yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, March 30, 2012

Her new hair and play with Tab :)


Salam Jumaat penuh keberkatan semua :)


Semoga hari ini lebih baik dari semalam.Semoga kita semua dijauhkan dari penyakit hati yang suka berhasad dengki, berprasangka buruk, riak, ujub,takbur bongkak dan sewaktu dengan-nya.Semoga semuanya berada di dalam lindungan Allah s.w.t.


Kami sefamily alhamdulillah sihat even cuaca agak tak menentu.
Syukur atas segala nikmat..

Qies sejak ada Papa ni happy kemain.Yela ada kawan yang setia layankan karenah manja dia tu.Tapi lately dah mula berperasaan, tegur sket je merajuk tarek muka ketat dia.HAHA.Aduyai.Ikot perangai sape la tu ;p

Biasalah budak tengah membesar kan, macam-macam akal baru.
+_+

Eh rambut qies pun dah baru tauu.Last week Papa & Mama bawak dia jupe hair stylist untuk memake overkan rambut dia yang dah mula panjang dan agak merimaskan tu.Selamat dah rambut curly kat bawah tu kena korban.Ikutkan hati sayang jugak nak potong tapi sian pulak dia nampak rimas.Dia okay je bawak pegi hair cut, tau behaved je.So far senang lah.


Dan inilah hasilnya,




heheh dah macam dora kan :P
kann kemas je anak momma macam nie :)



enjoice her mocha at starbucks lowyat plaza sementara tunggu phone Papa siap repair :)




Semalam qies temankan Papa Momma menghabiskan masa seharian kat lowyat Plaza Kl.cari few aksesories untuk lappy & new tab momma.dah dapat dah casing pinky pinky karer, screen protector seme :)


** Oh yeah maklang, momma dah survei lappy idaman-mu tu.Kumpul duit k nanti kite trn sana beli.Kat sana memang sorga gajet-gajet ni.



maklang tengokla tuu Cica seronok sangat main angry birds! hee.
Budak-budak sekarang bijak sungguh kan.Zaman momma dulu jangankan tab, desktop pun tak penah pegang yayang oiy.



Okay dokey, momma nak preparekan pape yang patut untuk Papa pulak ni.Mase untuk pegi solat jumaat dah.Hari ni momma masak simple je, char kuew teow kerang & segala seafood momma campur.hehe.Yang penting Papa suka, makan bertambah 2-3 kali.hiks :P




Campak-campak je tapi mesti penuh kasih syg :)


Nikmati hari-hari yang terindah dengan kasih sayang ye semua :)
Selamat berhujung minggu!

^_^


# Mana ada milik kita, semuanya milik ALLAH S.W.T

11 comments:

aNa LiEyA said...

comel nye dh potong rambut...nmpak mata sepet die tu..

Momma Qiestina said...

ana,

heheh nampak lain sket kan :)
senang nak uruss bila rambut pendek.

sue zainun said...

comelnya dgn rambut mcmtu..

mamaelly said...

nampak qies dah besar...

shark said...

me like gadget too..salam kenal dari saya :)

zurayusoff said...

qies mantain cute
comey...comey...
qies melekat je ngan papa dia yer
anak manja papa....

♥ Elin ♥ said...

comel tau mcm nih! ada ker mcm dora...siaan lah hhhehhee

Momma Qiestina said...

Shark,

salam kenal jugak dear :)
Thank yu ye drop komen, nanti sy ke blog kamu juga.

Momma Qiestina said...

Sue,

hahaha pesen dora.thanks btw anty :)

Momma Qiestina said...

Zura,

Tula papa gofren kan :)
sementara ada masa ni bermanjalah.

hhehe.

Momma Qiestina said...

Elin,

hehhehe syomel eh? hahah.dora tak comel ke anty elin? kekekekeke :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails