yatekhram jr pwetty pwincess

Sunday, March 18, 2012

Meronggeng Hot Air Balloon with my pretty girls




Dua hari berturut-turut Momma bawak qies merasai kemeriahan Belon Panas Putrajaya.
Wah waaah kemain seronok dua ronok bebudak kanak-kanak riang seme :p

Putrajaya jadi jammed betul gara-gara ini, banyak betul keta.Rasanya ada beratus ribu orang yang datang.Semenya nak merasai kemeriahan.Lagi-lagi sempena cuti skolah ni, kebanyakkan parents bawak anak-anak berjimba-jimba :)


Dan Papa sila jangan jeles, tengokla momma dengan qies,


.



.




.



naik belon nak terbang jupe Papa, haha!
yek yek o je :P






see the jamto jamto!





momma tu hot balloon..!!
eksaited sgt si qies, tak takut pulak :P



Ada beran mau naik heli..? sorang RM 130 jez.
Papa dah selalu naik kan dulu, masa offshore.






wif bibiks maklang yang setia melayan.hehe.Import bibiks vogi da vass dari Kluang ni,kaw hade?
ekekekeke.See the toys kat belakang tu, memang merabakkan poket Papa Mama.hehe.





Alamak dah dapat dah pow momma fish & angry birds!



with makngah & maklang pulak.hmm sempat sopeng baju bajan for qies :)



biasalah kazen belangkas ni mana bole berpisah, mesti dgn kakak farra.



pilih-pilih nak belon yang mana..?
Pandai betul org jual benda2 camni, bebudak kompem nak nakkkk nakkkk..
Ade banyak booth jualan pulak tuu, macam-macam hade.



Semalam kiteorang pegi lagi.Ala bukan jauh pun jarak dari umah qies.sekangkang kucen jez.ehee.Lepastu Makcu pulak datang bawak geng-geng Poli dia so meronggeng lah lagi.Bagi derang enjoice dah tepu otak asik mengadap buku.




santek kan payung & belon tu warna warni.maklang santek? hehe.sbb fareeda nyata jelita je :P
kehkehkeh,jangan mare.






suka sgt kat kids area! lompat2 ok.





melayan kesengalan maklang & makcu nya.haha!



three gals in the family.Ala makngah missing pulak time ni.






wah santai kemain korang yeh.kasi potong gaji bibiks camni :P




eksaited-ness betul! Dah dapat bubbles.whoaaa.



Okay hari ini last day, pada sesapa yang nak pegi sila-silakanlah ye :)
Memang syiok bawak family terapi sekali sekala.

Okbai.Nak temankan maklang pegi Job Fair kat PWTC pulak ni.Pheww memang tak melekat kat umah lah kalau bibiks bibiks vogi da vass qies ada kat Putrajaya ni.hehe.


Next week kalau Papa jadi balek lagi tak melekat uma lah kita, yeay! *praying hard*

2 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

warghhh beshnya kak yat...belum penah dapat pi situ...lawo sume pic kak yat...

airin diana said...

hye! just bloghopping and found ur blog..and sgt jeles sbb u all sempat g putrajaya n tgk hot air balloon. we all sampai ptg ahad. dah tutup :(
keep on writing and posting pix. ur kid sgt chomel ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails