yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, December 13, 2011

sape rindu kami angkat tangan?





HAHA title memang tak bole blah.
momma qiestina kan, ahakss!


haaa bonda dadif ai know u miss me.hiks.tu nampak angkat tgn tuuu..
takpun dadif anak bujang u yg windu anak dara ai khen?


wuhhuuu 5 days belog terabai. abislah cemana ni nuffnang majuk kang.ahaks.hihi takpe kite berbelog bukan sebab nuffnang semata, sebab inilah antara diary kehidupan yang mungkin bole qies dan adik-adiknya baca bila dah besar nanti :)


Phew, memang sangat busy bertiga sefamily.
memacam aktiviti bersama.macam biasalah kan sekarang ni masa menopup ksh syg orang kata, bukan menopous haaa, hahah!



eh lebey plak *lol*




ai love my lil family..
Ya ALLAH kekalkan lah kasih sayang kami sefamily hingga akhir hayat.Ameen.






si amoi tecik yang semakin manja dengan papanya.tapi still melekat bermomma-momma jugak.biasalah anak manje mama kan :)




Okay dokay nak layan my faveret sinetron 'Putri yang ditukar' kat tv3 ni dolu then nanti kalau ada free-free time ai update lagiks memacam aktiviti kami sefamily yeh..memang banyak sangat ukur jalan bile Papa alik ni, biasalah tu.bila lagi kan..?

Ai knoww ramai amat yang tanya mana peek JJCM, nak tengok aksi qies dengan Papa seme.Keletah menggade-gade dak kenit nie.
okay okay later tauu.

+_+


Stay tuned, will updates if time permits.
Till then, taking care ya all :)



p/s : life is short, make it sweet.



7 comments:

Ainul Hayat said...

Haaa....update pon.

Cho Zila said...

ala gambar sweet2 belaka.. sibuk yerk..

Mama Likha said...

haha menopos ! alahai..., kembali2 tpi cikit jerrr hapdet ! :)

kayrul-shah said...

tak sabar nak tau port JJCM family kecik nie..hehehe

bonda dadif aka akish said...

tergezut ai.....tetibe disebot2...

op koz ai rindu okeh.....bakal nantu..lame tak nampak...

=)

tiap ari bukak....mane la momma yatt nih tak hapdate2...

hihihi..

pstt...dadif kureng sehat la...
seme + batok...doa muge dadif cpt semboh yah..

Anonymous said...

kamu nampak tua dari usia yg sebenar..heheee keluarga yg bahagia

Momma Qiestina said...

mak enon,

biarla nampak tua asalkan perangai tak macam kanak-kanak ribena kejanya asik nyakitkan ati org kan?

hiks ::P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails