yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, December 23, 2011

Biar mimpi sampai ke bintang




Baru je habis layan telemovie best biar mimpi sampai ke bintang kat astro ria.Gandingan hebat si encem Randy pangalila & si cantik Elfira loy.


sanggup tak ikot Papa qies g ngeteh sebab nak layan citer ni, HAHA.

pergh memang terbaik -- gandingan pelakon muda berbakat indon & mesia.memang lama ku nanti-nantikan cerita nii.heee.sebab mmg minat si randy ni since sinetron cinta melody yang hot dolu.bukan setakat ganteng tapi berbakat besar! eh lakunan si elfira pun best, bolelah jadi pelapis pelakon mesia yang lain pasni :)

+_+

Newsfeed fesbuk malam ni seme angau-angau citer ni jez. Yang tua, yang muda remaja,yang perasan remaja yang mak-mak seme layan.mmg syiok sebab genre komedi romantik.part lawak-lawak dalam citer ni lakunan didie alias memang terbaek, aduyaaai nak putus urat kentut gelak.siyes kelakar gile!

Opsss kantoiii :DD

Qies sampai takut tgk momma gelak tak hengat, dah memang lawakkk gile.lagi part BFF alia si Kina sengal tuu.kalau papa ada tadi sure berjemaah gelak sesama.
Kan intan mama khalish jazly & mama isya..?

Eh Papa isya pun ada buat review citer best ni kat sini :D
ahaksss :p



Best sangat, memang rugi sapa tak tengokk tadi.hehe.overall ai kasi 5 bintang okay, kalah ombak rinduu hari tu bole? heheh.bilalah asteruk nak repeat tayang semula agaknyee.tak puas gelak ketawa & feeling lovey dovey tadi.






teraju utama yang mantop!

tengok sedutan citer ni,





best kan :)


Seme pelakon sangat bersahaja membawakan watak-watak yang diberi.
Santaaai & selamba gile.

hmm cerita camnilah orang suka.hiburan untuk release tensi, nak kata jiwang-jiwang sangat tu tak la tapi best sebab olahan jalan cerita dia.Cinta remaja anak orang kaya vs anak susah.

sweet!

Kena pulak lagu2 OST very the terbaek macam lagu 'jangan menyerah by d masiv (teringat ni OST cerita amanah dalam cinta), lagu tema wedding ai dolu ( kaulah segalanya -hasrul nizam) & sangat best lagu untuk mencintaimu by seventeen.




tak caya cube dengar lagu OST ni, untuk mencintaimu. memang angauuu habisss :P
terus donlod & layan sepuasnya sampai bermimpi ni kang.kukuikui.



apa yang harus aku lakukan
untuk membuat kau mencintaiku
segala upaya tlah kulakukan untukmu

apa yang harus aku temukan
untuk membuat kau menyayangiku
inilah aku yang memilih kau untukk

karna aku mencintaimu
dan hatiku hanya untukmu
tak akan menyerah
dan takkan berhenti mencintaimu

ku berjuang dalam hidupku
untuk selalu memilikimu
seumur hidupku, setulus hatiku
hanya untukmu

seumur hidupku, setulus hatiku
ooohhhh



sangat schweeet macam gola-gola kapel dalam citer nii :)


Aku sayang kauuu bongokkk!!

hehe.

last sekali punye scene yang lomentikkk andy-alia tak bole blah.Haha janganlah pasni panggil pakwe/husband korang bongok sudah laaa yek :P


ada yang kena sekeh kangg!


Okaylah nak bermimpi sampai ke bintang with my both my darlings.hihi sebaikkk darling aii ada bersama malam-malam jemahat ni.kuikuikuikui.loff u bee & my baby..


5 comments:

Mama Farris said...

HAHHHHHAHHAHHA.........



MINAT SAMA ITU DIK RANDY...MACHO GANTENG...

ELFIRA PUN SANGAT CUNNN...PENGANTI UMMI AIDA................

YG BANGANG TU ANAK PENJUAL IKAN PUN ADA IPAD ...KAHKAHAKAH..


AGAK-AGAK LAAA.....

Momma Qiestina said...

makngah,

muahahahahahhahahaha ko pun dah terjangkit gile ini cerita kah? mesti pakngah pun gelak macam hapa kannn tgk si kina sengal?

kekekkekek :P
ipad tu beb..ko hadeeee?

huhuhuhuhuhehheue!

Momma Qiestina said...

makngah,

muahahahahahhahahaha ko pun dah terjangkit gile ini cerita kah? mesti pakngah pun gelak macam hapa kannn tgk si kina sengal?

kekekkekek :P
ipad tu beb..ko hadeeee?

huhuhuhuhuhehheue!

kayrul-shah said...

memang terbaik la citer nie malam tadi...citer dah start 1/2 jam baru perasan nak tengok...harap astro buat ulangtayang la...tak sabar nak angau sekali lagi...hehehehe

Momma Qiestina said...

kaaaaaaaaaan!

papa qies pun kata bila agaknye ada ulangan, dia teruja yat citer.dia tak pat tgk jugaak..heheh.

angau & kelako sgt kaan.thumbs up la produksi mesia buat citer camni.sgt menghiburkan :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails