yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, December 18, 2011

JJCM series No 2 : Tutti Frutti Putrajaya





Hmm, sekarang nie sana sini demam frutti tutti kan :)
Sebab ape..? Sedap laah kan..

Momma pun :D

Orang yang hantu makan buah ni ofkos suka, Qies lagilah suka sebab ada yogurt, dia kata akimm (aiskrim).heheh.

Kat Putrajaya nie ada Tutti Frutti baru bukak, kat Precint Diplomatik tuu je, dekat ngan precint 14 menghala ke gate 1 ke Bangi tu.Lokasi dekat ngan Mydin tu..


Bila Papa bercuti ni, terus kami terjah bawak qies makan aiskrim..
memang qies suka sangatlah!




let's froyo!!
+__+






seronok qies dapat JJCM dengan Papa diye :)
yelah time papa ada ni lah nak bermanja kan syg!



Bila masuk je outlet Tutti Putti ni ada 3 cup yang berbeza saiz.Kalau rasa tak bole abis, amik cup yang small je okes.macam qies memang tak habis, dia makan berkecah je lebey, tapi suka topping m&m seme tu.Harga depends on berat berapa banyak kita amik so that beringatlah time cedok mencedok tu ye! kang tergezut tgk price time nak bayo.heee




okay ni qies punyaa, mesti ada M& M, mashmallow & buah longan.
she lurve it to max!
:D





nie momma punya, suka fresh fruits.stoberi & kiwi.momma amik yogurt yang red velvet masam-masam sket :)






Nie Papa punye plak, dia sempoi je kalau makan.cekelat & choc chips!


Tiap satuu cup dalam 10 hengget, oklah makan sekali sekala bawak family.Kalau selalu nanti bole mengkayakan TF.ahaks :P

+_+




ma seyy Papa sebab bawak kami JJCM time cuti ni :)
love u more..





Dak tembun ni paling suka, siap menyanyi happy besday tak bole tahan tu :P
Dia ingat cantik deco je cake.hehe.




kalau tak Pakai Bip tisu tuuu memang habes baju diye!




suka tengok cermin kat tutti puti, sangat santek lah deco kedai niee..
cosy & very relax untuk bersantai-santai sefamily.best :)




momma, want stoberi..?




Yayang kena habiskan taww, membazir amalan syaitan.kalau habis nanti Papa bawak lagi mamam tuti puti yeh!




tak bole blah aksi anak Papa, begitu asyik menikmati kesedapan berkekalan..
yummylicious!!


Untuk seme yang ingin menikmati rasa yogurt yang sedap marilah berkunjung ke:


Tutti Frutti Putrajaya



Ahaks dah macam iklan tutti Puti pulak-nya.


Eh no, ini bukan iklan berbayar ye.Saja suka suki nak share port yang best nak bawak anak-anak ber JJCM.For sure they will love it! taulah budak-budak mesti suka 'akim'.Sesekali spend utk anak-anak ape salahnye kan :D



Hmm verangan kalau pasni Tutti Putti bukak branch kat Kluang kan best! :)
+__+

4 comments:

bonda dadif aka akish said...

nak jugak qies pakai tisu tuh...
kalu dadif..langsong...letak kat leher dia...teros cabot!

=)

Momma Qiestina said...

bonda dadif,

hahahahhaha papa dia yg pakaikan tuuu..kena pakai kalau tak habis baju comots.ala kejap je tapi :P

Mamaleesya said...

dap, mama suke makan perisa cekelat.

Momma Qiestina said...

mama alicam

cekelat best kann :D
qies antu akimmm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails