yatekhram jr pwetty pwincess

Tuesday, March 20, 2012

Everything i do, I do it for You





Huhu sekali lagi bryan adam daaa :P
Tepu dah otak nak fikir tajuk ape, sebab busy sangat 'kije' kat butik qies hari ini.


Hectic-nya lah kami beberapa hari ni.
Asek tak melekat kat umah je kesana-kemari.Ditambah pulak dengan kedatangan maklang Qies, lagilah misi JJCM je.Hari ni baru maklang berangkat pulang ke kampung halaman, so kita dok diam-diam kat umah ye qies :) Dah takde assistant memang malas nak kuar.Kita lepak tengok tv, main-main & mamam sampai bambam k.


Kita tunggu Papa alik kang kita sambung ukur jalan sampai fenat :P


Hari ni momma kebizian meng-hupdate blogshop kegemaran ramai momma( ecehh :P)
Maklumla nak payday ni kan, mode sopeng mesti sudah datang kan! hehe.Orang gomen dapat naik gaji mencanak-canak kan :P Apa salahnya belikan something untuk anak-anak.Biasanya Papa Momma nie bila bab anak-anak memang tak berkira.

^_^


Semalam, Momma bawak qies pegi kedai runcit rasmi dia.Maklang ikut sekali so adalah orang nak shootkan pix momma dengan qies.Kalau tak tuu asik pix qies sorang je :P


Mesti Papa tak sabar-sabar nak jupe dua orang kesayangan Papa ni kan..? hee.
Haih manalah kapal Papa tak sampai port lagi ni, dah 2 bulan 2 hari dah ni.Dah masanya untuk pulang ke pangkal jalan ni.hmm.we'll see.wait n see.



kesayangan momma si budak berat beras sekampit :P
Hehhe.ni lah antara reason momma loss weight kot.ilang sket je.



momma always loves you yayang, no matter what :)
Papa pun sayang kamu.





Eceh gaya angellina ballerina pulak dah! biasalah kalo ada maklang dia, memang asik kena make-up je ngan mak andam to be tu :D



dan ini, pix terbaru cinta hati kesayangan Papa..


.




.



.




syomel kan? syomel kan? hehhe.

Sape lagi nak puji kalau bukan momma dia.kalau ada yang meluat oh momma tak kesah :P Saya mommanya yang mabuk separuh nyawa mengandung-kanya, separuh nyawa melahirkanya, Separuh nyawa membesarkan-nya.that's y saya obses ngan permata hati saya.



Hmm,kalau ada sesiapa berkenan ngan baju gorjes macam qies pakai ni, maila coci-coci mata tengok kat blogshop qies ni. Takpun tengok kat FB Qies syomelicious boutique ni.tak beli pun takpe, tengok-tengok dulu okay.Ade berkenan kasitau momma qies eh :)

Okbai.Nak sambung berbisnes sementara qies pun tido ni. Baju bajan gegal dah siap updates, boboi je blum ni.Sabar menanti ye momma seme.


Alhamdulillah tengah bulan tua pun ada je customer.Syukurlah seme ni rezeki qies.

Momma buat seme ni untuk qies taw.
+_+

15 comments:

Mamaleesya said...

wah ungu twilight...i loikeee...

Laiciberry said...

hai kak..comeynyer ank akk..hihihi slm perkenalan...

Siti Asiah said...

Mang nampak kurus la K.yat...Qies plak makin comel...:)

Anonymous said...

bukan menyampah tapi tak suka cara u menulis tentang anak u tu.orang lain pun mengandung dan melahirkan anak juga.malah lagi teruk dari tu tapi tidaklah sampai obses macam u.simpan saja cerita u untuk simpanan sendiri.niat tidak menghalalkan cara.bila orang bagi komen janganlah cepat2 melatah.kaji terlebih dahulu apa silap kita.barulah orang akan lebih respek.melenting bukan cara yang bagus.matangkan diri sematang usia u.

pnsusu said...

comel2 nya baju......

qies pun sangat comel...
ada rezeki su su dapat baby girl... mmg harus terjah n beli ni,,,baju yg manis di mata

Momma Qiestina said...

anon yang dihormati,

terima kasih atas komen.tapi lebih manis kalau sudi berkongsi nama & link tanpa menggunakan 'tanpa nama".

Itu lebih berhemah & gentleman :)

**Saya obses pada anak saya, bukan anak orang lain.sekian.

Anonymous said...

dah nama pun blog peribadi, mesti la citer pasal anak sendiri. Dah menyampah nape baca gak. Buat je keje lain yg berfaedah dari jadi stalker kat blog orang.

Peminat Kipas Susah Mati Qies said...

Dear anonymous 1,

Biarlah momma qies nak obses dgn anak dia sendiri.yang kau sakit hati ni apehal? Ko ade anak? kau tau perasaan seorang ibu? Ade dia mintak ke orang up kan anak dia comel whatsoeva? takde kan? Pada aku dia menulis dari hati dia sebagai seorang ibu.I Adore her, dari zaman dia belum kawen dengan papa qies dulu.She's strong women i ever seen.Lebik baik cermin diri sendiri dari sibuk stalk hal orang.Momma qies pun tak penah nak reply komen yang harsh.She's so profesional in writing.

Dah pegi main jauh-jauh.Blog ni untuk peminat qies & family je.
Kak yat keep it up blogging, jangan patah semangat sebab dibelakang akak ada ribuan malahan jutaan yang sokong akak.

Love you qies!

dakcik said...

comelnya qiesssss! geram tiap kali tgk dia..

aahla..akak nmpk kurus ckit..;)

Anonymous said...

hahaha...ni bukan peminat qies tapi empunya diri yang tulis sendiri...kelakar sungguh mama qies ni...i dah berkahwin dan punyai anak.tapi tidaklah terlalu obses begini.ada juga blog tapi tidaklah begini.orang pun komen blog i tapi i terima dengan hati yang terbuka..mama qies profesional ke?i dun think so!!sebab setiap kali org komen mama qies perli balik...tak matang langsung...seperti komen i kata u tua dari usia..apa jawapan u?matang ke?sepatutnya u jawab dengan berhemah barulah nampak profesioanl...inilah melayu yang tak boleh terima komen..hanya mahu komen yang baik2 sahaja...fikirkanlah!

Momma Qiestina said...

mak enon,

ni baru betul momma qies yang reply.sorry saya takde masa nak melayan komen2 sampah macam ni, banyak lagi keja lain saya nak buat.lebih baik saya berbiz dari layan komen berbaur hasad dengki seme ni.mcm sy kata, sy bukan tak bole ditegur, tapi kalau rasa gentleman letakla nama & link.

ade berani??

or u can emel me personally:
puteri_qiestina@yahoo.com

Anonymous said...

tak nak baca klik butang pangkah...ada aku kisah

sharEna said...

sedihnya dengan cik anon nie. xde keje lain. asek nk kondem blog org aje. sllunya org2 yg suke pk -ve nie IQ dia rendah. kehkehhh..

cik anon, klu x suke bace blog org, nape asyik nak masok? xyah bukak kan habis cerita?

sah IQ rendah anon nie. itu pon x boleh pk. nak kena org fikirkan utk dia kohhkofff

Anonymous said...

bak mai link nak pegi baca blog anon no. 1 tu. Ekceli sy bukan momma qies, sy orang len. Saja je sy jadi anon, nanti lau sy bg link sy tak pasal mak enon no. 1 pegi stalker kat blog sy lak...ahh semak ahhh. APTB (Apa pon tak boley!).

Bagi la link, nak gak baca entri berkualiti yang tiada unsur-unsur kefamilian lagi bercerita tentang anak. Errrkkk!!!...mesti tak penah masok majalah kan hahahahaha (gelak jahat).

Anonymous said...

mmg sangat2 kesian ngan mak enon macam nie.. tak ada modal nak mendengki orang.. kesiannnn... nak mintak kat blogger adakan kursus cara2 berblogging @ cara2 mengomen kat blog orang la..

kesian

dah yat.. sabar aje..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails