yatekhram jr pwetty pwincess

Wednesday, September 21, 2011

Qiestina's 2nd birthday bash full peektures




Disclaimer : Entri ini penuh gambar, anda mungkin merasa fenin :P
pada yang nak copy silakan berbuat demikian.



Hmm, finally baru ade masa nak tempek gambar kemeriahan suasana Qiestina's 2nd bufday bash.hari tuu dah share bout the menu & deco.

momma asikk upload pastuu save kat draft,banyakk sangat.memang memerlukan banyak masa untuk ini.dahla berokben nii siput giles.


tensiiiiiii taw!


time bulan raya macam nii mana lah ada masa nak mengadap lappy je 24/7.lebih baik berziarah or layan tetamu datang.today pun umah mini kami dibanjiri tetamu tak putus-putuss.maklumlaa qies dengan momma baruu je balek putrajaya nii.makanyaa ramai feminat *ecehh bajet diva pulok* nak datang beraya :)

tengah hari tadi kakak angkat kesayangan kat opis lama dulu, Kak Nyda & Fiza datang lunch beraya..sonokk lama tak jupe.siap bawak duit raya untukk qies.aih sesusah jee.lepastuu malam nii pulak geng momma & papa angkat qies datang.so keja momma ariniii cooking all day long! tu diaaa chef yat dah mengganas.later laah momma belogkan bout this.

dan buat semua, especially papa tersayang inilah antara kemeriahan majlis hari lahir anakanda syomel kita 3 sept yang lepass..sekali open house niii, memang sangat meriah biarpon hujan lebat.


momma puass hati sangat, penat memasakk hilang macam tuu je bila tengok seme makan sampai habiss.sampaii licin.memang sold out.sate momma order 500 cucukk selamat dalam masa 1 jam je.phew.


seronokkk buat bufday qies kat kampung!

-_-





yihaaa finally dapat jugak gatherkan geng SKKM :)
seme dah jadikk hot momma!

from left emy,Hawa, tipah & mala wif family.





potong cakeee time! nii masa kegembiraan qies laah niii :)






seronok bufday gal sebab kazen2 seme berkumpul :)
niii yang best party time raya!!




anty fatin & mommy datang awal pagiii sebab ada hal lain petang tuuu.
tq anty kasi duit raya tuuuu :)

finally dapat jupe jupe qies eh..feminat fanatikk qies niii.hehhe.




geng SKKM jugakkk, shida wif Bella.
kami sesama seafarers wife :)





acara wajib, bergambar ngan hot momma wif kiddos.
duluuu seme kecik2 now dahhh berfamily!




happy meet korang taaaw!




qies layan feminat :)




shida mommy bella :)
eh duluuu time skool ada org kata kami seiras taw.ye keee..?



wehoooooo 3 olang sept baby!
makcuuu & paklang to be..



anty laily( kazen momma) & anty limah pun datang.ma kaceh!
tuuu reramai tuu seme jiran tetanggga tuuuuu.






hehhehe muke cheeky wif atok bukhari.
nenek leha pun datang, terima kasih dtg jauhh dari BP!





eh nenek idah pun datang taw, reramaiii meriahkan majliss.
mintak maaf sangat tak dapat nak melayan..raaaaaaamai sangat tetamu.alhamdulillah rezeki qies!



hujan lebat tak menghalangg tetamu datang.terhaaaaaaru sangat!
penuh laman umah atok qies dengan hampir 10 bijik keta dalam 1 masa...




ibu-ibuuuu vogue SKKM :)




shida happy family :)
lalings, bila lakii ekau naikk kapal nantii dtglaa lepakk2 umah aii eh..bole bella main ngan qies.





riuh sangat bila dapat kumpul camniii.bukan senang nak jupee.
ada jeee gusip..



budak2 mmg laaaaaaah suke pawtay kan :D





masa bermain dengan kwn2 :)
bukak seme hadiah qies..




my BFF, Emy's family :)
tq mie sebab jadikkkk co pilot kengkawan seme..lebiuuuu sgttt!




nazat blogger momma family :)



dah lama tak jupe mala, tup2 dah anak 2!
happy ketemu kamuuuuu..




tipah pun sama, tup2 dah ada hubby & baby danish encem!




tq anty lina & tunang.jauh2 dtg siap sesatt. hehhe.ma kacih kasi bear tuu.qies suke wat polok2.






hawa pun datang siap bawak family seme.tq darlingss! mailaa dtg umah putrajaya pulaaak.



hawa blogger momma ajak fatin & qies main sama :)




fatin si rakan sebaya qies.hope jadikk BFF ngan qies macam mama okay :)



nantiii fatin & wani dtg umah kay, bole main sama ngan qies lagiii!




sue si blogger momma pun datannng,siap sesat barat :P
hehhe.tq taaau sue..



wif lyna & buah hatinyaaa :)




eh tokey butik baju yg pemes pun dtg taaaaau.siap ikot tema.
tq anty bihah. ma kacih kasi barbie tuuu !:)


dan ini seme BFF makcuuu qies,








sowi ye kak yat tak ingat nama sorg2 :P
ma kasihhhhhhhh sudi datanggg!!




playtime wif freindss.sonot qies banyaak betul dapat toyss.


the loving kapel org kuat majlisss.
sape lagiii kalau bukan maklang & uncle fir




bonda eytamaya mestila datangg nak makan soto momma masakk!
even tersesat baraat, tapii bawak family 2 keta okay :)




family bonda eyta :)




yeay bonda dataaaaang! kalau tak dtg mmglaah si bby tembikai susu merajukk tau.kan bonda org pntg yg menyaksikan qies sejak dlm womb mama.yang jaga mama preggy alone duluu..


overall,




2nd bufday bash party qies suksesss & best :)
yang penting anak kita haaaaaaaaappy sangat tauu papa...



atok nenek pun happy sebab ramai betul tetamu datang.
tak putus-putus dari ptg ke malamm tuuu.memanglaah meriah sangat.maklumm musim raya.sekali buat open house.

kepada semua yang sudi datang arituuu kami ucapkan terima kasih bebanyakk tau.susah payah sesat barat cari umah seme, hehhe.siap bawak pressie & duit raya utk qies seme.terharuu!

mudah-mudahan jalinan ukhwah kita kekal sampai bebila..


bak kataa mala arituu, bagus yat buat makan-makan macam nii, kalau tak entah bile nak reunion geng-geng skool dulu.now semenya dah jadiikk momma.
mak seronok, anak beronok-ronokk bermain sesama.

+__+


p/s : Anty sapura, hope happy eh dah tengok all the pictures niii.kalau anty datang lagiii super best! :)




8 comments:

dieha said...

meriah sungguh...:)

Qasehsuchi said...

tq yat!so schweeett..jeles tau tgk korg.huhu

Fitri Senin said...

seronoknya buat birthday bash..raif pun belum pernah merasa birthday bash sendiri..

Suliana said...

ramai nya kawan2 yg datang kan. tu la, aku terlewat smpai.. klu tak, leh jmpa diorg2 sume.. hehe..

Ainul Hayat said...

Bestnya kak ramai yang datang. Murah rezeki family akak. Suke tgk moke Qies time dgn Atok tu. Kiut sangat

Iqah Razak said...

Salam Yat..

sorry xdpt gi besday aritu sbb biqa dh balik ipoh hubby side..xpe next time klu de buat kat PUJ Insyaallah dtg.. ; ) tp best tgk dpt gather balik kengkawan skolah. Ingat x dulu kite penah beraya umh kengkawan SKKM & SSAJ rasa taun 2009 masa tu ramai yg belum kahwen lg..

Momma Qiestina said...

biqa,

weeeeeeeeeee ko pon ada blog ke? aku link kan kay :)

manaaaaa leh aku lupa momen kita marhaban umah ke umah tuu..best gilees kan!

nanti ada masa mailaa dtg beraya umah aku kat putrajaya..bole sopeng lagiii.hehe.

dakcik said...

meriahnyaaaaaaaaaa ! sgt santek okeh..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails