yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, March 23, 2012

Sandaran hati kami sudah pulang ;)

Assalamualaikum..

Mulakan hari Jumaat ini dengan senyuman :))

Eceh, harusla ada sunyum, seperti yang semua sedia maklum.(eh bukan seme)
Kawan-kawan mukabuku momma mesti dah tau kepulangan YDP cinta hati kami a.k.a boifren kesayangan qies no 1, hehe.amboi kemain suka sakan menyakat ye.mementangla Papa qies alik hari kamis malam jemahat.hehe.pasrah je.Sokay gurau-gurauan berkasih.Tergelak guling-guling baca komen memasing yang sporting.

:D



Semalam after 8 hari lost contact, pagi-pagi Papa text dia dapat sign off, apalagi kami pun yaribaa yaribaa lah kan :P Lompat-lompat kangaroo gitu.
Haruslah eksaited, dah 2 bulan ++ tak bersua muka kan.Hanya yang mengalami yang memahami gituuu.


Dan saatnya yang terindah, yang as usual buat momma rasa nak nanes, taching okay!
Kengkawan momma seme pun tumpang happy, sampai 100++ likes this pix.hee.




Papa & Qies reunited again :)
Hehhe qies masih malu-maluu kucen tengok Papa kesayangan dia.
* Part papa & anak memang taching kan*




Alhamdulillah Allah masih menemukan kita bertiga.
Thank You ALLAH s.w.t atas segala nikmat rahmat, atas segala cinta, kasih sayang, kebahagiaan, rezeki dan kesihatan yang baik.
+_+

Actually ni kami bersiaran dari PD, macam biasa melepak umah nenek qies.Saja suka suki pre coti-coti gitu :) Malam tadi kiteorang melepak kat MCD by the beach.feeling-feeling kat hawaii kunun.kehkehkeh.


Okbai.Nak teruskan memasak penuh kasih sayang untuk Papa.Menu hari ni haruslah fav Papa asam pedas.Kejap lagi nak solat Jumaat pulak.
+_+



** Dear anon a.k.a mak enon lepasni sila meluat 18 ratus kali sebab entry-entry lepasni penuh dengan aktiviti family, JJCM sana sini.hik hiks :P Tak suka takpe, tu nampak button (X) kat kanan blog ni. Klick situ.Simple rite :P


6 comments:

zurayusoff said...

betul tu...mmg touching
seronok tgk qies happy papa dia dah balik
qies mmg betul2 comei

angahMia said...

wah best la pasni kak yatt holiday sakan..:)

Siti Asiah said...

Hepy for Kyat & taouching nengok Qies and papa dia...:)

KasihDariLaut said...

Hepi untuk akak n Qies.... Iyelah macam baru nak dating jer kan? hehehe.. Nyway spend masa yang berkualiti ngan family erk.. Mana tau Qies boleh dapat adik lak ke? InsyaALLAH.... Erk kat PD ada MCD ker?

Suliana said...

suka la tu :-) amacam? sudah beres kah? hahahaha..

~~Sue eLLa~~ said...

hahaha....amboi...qies bercinta sakan ngn papa yer...suka betol muka qies tu..hihi..sue baru komen kat fb akak..."selamat berdating kak' ..kat sini pun nak tulis lagi..sorry kak..jarang drop komen.tapi pembaca setia jgk :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails