yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, December 1, 2011

Hadiah kasih sayang dari Papa





Papa tak sempat belikan pape hadiah untuk birthday kedua qies masa sailing hari tu, Papa kan busy kije.Bila Papa dah bercuti nie barula berkesempatan nak shopping untuk anakanda kesayangan Papa sorang nie. Papa mesti nak beli something utk gofren kenit dia tu.


Papa tanya kat qies nak ape? hehhe haruslah qies suka toys kan.standard la budak-budak.
Lagiiii mau tanye :P


Tapi momma kata tapayahla beli toys lagi, banyak sangat dah kat umah tu berkotak kotak ada yang orang kasi & mama rajin belikan.belum masuk yang kat umah nenek kluang & nenek PD, macam kedai toys dah.Masa bufday party qies yang 1st & 2nd tu limpahan pressie qies dapat.Alhamdulillah.


Papa kata nak belikan kasut baru lah, since kasut raya qies dah terbaraai dipakai kesana sini.Papa nak carik sandal yang selesa & tahan lama untuk si budak kenit maha lasak ni pakai.Maka kami ke Clark Alamanda je lah. Kan kedai runcit rasmi qies tu macam-macam ade! Banyak jugak pilihan untuk gegirl, bling-bling jugakla sepertimana harganya.Aih kalau momma harus fikir banyak kali nak beli sebab style momma ni beli barang murah-murah je tapi biar banyak pasang, bole tuka-tuka gitu.Papa punye style pulak biar mahal sket tapi sepasang & tahan lame.so okay je lah, Papa nak belanja anak Papa kan.At least make her happy, reward kena tinggal lama.hehhe.



Nie kang ade lah kang mak enon kata show off bagai tu.Haih takde makna-nya.Kasut je pun! bukan cincin rega 24 jota.
:DD
Momma coretkan kat sini sebagai kenangan untuk qies.Biar Qies tauuu seberapa besar nilai material, takkan sama dengan nilai kasih sayang yang unggul.yang tiada galang ganti-nya k sayang!



Sementara Papa busy pilih sandal tersyomel untuk si kaki tembun tu, sempat momma try test new lens, my new 50mm hehhe.Tengkiu Papa, momma lurveeeeee it to the bits :)
Makin semangat momma nak menembak!






pantang nampak cermin! ada je muka cheeky.





cepatla yayang nak acut mana?

kedai nak tutup dah tunggu qies main dalam kedai tu.promoter tu gelak je tgk gelagat qies.nak marah customer is always rite plak :P




crawling merata kedai, aduiiyai.cermin tetap fav!




mirror mirror tell me who's the cutest..?





bersilat Papa mengejar qies nak trykan sandal.Haa baru Papa tau cemana thrill-nya ajak qies sopeng :P
belut pun tak laju cam qies.Jaga dia sorang macam jaga anak 8.
budak bijak katakan!



Dan inilah hadiah dari hati from Papa,


.



.



.





sepasang sandal merah syomel.bling bling kalah kasut maklang taw!
read : maklang sakinah yang ini mak andam to be :P

ko adee..?
hehehe.




si kaki tembun, matching!

sekarang ni qies kemaruk asik nak pakai kasut je, aduyaai :P


Dan inilah aksi tak bole blah qies sepanjang sesi mengukur mall,




Nak terjun dari troli tu tapi Papa buat dek je tak nak lepaskan dia.HAHA
semput nak kejar!



Semoga selepas ini anak Papa & Mama terus berjalan dan berlari riang :)
^_^


Walau senotty mana pun kamu, kamu lah pelengkap hidup Papa & Mama, yang selalu buat hari-hari Papa Mama terisi dengan keletah kamu.


Love you so much our lil' girl.
we are so proud of u.

8 comments:

Suliana said...

comelnya kasut dia.. :-) qies dah becok tak? ke dia mcm anak sedara aku, diam2 tapi buat keje secara senyap2, tak tahan mengejar.. hehe

mamaelly said...

comell kacut..

hihi part nak turun dari troli tu sama macam isya.. wei kadang2 ngeri tau tak.. risau jatuh..haih la budak2 skang

mrs.ecam said...

hahhahh sme je ek..bdk2 nk membeso...x larat nk mngejo ddk die lam troli...snang...klu x semputttttt nk nmgejar...
lelaki kbnykan nyer sme kn...bli brg mhl tp thn lame...kt pompuan bli brg murah sbb nk bli bnyk2 kali...hikssss

Siti Asiah said...

SYOMELNYER KASUT QIES...ACIK YAH NAK PIMJAM BOLE?

DeQWa said...

comel comel comel...

dakcik said...

comel kasut papa belikan..merah mak ngah gitu..;)

p/s : wah kak yat dah ade 50mm ! mesti lg cun pic lepas nie..;)

Mamaleesya said...

Sesuai dgn kaki tembun mcm nak geget je

♥ AmiraHafiza ♥ said...

alaaa comellllnya kasut qies.. org besar punya ada x cam gitu?? hihi sgt comel bila dia pakai kak yat ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails