yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, November 10, 2011

Oh yayang, kamu memang pemeriah suasana!





Ramai yang tanya momma bila nak update belog?
errr memang banyak nak update, cita raya aji seme tak sempat nak cerita..
busy bangat kunun-nya.Cuaca pulak panas gila lately ni, tu lagi mood nan hado.
eh berkaitan ke..?


Lately superbusy, plus lappy asik berganti-ganti with maklang & makcu guna.
Dan jugak anak papa yang bijak ni selalu nak tgk barney,so momma mengalah la :P


Nanti ada masa momma tempek k gambar raya haji..
tengok dulu keletah anak papa yang ni, gambar fresh dari d90 ni.tengahari tadi momma captured, hehe.



Geli hati momma tengok aksi anak papa pakai helmet.dah macam kartun jaki jipang!
Dia sebok tgk Atuk pakai dia pun nak pakai jugak.Bajet nak ikot meronda naik moto la tu..
hobby qies tetiap hari mesti la naik motor kan..kat putrajaya kang mana ada can.





aiyooo budak cheeky lidah terjelir-jelir tu pakai helmet tembikai atok :D




kekekeke terbalek la yayang!




hehehhe muka mmg tak bole blah kan.ada je mimik muka kelakar dia..





mulut muncung-muncung gomol si boci tengah titon.agaknye boci kata bilalah qies nak balek putrajaya, nak tdo ngan aman!




lepak-lepak main kat tangga, eeiy anak dara sorang nii :)




awek bunga kesayangan siapa niii..?


mesti papa makin rindu angau menggebu-gebu kat si cantik manis Papa ni kan..
jangan meroyan suda ye pa :P
hekhekhek.



Diam tak diam dah masuk 3 months dah tak jupe Papa..
We definitely miss u so much Papa!

Seb baik momma ada qies yang selalu bikin hari-hari mama terisi, love you banyak-banyak yayang..sayang sampai sorga..


Without failed, u always make momma smiles :)
muach muach.


6 comments:

bonda dadif aka akish said...

alolo...munchung yg mahal tuh...

sabo yah yatt same ninina....nnti akn tibe mase papa balik..

=)

Mamaleesya said...

gewam tengok kaki comel qies, tembun hehe

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

macam2x gelagat mu yew qies...ehehehe

Momma Qiestina said...

mama dadif.

tulaa tak lama lagi dah nak bertiga..hehhee.

windu tahap gaban otromen ni.:P

Momma Qiestina said...

mama alica,

tang kaki tuuu harus tembun macam papanya.hehehe.

Momma Qiestina said...

mama mya,

tulaa bikin org geraaaaaaaaaam je taw!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails