yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, December 30, 2011

Rezeki qies di penghujung tahun :)





Alhamdulillah :)
Subhanallah, Thank You ALLAH dia atas setiap rezeki & nikmatnya..
Rezeki anak mama di hari jumaat ini.


Pagi-pagi tadi mama cek nuffnang, finally dah bole cash out dah 1st advertorial jobs momma tu.
Happy sangat sebab inilah amaun terbanyak momma dapat since bersama nuffies & berblogging.
Terima kasih kat nuffnang & advertiser sebab bagi kepercayaan sebegini kat blog suam-suam kuku ku :)
biar kena memerah otak sket masa nak siapkan assignment yang diberi, kena ikut dateline seme tapi siyes worth it.

hrm, Berapa dapat..?
tak bole nak bgitau exact amaun (p&C)tapi klunya 4 angka :)
bolelah beli samsung galaxy tab idaman qies, ahaha tetibe :P


takde niat nak show off bagai ye, pliss bear in mind.
Momma just nak share di blog yang banyak mencatatkan momen suka duka, menambah ramai kenalan tak kira dimana saja berada ni.menambah musuh? hehe tidak sama sekali.for me blogging bukan cara nak bergaduh, meluah ke-emoan terhadap seseorang sebab tak elok cakap belakang bai :P hiks.


ahaha jangan marah mak enon :P


Ramai yang inbox kat mama tadi cemana nak dapat duhet from nuffnang, korang bole refer kat my previous entry ye,

http://huneyhubby.blogspot.com/2011/05/tips-nak-buat-nuffnang-masyuk.html



Terima kasih atas support bloggers & non bloggers seme, sebab korang la mama rajin update walaupun lately jarang ada masa nak update.harap sedia maklum ye masa banyak ditumpukan untuk boss besar & boss kecik kesayangan saya ni.hehe.tunggulah Papa qies dah naik kapal nanti ai update entry JJCM secara berjemaah.










nanti dah dapat cheque momma banje akimmm agi k!

^_^


Tak sabar tunggu kedatangan 2 cheque kuuu ituu :D
Ai loff u ketat-ketat lah nuffnang, deswai ai tak penah 'curang' ngan yu.best :)
Lenkali kasilah banyak-banyak advetorial job agi k.ahakss!!



Okay selamat berblogging dengan sihat ye semua :)
pada seme yang nak blaja buat belog tu insya allah ada masa nanti ai sedia mengajarkan.no problemo, ada rezeki kita share bersama.lagipun seronok berblogging ni bukan semata-mata kerana duit, ia antara terapi.tak caya cer blog..cer blog..kepuasan dia lain macam.for me i'm okay kalau takde fb, jangan takde blog.huhu.

+_+



* maklang bibiks vogi da vass, bolelah ahkak velanja u tudung fareeda idaman mu nanti, tunggguuu..


9 comments:

Mr.Clive said...

cerita yang penuh kasih sayang dan penulisan yang ikhlas.kenapa tak sudi nak singgah pulak? selamat tahun baru! moga bahagia sekeluarga! :)

♥ Wina ♥ said...

wahhh rezeki Qies and jugak rezeki tahun barulah ni ek? :-)

Fitri Senin said...

qies sgt behave pakai cover bip itu..

sue zainun said...

salam kenal :)

tahniah..seronoknyer ye..moga2 tahun dpn dpt lebih lagi

Mamaleesya said...

waaa seronotnyeeee...baru bercita-cita nak bersara dari dunia blogging...hehe, baca ni kensel terus.

BTW, moke mama qies memang sesuwai bangat pakai tudung fareeda...nyata jelita :)

Momma Qiestina said...

mama alica,

hahahahaha tak jadik berenti blogging eh :)

hmm sy pun cam awak kadang mood ke laut, malas nak blogging tapi bila tgk hasil berbaloi2 terus semangat! hhe.

oh macih macih! tudung fareeda tu sehelai je sy mampu beli.hihi

Momma Qiestina said...

mr clive,

tengkiu lalings :)
awak bagi sy semngat utk rajin menulis lagi.

tq for ur kinds words eh.salam thn baru jugak utk awak n family.

eLLe said...

love the cover bib...bleh share beli kat mane je??? nak sgt since safiya suke makan sendiri n end up baju abesssssss comot..

Momma Qiestina said...

elle,

hehe beli kat mothercare dear :)
tak silap selai tu dalam rm 15 je.bagus bip ni plastik n lebar.qies pun kalau makan wajib pakai ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails