yatekhram jr pwetty pwincess

Friday, September 23, 2011

ustazah pilihan :)






Dear Papa yang dirinduiii,


sekarang kan musim pencarian ustazah pilihan kat Astro Oasis, maka momma nak calonkan si buah hati pengarang jantung papa niiii...


.



.



.




.






lately anak solehah kita sorang ni suke sangat pakai telekung & ikot momma solat taw!
sejukk je hati momma tengok keletah dia...sejot pewot mengandung.
biar istiqamah sampai bebila ye yayang :)
+_+




hehhhe qies blum cukup umor lah nak join, baruu 2 years old jeek! blum mummaiyiz lagi.
takpe sapa taaau nanti bole join bila qies dah big girl kan.

Papa ameenkan jee taw!
+_+


sekarang niii marilah kita sesama didik khalifah kecil kita nan satuu ni semoga menjadi anak yang solehah, bukan hanya mengejar dunia tapi sentiasa menitik beratkan hal akhirat juga.

Semoga dia nanti sentiasa mendoakan kesejahteraan kita di alam sana.
Doa anak yang solehah.
Insya Allah.


Selamat hari jumaat semee..!


p/s : papa jangan angau lelebih k.hiks


2 comments:

bonda dadif aka akish said...

alolo..mmg cute bangeeet!

MamaAiman said...

aunty HEART you la Qistina!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails