yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, November 11, 2011

11.11.11, One And Only.

Tarikh cantik hari ini, anyone yang melahirkan baby hari ini..?
or tie the knot..?
Sempena hari jumaat penuh keberkatan.


Tahniah!
+_+



sayalah anak no 1, no 1 kesayangan Papa & Momma :)
masih no 1 setakat hari ini lah :P





Si menggade-gade yang kejanya asik nak melekat dengan Mama.Mana momma pegi mesti nak ikot, momma type entry pun dok atas riba mama ni.
mementanglah dia ada mama 24/7 ngan dia.hehhe.





Si dagu lekuk bam bam :)



Diam tak diam hari ini genap 8 bulan momma jadik fulltime CEO at home.Genap 8 bulan mengasuh qies sepenuh masa kat umah.How time flies..rasa macam semalam momma tender resign.hehhe.Satu keputusan berat tapi berbaloi-baloi mama rasakan.no regret :)


Syukur alhamdulillah sehingga ke hari ini diberikan kekuatan dan semangat untuk membesarkan qies tanpa Papa disisi.Mama tauu semangat Papa sentiasa ada biar Papa jauh dimata..Dari hari ke hari qies semakin panjang akal, ada je perkara baruu yang dia tau tiap hari.Kalau dulu Ibu dia yang nampak qies pandai apa, sekarang momma yang nampak dulu seme progress dia.best!


Semoga permata hati kesayangan kita ini jadik anak solehah.


Ameen.

Ameen.






9 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

tak per kak yat as a momma kat umah beshh tgk telatah qies yang semakin cumilsss

Momma Qiestina said...

mama mya,

tulaaa dulu berat sgt nak amik keputusan resign ni, syg sgt kat keja.tapi bile dah jaga qies sendiri rasa puas hati sgt :)

tgkla kang dia besar sket bole back to work/expand biz.Insya Allah.

Hany Razak said...

cantik sangat la gambar gal awak ni..orangnya pun comel..salam perkenalan

Momma Qiestina said...

hany,

tq dear for kinds words :)
salam kenal too from qies & family!

Ainul Hayat said...

Panjang akal dah si qies nih kak yat. Canelah kalau ade adik nanti. Ihiks.

Momma Qiestina said...

ainul,

kalaaaau ada adik siaplaaah kang adik kena buli hari2.hehe.takla qies kak long yg baik nanti.that y mama manjakan dia puas2 dulu skrg.

Mamaleesya said...

amboi qies, dah golek-golek macam filem hindustan kuch-kuch hota hai dah ni :D

Momma Qiestina said...

hahahaha qies kan drama queen :P

lepas golek2 nak mandi pool laaa pulaknyee.aduss

Anonymous said...

dagu lekuk???? errr lekuk ke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails