yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, September 14, 2011

centre of attention, anak manja seorang :)

yihaa yariba yaaaaribaaaa!!~


kapal papa qies tengah anchor sekejap kat KSB *mode sunyum*.
kena update lelaju sebab papa nak tengok wajah anakanda kesayangan.semalam qies dah bervideocall session dengan papanya.after sebulan tak dapat contact guna handphone line.last papa call di pagi raya tulaa guna satelit phone.ewah, seronok 2 buah hati kesayangan momma tu dapat tengok muke, qies siap menyanyi riang, cakap itu ini.papa suke laa tengok qies dah pandai bercakap.hehhe.tu la pa, dia nak tunggu 2 tahun jugak baru kuar ayat itu ini :P


qies nampak je muka papa kat video tu, terus spontan cakap 'papa'.siap sunyum simpul malu-maluw.mengada jeee diye.siap buat memek muka macam-macam.guling-guling gelak papa dia.
memang qies tak lupa kat papa taw!
-_-


memang momma nak update belog dari semalam tapi si budak centre of attention ni tak mengizinkan.. nehi kabi nehi.momma pulak batuk batuuk non stop.haih menguji betul.

qies mana bole tengok momma depan lappy, tangan dia mula laah tarik momma.ade lah tu nak ajak kuar main-main kat laman.nak ajak main sesama.tapi bila caca datang kejanya asik gado berebot toys.gaya macam nak kawan, tapi gado pulak bila org tu usik toys dia.aduh.fenin pale momma.dahla mmg fenin coz batuk & selsema tak baik lagii.


macam-macam peel bila dah big girl.



si monyok baru nak baik demam.



nie tengah demam terukk ni, panas sampai 39 woo.momma mandikan air asam jawa & kasi obat vontot seme baru kebah.




hihihi hidung bertampal bagi bernafas dgn selesa, kalau tak blocked nose siaaan dia tak bole titon.





haiii papa, nak join qies naik scooter? marilaaaaaah.tapi dak becau mana bole naikk :P




pasrah je caca bawak scooter dia bonceng kat belakang.bergadoo niii kalau tak dapat naikk.
qies blum pandai kayuh lagi, momma yang kena tolak dia.huhu




dan ini, anak papa tengah impress tengok orang raaamai datang berselawat baraan *marhaban* lelaki kat umah atok :)


semua lelaki, tetibe ada 2 budak gegal enterprame..dia suke tengok org berselawat reramai tu.
seronok dia kat kg, dapat merasai suasana raya yang happening.




okay dokay qies dah ajak momma baca buku & mewarna laah pulak..
laterlaah momma tempek full picture masa bufday bash qies :)
banyaaak sangat, tengah sort yang terbaikk je.hehhe.


+_+



6 comments:

Suliana said...

suka la tu dapat bekalan kasih sayang.. hehe.. sian qies, budak2 klu dmm, sangatla menguji kesabaran.. ko pun take care tau.

p/s: ari tu lupa nak amik gmbr sama2 ngan ko kan. huhu..

iduraz said...

ala...cutenyer gamba dia membonceng scooter tuh..tak reti kayuh lagi ek..so kena pasrah la..tu buat muka cmtu..gewaammmm

Mawar said...

Demam nak dapat akal bercakap rupanya Qies ni.

Anyway, happy belated birthday Qies yang comel!!

Take care yatt + qies ^_^

Mama Farra dan Faris said...

lindu kak farra kat ninina laa..[♥]

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?08752eaa4003a2ca6ba5d6ab2b863888

Momma Qiestina said...

sue,

ehehhe qies plg sukee! :)
lamaa gak tak dapat call papa dia tuu.

hmm tulaa takde kan gambo ngan korang.tapi gambo ko aku ada snap.


____________________________


iduraz,

hehehehehe jadik pembonceng je si qies..dia blum tau kayuh.momma tukang tolak scoot dia..

^_^



_________________________

mawar,

ma acih antyy! hehe.
tulaaa rupenya demam nak dapat akal bercakap.skrg ni pandailaaaa dah tegur itu ini.hehe.syomel.



___________________________

makngah,

tunggu taaaaaaaau ninina balek putrajaya ari jemaahaat niii..bole main sama2 lagiii.

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

LARAT KE KAK CACA TU?...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails