yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, September 7, 2011

bila si anak dara tecik beraya sakan.

mari kita lihat aksi si buah hati papa & mama ni beraya di raya ke tiga..
kami sakan beraya pusing segala parit kat area batu pahat.

entry raya pertama & kedua later okay papa, because ada +- 1800 peektures yang perlu dipilih yang terbaik.so raya kan sebulan, later later eh!


papa tengokla aksi si anak dara kesayangan kita nii,



whoaaa pipi tak menahan fink karer siap eyeshadow biru. heheh.sape punye keja ni kalau bukan makngah diaa! dah sejibik cam amoi bukit :P
momma tau tak elok dak tecik tak elok makeup tapi pakaaai sat je pastu cuci.lagipun makngah guna MAC ori punye..takde effect pape kot.





sebelum kuat kenalaaah gosyok gigi.hahhahaa 2 batang berus sekaligus :P
ni namanya aksi lawaaaaak guling2!!




raya nie qies banyak makan cekelat & cookies, kena goshok gg selalu!
ni baru betul berus gigi qies..



si make up artiss tengah conteng muka anak momma! hehhe.



eee bila wat muke camtu mmglaah kopipes papa tuu..!
tq maklang sbb sponsor skirt kembang nii..tantekkk.




best kan jadik budak tecikkkk bole golek-golek atas sofa bila beraya!
* jangan tiru aksi ini* :P



seronok raya ngan qies kali niiii..
sebab qies dah pandai melaram dan jadi BFF momma kemana saja..


tapi kan kalau papa ade lagiiiiiiiiii super best :)
we miss u papa..!!


6 comments:

pnsusu said...

pic yg last tu mcm kenyitt mata........
suka tgk si syomel nie

ummi nia said...

comel..nia suka mintak sy pakaikan lipstick.bila dh nama ank dara mmg suka melawa betul lah

Momma Qiestina said...

pnsusu,

ehehhe kaaaan kenyit2 ngade2 namanyaa tuu.tq dear :)

_____________________

ummi nia,

kalau dah anak dara camni laaa kan.layansss

Ainul Hayat said...

Comey je Qies time golek kat sofa tu...

iduraz said...

hamboi..kemain gi siap pakai blusher n eyeshadow biru lagi..cam anak darazz dah beso jerk kan..sangatlah shomell

~ain said...

tak tomei qies pakai mekap.. natural beauty lagi tomei kot.. =) hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails