yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, September 30, 2011

Johor here we come..

petang ni insya allah qies with momma & family makngah nak turun jaybee..
dah lama dah tak kesana, last rasanya may last year.yang qies siap pegi zoo seme tuuu.ada belogkan kat entry may 2010.


hurm kita coti-cotiii johor laa pulak, even raya dah habis tapi kami nak pegi umah pak uteh qies (adik momma) kat sanaa.then esokkk after setel seme we all zass balek umah atok kluang sebab ada wedding anak jiran..


dah habis raya pun busy occay! tu yang momma tak sempat nak amik stok baju bajan yang latest .tunggu k! slow sket biz ni gara-gara membizi raya & etc.huhu.



qies nak pegii umah pak uteh & mak uteh :)
plan asalnye derang nak buat housewarming, masukk umah baru katakan.tapi kensel sebab renovation belum siap, tapiii takpe.kami tetap nak datang umah lama! hehhe.


siaplaah mak uda & makngah nak gomol gomol si debot balkis..


tengoklaaa peha kepciii tu, mana tak geram!




ayiel tunggu tauu qies datangg, nanti kita bole mandii pool sesama :D




si kakak qies & adik balkis.
sekaliii nama lebey kurang sama daa.kazen katakan!!





eeee budak boolat niiiiiii...dahlah baikkk sangat dia.tak banyak ragam compare tu abgnya yg asik cranky & manja..



cucu bongsu atokkk yang syomel :)

* all peektures diambil masa raya ke 6 harituuu, tak sempat nak blogkan*



qies pun asik menyebut atok nenek jeee.dah winduu la tuuu..

baru je 2 weeks tak jupe.
insya allah esok qies balek kluang pulakkk.nanti nak naik motor yee tok!

kalaulaaa papa ade sure lagi best coti-coti johor niii..
hmm takpelah, nanti papa balek kita ke sana lagi k!



mana taaau papa nak bawak qies holiday ke USS pulak, dah dekat tuuu :DD
-_-




9 comments:

:: hayati :: said...

jemput tgk kt cni,

http://babygown.blogspot.com/

MrS KeNey said...

Yatt, asyik gomol baby org lain, bila lagi nk gomol adik Qies??? hehehe..skrg geng kapal semua tgh giat tambah ahli family ni..

Momma Qiestina said...

sazrin,

hehhe tu kena tunggu sazrin dapat baby dolu laaa.hahaha!

insya allah doakan laa yee..skrg ni fokus nak besarkan qies duluu.bukan senan jaga anak niii..quality more important than quantity.

CT said...

selamat ke Johor...negeriku yang indah permai..indah ke? hahaha

CT said...

selamat ke Johor...negeriku yang indah permai..indah ke? hahaha

momoe lulabies said...

hah . nty kalo qies balik halo-2 yee kak . rindu nyh kat qies :)

ibu si comel Alya said...

sy setuju kate2 Yat tu..quality lebih penting..hehehe
semoga selamat sampai ke destinasi..

sharEna said...

dear, kite dah tukar url blog...bleh jenguk sini pasnie yerp =)

http://teppeilifejourney.blogspot.com/

=) lama dah x jenguk sini..hukhuk T_T

NURUL JAMIAN said...

suka tgk gambar yat :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails