an we all mase zaman campus dolu2.
P kelas sesama,foodcourt sesama,stadi sesama,assgnment sesama..monteng jugeksesama :P
Tetibe skrg sudah jadi lemah lembut ( lembut ke???) & jadi super mama :)

Tingat agi saat Yan berchenta sakan,kenal tak lama ngan hubby dia teros menamatkan zaman dara di usia 23.
dasat gile mengalahkan haku yg masyuk berchenta ngan arghhh itu ex boyfie ku.
( mase nie sy tak kenal my beloved hubby lagi,dia nyorok kat laut dlm agi..muehehehehe).
Tak lama pastu Yan disahkan preggy & so so comel lote anak dara dia Nur Malisa itew.
Dialah kwn UPM terawal yg kawen & ada baby oke!



yan & mohan Junior,Malisa yg somellllllll :)


Linda pulak,she's being my roomate mase final sem.
Hahahaha..dia sgt lucu & bole ilang stress bile sembang ngan dia yg happening.
Owh percintaan dia ngan Incik Jebat juge sgt masyuk hokeh.
I still remember his fiance ( now hubby la) hari-hari anta ayam rempah & buah anggur.
Yg untungnya roomate dia neh,sampai gemuk la :P
Pahit manis duri ranjau chenta dorg,gwe la tempat berkongsi bahagia & duka.
Finally,they tie the knot on 2006.
Sudah jodoh tak kemana kan?
Hoho..last year lahirlah itu budak chumel buah chenta dorg bernama Puteri Nur Khairunissa.
So damn cutie lah!
Auntie yat geram neh..

Puteri kesayangan Linda & Jebat,pon sgt comel =)


Hoho..
sy yg just married neh menumpang dulu la kebahagiaan kengkawan saye yg suda bahagia jadi mama.
Saye pon tatau bile ada rezeki mau join kelab tak tido/tak cukup tido malam tu :P
hahhaha..sadisnye nama club kan?
My sista yg cakap bile dah jadi mama jgn haraplah dpt tido dgn aman.
Kejap-kejap bgn wat susu,tuka pampers segala.
Hiks *

Bebaru neh sy dpt perkabaran Kak Ha,rummate sy jugek pon br dapat baby boy.
Congratulation Kak Ha & Abg Zizie for little prince arrival.
Dorg pon pasangan loving kapel mase UPM dulu.
Berbahagia sudah akhirnya dengan hubby juge bersame buah chenta yg chumel.

Aida @ tahu ape cer eyh??
Kak yat windu kamu la chegu aida!
Bile mau naik pelamin ngan Abg Doktor kelahiran johor jawa tu?
Dah terbau-bau nasik minyak dah neh!

Ape kabo member-member kamceng gwe yg lain?
Silelah hapdets kat frinedster eyh.

sgt windu kenangan 3 stooges neh..
mau g terawih smpt bergambo gedix lagi!


Tingat agi gelaran Aida Si Tauhu sbb dia ske cakap tau takpe!
Linda pokok kelapak sbb dia anti marsha AF
Yat tempe sbb sy org jawa johor..


hadehhh tak tahan gelak tingat saat besh tu!
U guys the bestest roomate i ever have wokey!

Mish u all so much hokeh..
Ade mase kita gathering bawak hubby & baby memasing jom!
Haruslah sgt happening kan!

2 comments:

misbehave said...

hye,

tomeinye baby ur fren :)

can't wait my turn plak..hehe..

a'ah baru lagi la yang,baru sangat so i keep it low la kan..

sure, i'll link urs too k :)

Yat Ekhram said...

tula sgt somel baby-baby tu sume.

anak beshfrenz i mase upm dulu :)
cam tak caya je geng2 meronggeng dah jadi mama tau.cepat kan mase!

u take care tau.
any morning sickness tak?
nak tau ape2 info mama klick la kat link mama &papa to be blog i neh.
sy pon menanti kehadiran bb chumel juge :)

sure,link kan sy ye.
nice meet u anyway :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails