yatekhram jr pwetty pwincess

Thursday, March 29, 2012

Bonding Papa & Daughter

Assalamualaikum :)

Anyone ternanti-nanti updates terbaru kami..?
Hehhe.

Sibuk teramat-amat sibuk dengan pelbagai urusan negara since Papa balek ni, tak sempat nak bukak lappy dan mencoret pape disini.Momma try berblogging guna tab tapi asik failed je.Dunno y.Ingatkan sambil mengembara sini sana dengan Papa ni nak jugak share something.Hmm Blogger droid mmg problem yeh?

Calling for Momma Aleesya.cer ajar..cer ajar :)



sweetest time with her Papa :)


Till then.

Ada kije nak kena selesaikan lagi hari ini.Hari-hari tak melekat kat umah.Aduyai memang penat tapi disebabkan bertiga semenya oh-sem dan best.hee.

:)


** Semalam qies jupe feminat blog no 1 & feminat qies no 1, Anty Nadia masa menguruskan urusan our home sweet home.Thanks Anty Nadia for gift tu.Finally kita bersua jugak di alam nyata kan.hiks.Later will blog bout it.Terasa bersemangat kembali berblogging kerana kamu!


5 comments:

Suliana said...

klu pakai tab, nak upload gambar mmg problem. aku selalu fail. tapi klu cuma word mmg lepas. klu ada cara, bg tahu nooo.. :-)

Siti Asiah said...

sweet moment ye Qies...:)
Polok papa manyak2 ye Qies.

Mamaleesya said...

aah momma qies, memang kena try banyak kali kalau ada pix. Kalau word je ok. Maybe sebab line broadband jugak kejap2 hilang.

ieta said...

so sweet..=)

Anonymous said...

hehe.. ade gak ke entry untuk untie?? segan je tau.. ramai lg pminat blog momma qies tau :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails