yatekhram jr pwetty pwincess

Saturday, March 10, 2012

Esok lah hari gemilang yang dinanti..

Dah sampai dah masa untuk balek Kluang.
Yippeee *yeay yeay*
Kami akan berangkat pulang tengahari ni, sama-sama wif makngah's family.Esok mau reramai serbu wedding of the year Bonda angkat kesayangan qies ituu.


+_+


Atok Nenek Maklang seme mesti dah tak sabar tunggu budak banyak akal ni sampai kan..?
Yang kaki 'kemas' umah Atok ni, ngeee.




hehhhe muka notty :P



Okay momma nak sambung packing bag.
Hmm both baby D60 & D90 dah check, esok nak menembak habes-habisan kat very special day Bonda Eyta kesayangan qies!
Siaplah Bonda & Ayahanda cinta hatinya kena dera pose maut esok :P
Dah jadi kekasih halal bole posing polok polok..
teheee..


*Nerbes nerbes*

Erk ape kes, padahal orang lain yang nak kawen, kiteorang tumpang happy :)
Wedding BFF paling dinanti, haruslah super happy kan.
hehhee.


Okay kengkawan Bonda Eyta seme, esok jangan lupa datang memeriahkan majlis walimatulurus Eyta & Azmi kat Kluang ye! hope to see all fellow fwens, geng form 6 SSAJ 2000-2001 & BLT'an friends kat sana.


Okbai.


** Tema OREN okay.

2 comments:

saya gemuk saya comel..^^ said...

tiut miutnye anak akak..ghewam=)

izan mama mia said...

hai..selamat balik kg..
singgah sini...comel anak..berapa umur?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails