yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, January 30, 2013

Setia Hujung Nyawa.





Aku tak bisa menidakkan rasa cinta
Meski ku tak bisa melupakan
salah mu resah hatiku
Maafkan diriku
Melukakan mu
Cinta jangan engkau pergi

Jauh dari diri ku lagi
Sesunguhnya cinta kita
Setia ke hujung nyawa
Bila tersedar betapa tulus cintamu
biar apa pun yang menghalangnya
tak kan pernah bisa
dari diriku
menjaga cinta mu tuhan tolonglah aku
satukan aku dan dirinya selamanya
maafkan diriku melukakan mu
cinta jangan engkau pergi jauh
dari diriku lagi
sesungguhnya cinta kita setia ke hujung nyawa
cinta ku tetap di sini
takkkan pernah jauh dari mu
oooooo




*lagu OST berhantu habes*



sangat syomel ersalina imany & zain haqimi :D

My faveret series..Adaptasi Novel setia hujung nyawa.Moke-moke baru tapi talented habis.
Nak pecah pewot gelak tengok  aksi lomentik yang sempoi lepastu sekarang dah start touching-touching hubby & wifey :) Macam ala-ala love story korean.Haish sapelah tak suke citer lovey dovey kan :)
Kalau tengok citer ni tersengih je, kan maklang kan :D




Dan ini pun syomel jugaaak,  memang setia bersama momma.
hari-hari bikin momma gelak :P




Ersalina :P

Eryssa Qiestina! ( Haha nak jugakkk, sebab macam nama singkatan qies, kuikuikui)

Dah sila sambung buat kerja.



8 comments:

Faizah^Ramli said...

Amar Asyraf (zain hakimi) ni luar cite da bertunang kan?ei jeles pulak rasa...kah3 kalu si amar asyraf ni tunang kite...hehe :P poyo!

Momma Qiestina said...

faizah,

hhaaaaahha dah tunang :)
ekekekekekeke ada hati nak ammar ashraf tu yeh :D

Tapi dia memang sgt kelako. berlakon pun ok.

pink.plate.liyana said...

eh eh eh..yeke dah betunang??..haha tetibe menyibuk..

pukul 7 sharp je sy dah tepacak dpn tv..mmg peberet..super comel mcm eryssa =)

Momma Qiestina said...

liyana,

ehehehe dah tunang :) cer google.kan pukul 7 tajammm tak sabar2 nak tgk aksi 2 orang ni.so syomels :)

eryssa ni pun suka sbb lagu2 dia..hehe.

nieda said...

Mmg best cerita setia hujung nyawa..hadoii waktu aje kurang sesuwai

neverletmego said...

lama tak menjengah sini ..:) qiestina makin comel masyallah :)

Momma Qiestina said...

nieda,

kaaan waktu magrib tu patut lepas isyak pun ok kan :)

Momma Qiestina said...

momma rania,

hehehe rania pun dah big gal kan :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails