yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, November 2, 2011

She Really Cat lover :)

Buat tatapan makngah a.k.a mummy si boci kucen kesayangan raaamai kat umah atok kluang ni.
Boci yang mentel bangat, kalahkan orang dia punye manja.
gaban pun tak manja cam diyeee!!


Cemana tak kata manje, hobinyee suka menghisap tangan orang.
mummy dia laaah yg ajar ni!

Boci belaan nenek yang dimanja, dimasakan lauk penuh ksh syg (wuuu habis ikan sekilo 2 hari ) dimandikan, tido atas katil.
Ewaaaaaaaaah!
lebey eh kau boci :P
takpe, inilah peneman atok & nenek bila anak cucu jauh merantau.


Anak kesayangan papa pun mewarisi sifat penyayang sukakucen ni.yang kelakar tu suka tiru aksi boci merangkak, ngan dia crawling sesama.momma ada record video.nanti ai try letak sini.
Mana tumpahnye susu kalau tak ke baju ye dak..?
Momma dulu suka bela meow jugak, cakap ngan meow, hehhe.Lepastuuu bila dah duduk umah setinggi langit kat putrajaya tu takde can laa nak bela kucen ni.tak sesuai.Nantilah bila papa dah beli umah landed untuk kita sefamily segala binatang kita bela k yayang :P


barnie pon bole.hik hiks :D



makngah, tengoklaa boci niiii suke jilat tangan qies...
terkekek-kekek ketawa si ninina bila boci melesek kat dia macam ni :DD




hehhehe geli laaa!



alaaaa isap lengan qies laaa pulak.bila qies ada kat umah atok ni qies lah mangsa love bite dia.tapi papa dun wori k, every time siap boci jilat tu, momma mesti cuci bersih dengan dettol.mujurlah qies bukan jenis sensitif bulu kucen.lagipun boci ni pembersih, dia tak suka main kat luar umah.baring nak atas tilam/katil/karpet je!




boci said : mummy cepatlah alik kluang, boci winduuuu mummy!!
raya aji nanti mummy alik kan :D

* abaikan tangan qies berconteng tuu, dia kan kemaruk melukis, habiss tangan seme comot*




Anak-anak u all seme suka tak pets..?



10 comments:

Fitri Senin said...

bila dh start jadi picasso..bukan setakat tangan yg makan dakwat pen tapi baju dan dinding sekali..

Berani nye qies!!!

Siti Asiah said...

Kalau anak saye takut ngan kucen betul ni...just tgok dari jauh jer...dia suke kucen yg bl kat pasar tu...yang bunyi cam kucen & bleh berjln tu....dok main ngan meauw tu je la...

Tahan je Qies boci jilat tangan dia yea...

Momma Qiestina said...

fitri,

kekekekek tu tandanya budak bijakkk kan anty :D

mmg dia ni berani kat kucen tapi takut benda lainnn pulaknyeee.

Momma Qiestina said...

asiah,

heheheh kucen menari2 tu pun qies suka.asik ganti bateri je kejanya..

dia ni mmg darah pecinta kucen, belah mama & papa both cat's lover :D

ღnFashyaღ said...

hihi, tangan qies abes dicontengnya....

kucing tu hensem gile!

♥ Elin ♥ said...

ala manja jer si comel dgn kucing tuh...

nmpk sgt kakak dh boring tuh...

cecepat lah mummy tambah lagi 1..;p hehhe

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

amboiii qies habeshhh tangan ...nak jadik pelukis yew...

momoe lulabies said...

untung kak yat dpt ank baik mcm qies . penyayang lagi pulak .

Mamaleesya said...

ya ampun, cumilnye boci. Part tangan montel tu geram!

Mama Farris said...

PESAL MUKA BOCI SEDEY....HU..HU..

TGG MOMMY ARRR...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails