yatekhram jr pwetty pwincess

Monday, November 14, 2011

Life is short, make it sweet ;)







Selamat pagi semua :)
Selamat hari Isnin, mulakan hari dengan happy-happy taw.namo ada yang bermuka ketat.
Bagi yang dah memulakan kerja, buat dengan hati yang ikhlas yee..






Life is short, make it sweet :)
deswaiii kena ceria-ceria selaluuu...

*peektures on 12112011*



2-3 hari belog tak berupdate, busy & mood syedih sebab Boci kesayangan family dah menemui sang pencipta 12.11.2011 malam :(


Later will blog bout it..
Nak breakfast with lovely family dulu..
Qies dah cakap nak 'mamam..ashik..' nak makan nasi dah! hehhe.


Till then, Happy monday & have a nice day y' all!
^_^


** qies tak bole blah pakai eye shadow tuuu :P

7 comments:

bonda dadif aka akish said...

pinkish2.....

comey....

Mamaleesya said...

tantek la gambar 2nd tu. Kalerful macam gambar poskad :)

Suliana said...

comel la qies make2 up.. mcm aunty masa kecik dulu suka kaler2 muka.. hehehe...

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

amoiii...mekap yer cayanggg

ibu si comel Alya said...

sedihnyer Boci dah takde..ninina dah takde geng nak main2..huhuh..my mom ada kate..kucing tak elok bergambar..pendek umo..huhu..dont know y..tapi org tua manyak sangat pantang larang kan?tp bagi kite muda2 ni..percaya yg satu ni..pe yg Allah jdkan kat dunia ni cume sementara..bile tibe masa nak amik..dia amik..so pada Mummy Boci..jgn syedih2 k?pada Atok..Boci takde..Ninina ada wat teman plak...chill!

Ainul Hayat said...

Alahai sedeynye kak yat boci dah takde. Ninina kiut pakai aishedo....hihihi...ni mak lang dia punye keje ke?

Ainul Hayat said...

Alahai sedeynye kak yat boci dah takde. Ninina kiut pakai aishedo....hihihi...ni mak lang dia punye keje ke?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails