yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, January 20, 2013

Kakak Farra Turns 9, yeay ;)





Sepupu syorga kesayangan Qies, Kakak Farra dah masuk 9 tahun dah :)
Alhamdulillah, dah big girl anak sedara mak uda sorang ni.
Dah bole tolong momma dia si makngah buat housechores :P
Haihs untunglaaa kan ada anak dara, bole diharap! Tehee-hee.


Semalam bertempat kat rumah baru derang kat Tmn sri Impian Kluang, makngah buat simple birthday party.Kecik-kecik je just for family members.Alang-alang tu gathering sekali 4 beradik.Makcu & Pak Uteh je takde.*tinggal korang dua jela yang merantau yee*.

Makngah qies officially dah posting mengajar ke kluang, jadi derang dah tak stay putrajaya lagi.Huhu.Welcome to the club.sorang-sorang meninggalkan klang valley.Mungkin zaman kami merantau jauh dah tamat kot :P
But rezeki in future tak siapa yang tahu, andai ini ketentuan-NYA kita accept.

Pheww berbasa basi laaaa pulak :D
Lets the peektures tell the story laaah..!


wif the cucu sorga the gegals :)
Kiteorang memang meriah dengan ladies.hee


share celeb dengan Atok Sepang dia :)
Farra cucu sulung belah family baba dia tu mmg kesayangan!




Syomel  birthday party Mama & Baba dia yang organizekan :)
Cake indulgence Secret recipe tu yang temptinggg tuu! Birthday cum housewarming!
^_^



The menu's & deco.
Rewang sefamily siapkan masak-masak ni :)
nenek sepang & kakak farra buat sendiri roti jala yang sgt yummy tuu.dapnyeee.




simple deco last minutes by me :P
Alaaa asal bole jez.In sha Allah next year punye party mak uda buat proper k.


Family mertua makngah pun datang dari KL :) meriah meriah.




Eiyyy si budak tembun anis & ayim pun suka partyyyy!


The cousin & sibling.
Suasana memang kecohlaaa kan kalau dah adik badik sepupu sepapat dengan kidoss berkumpul tuu!
Syomel sgt si anis pakai baju kurung sedondon Ibu tuu!



Dan si budak kecik yang dah lapanblas ratus kali pegi birthday party ni, tersangatlaaaah!

.





.





.






Eksaited! hehe.main lompat2 dalam bilik baru kakak farra.
Seronok betul dia..


Dear Kakak Farra,
Doa mak uda sentiasa semoga Kakak Farra jadi anak yang solehah, berguna kepada agama bangsa negara *ecehh speech macam kat skola* dan menjadi saham akhirat MamaBaba :)

Semalam mak uda lupa nak bawak pressie, nanti Nina kasi yeh!
Muaaaahs dia banyak-banyak.

:)


# More Birthday Parties, weddings entry after this.Haha tula dah berkurun tak vacuum  blog kan :P

2 comments:

mohd z said...

rm1/pc strip test upt pregnancy dan rm1.2/pc opk kesuburan
blogshop; http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/
TERMOMETER DIGITAL MURAH(rm20.00)
blogshop: http://termometer-digital-suhu-badan-bbt.blogspot.com/
email; zoolee84@gmail.com

Mama Farris said...

tq mak uda kesayangan farra..thanks 4 de deco..next time kita bagi projek kat mak uda lagiksss...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails